Първите 20 секунди на тийзъра бяха страхотни, след това за кратко време се показаха наяве доста небивалици. Вероятно третия филм ще е по тъп и от първия. Няколко неща, които веднага се набиват на очи:
-Хела. Абе как са могли да сложат леля Кейт в тази роля, след като от името се предполага, че тя трябва да е дъщерята на Локи? Тя е двойно по стара и си личи въпреки тоновете грим. Отделно като вещица не я бива особено и не съм и голям фен - то не бяха Нарнии, Хобити и Властелини с нейното еднотипно участие
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Прав беше баче Стейтъм като отряза Марвел и ги нахрани в едно скорошно интервю с фраза от сорта: Комиксовите филми не ми допадат, защото там баба ми може да ми стане дъщеря, а дядо ми брат без никакво логично обяснение.
- Тор и Локи не съм смятал, че могат да изглеждат по жалки от преди, но... изглеждат
- Всъщност защо и е на Хела да разрушава Асгард, след като Локи вече го владее? Защо не се е показвала досега и дори не е била споменавана?
- Няма ли да има Рагнарок, въпреки че такова е заглавието на филма?
- Локи бива затиснат от чука на Тор в първата част и не може дори да го отлепи от Земята, а Хела го прави същия на пясък с трипръстов натиск
Очаквах повече от завършека на трилогията. Толкова хляб имаше и добре се движеха събитията във втората част с хитрият план на Локи и убийството на Один. Сега той трябваше да е злодея, дори евентуален победител в конфронтация с Тор. Ама нали трябва да радват тийн пиклите и хлапетата и не може да си позволят нещо да се случи с Тор или Локи, ще вадят от гъза си второстепенни викингски богове и ще набутат Хълк и Доктор Стрейндж поради не знам и аз каква смешна причина. На всичко отгоре шансовете да загатнат за Танос във филма се топят, а изглежда и Тор се присъединява към майтапчийско - детинските филми на Марвел, където компания му правят Пазители на Галактиката и Антмен
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)