време да си ъпдейтнем аватарите, тилче
ама пс мания дали си е оправила тази семпла функнционалост ме тревожи (требози)

Да, замисли се, Хайчо. Принципно аз ги правя тия неща, а дори и сега виждам, че минаваш границата.Gipo написа:Това ти качество да слагаш под общ знаменател, ще те издигне до образец за "forever alone" човек
MA TI MOJE KURSA DA VODISH NAPRAOнелегален написа:записвам се на чикии.Till.Lindemann написа:Ами запиши да тренираш нещо.
нелегален написа:ОК, ОК, пичове, вижте... Напоследък има много омраза по света - войни, конфликти, неяснота на бъдещето, експлозия на насилие, както в света, така и по социалните мрежи и т.н... Хубаво е в такива моменти само и само с целта на запазването на добрия тон човек да запази оптимизъм и положително отношение. Отмятам се от думите си за "жените" като цяло... но само от думите.
Защото да се отметна от нагласата си би значело отново да стана жертва.
иначе и мъжете си имаме кусури и правим подобни глупости, но накрая винаги се разбираме като мъже, нали? И накрая няма скрита злоба и "от едното ухо влиза, от другото излиза" и после пак да стане същото като преди...
Sturm написа: къв ханс бе...
Селски истории от тъпи охранители в дискотека, нищо особено.нелегален написа:Нищо не разбрах.The Arrow написа: on a side note, снощи се разгебихме до към 4 сутринта на мега якото чалга парти, отдавна не бях правил такаи стигнах до извода, че има хора дето и като сотаджии нямат акъл да работят и трябва да ги плашиш със собственика, че да станат нещата. деба малоумниците, деба...
Честита коледа на всички и пробивайте дупки!