Като цяло се кефя доста на изтрещелите европейски филми, но това не ми пречи да се кефя също толкова и на Командо примерно.
п.п Препоръчвам Vase de Noces - това е може би най психарския филм който съм гледал
Пропуснал съм, че си казал, че е испански. А пък като отворих линка и видях името на филма помислих, че е италиански, защото съм зле с езицитенелегален написа:аз казах още в първия си пост, че филмът е испански.
В сми... не виждам откъде-накъде се изкарахте като много прозряли с Андрю, сякаш сте ме насочили да ми помогнете в търсенето или нз и аз какво...
Ех очаквах повече с такъв уводнелегален написа:ок пичове, ситуацията, която ще опиша днес е наистина неловка и срамна, така че се надявам на максимална дискретност. Все пак това са си между нас неща и надявам се, че няма нужда да казвам да не разправяте наляво-надясно![]()
Дори съм се заредил с малко бира, за да се отпусна и мога да се отворя за нея...
И така-а-а-а...
Ситуацията е, че всъщност имаше един период в живота ми, примерно като бях около 15-16 годишен, в който бях тръгнал да прослушвам чалга, например като фон на яденето ми, или докато съм с приятели. И... дори бях стигнал до момента, в който почнах да се замислям "абе... това всъщност не е толкова зле..."
Та... да...![]()
да уточня, че беше доста кратък период и после незабавно го заебах след като всъщност веднъж отидох на чалга купон (да, знам...) и видях кво е да си чалгар party animal.
Надявам се разбирате... На всеки му се случва да се подлъже, да кривне от пътя в някой момент
Важното е че после се оправя.
+1Der Meister написа:То вредното е чалга културата и чалга начина на мислене, не самата музика. А аз никога не съм бил с такива разбирания.
Elaborate?нелегален написа:Напоследък си давам сметка, че хората не се кефят на интересни истории. Предпочитат си сивата, тъпа реалност. Уникалното и цветът ги плашат, или изпитват завист, че други са го изпитали, а те - не. Жалко.
Не се коси прекомерно, нищо извънредно не си извършил.нелегален написа: Явно съм развил коренно различна ценностна система от повечето хора тук.