[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Q8fG0TtVAY[/youtube]
И разбира се Lego Batman
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rGQUKzSDhrg[/youtube]
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.

Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Няма информация, къде ще се излъчва.Дано не стане Cartoon Network тъпотия
Имам въпрос - и това ли ти хареса или този път за сефте си критичен?Buttersa написа:Нов трейлър на Wonder Woman![]()
Не можаха ли поне в трейлъра да не показват бозаThe Wolf написа:Имам въпрос - и това ли ти хареса или този път за сефте си критичен?Buttersa написа:Нов трейлър на Wonder Woman![]()
Поне да беше чиста боза без примес от лайна, друго щеше да е. Убеждавам се, че хората зад тази филмова вселена са пълни малоумници, които вече и добър трейлър не могат да скалъпят. Хубаво е, че има хора като Бътърса, които ще гледат дори подобна помия с радост.Gipo написа:Не можаха ли поне в трейлъра да не показват боза
Пич, ти сериозно ли? Единствения паралел, който можеш да направиш е, че Тръмп щеше да изиграе по добре ролите и на Лутър и на Супермен. Че и на Жената чудо...Buttersa написа:Не ми се спори пак за глупости, вместо това ще пусна една интересна статийка. Един от авторите в сайта Screenrant прави един много интересен паралел между сегашната тревожна политическа ситуация и света на Зак Снайдър в DCEU:
http://screenrant.com/dceu-movies-super ... mp-brexit/
Струва си да се прочете, ако на някой му се занимава.
Държавна сигурност?който ни предлага ДС
Е, не изглеждат изглеждат така театрално.Всички военни филми си приличат.
Missing the point by a mile?предявяват някакви адекватни претенции
Този спор сме го водили и преди десетина страници с теб. ДС сами са продали правата над героите си на Уорнър и лайната закономерно се изсипват връз тях. Да бяха направили като Марвел или най-добре като Сони със Спайдърмен. Аз ако създам значими и известни за масовата публика персонажи като Супермен и Батман и ги продам на някакви тъпанари, които използват само имената им, но грам не могат да уловят същността им, кой е виновен? Аз, че съм предал феновете си и съм се оставил да ме купят и сега ми петнят името или бизнесмена с парите?AlShu написа:Държавна сигурност?който ни предлага ДС
Пич, за n-ти път, прави малка разлика между DC и WB!
Тц, просто иронияAlShu написа:Missing the point by a mile?предявяват някакви адекватни претенции
Не точно на Уорнър и не точно са имали избор и не точно някога са имали парите да основат собствено студио...сами са продали правата над героите си на Уорнър
Т.е. да се издънят с експлоатацията на лицензите си и сега да ги споделят, с хора които евентуално биха могли да извадят повече пари, въпреки че това им намалява печалбата драстично?или най-добре като Сони със Спайдърмен
Сякаш и Marvel не са вършили подобни неща притиснати от обстоятелствата.Супермен и Батман и ги продам на някакви тъпанари, които използват само имената им, но грам не могат да уловят същността им, кой е виновен?
На бас, че би ги предал за 30 или по-малко сребърника.че съм предал феновете си и съм се оставил да ме купят
Ахахаха.ирония
Цъ. Според мен виниш грешните хора за проблемите на DC филмите.ми пука какво са направили Марвел и едва ли не съм влязъл в ролята на техен адвокат
Всеки се простира според чергата и уменията си - има история и причини зад тези разлики.разликите в подхода на двата комиксови гиганти си личат от километри
И да вземат по-малко пари, като съответно затворят врати завинаги?Можеха ли да подпишат по разумен договор, според който да взимат по дейно участие в проектите, включващи техни герои и истории?
Още не е ясно дали това ще донесе достатъчно пари на Sony, а и кой би могъл да вземе под наем герои на DC от WB?да вземат пример от Сони, имах предвид отдаването "под наем" на правата за даден герой
Ми прочети историята на Marvel Films 1993 и после Marvel Studios 1996...нямат нищо общо с Disney чак до 2009-та и сливането.И не знам как Марвел(без сарказъм) са основали собствено филмово студио
Ъъъ, за кой период говорим?Нали и без това почти винаги са били в сянката на DC?
Според мен последните винаги са менажирали по-добре средствата си.Или пък само DC са страдали от липса на средства, докато Марвел е цъфтял.
В корпоративната политика, ти майтапиш ли се?въпрос на смелост?
Не говоря за свестна, а за печелеща зрители - Супермен с Кристофър Рийвс, Батман на Тим Бъртън (до този момент хората имат в съзнанието си отпечатан идиотският образ от 60-тарското ТВ шоу.). Без тях нямаше да има X-Men.Уорнър кога са пренесли сносна комикс адаптация на голям екран, та го изтъкваш?
Обективно или субективно?За Спайди всички филми без третия от трилогията бяха сносни.
Последният примерно беше абсолютно сюжетно безумие, а обективно се провалиха в амбицията си да строят свой свят.Дефинирай омазаха?
Пак бъркаш DC с WB. New 52 в началото бяха доста печеливши, но напоследък се изчерпаха, затова и направиха поредния soft reboot. Т.е. business as usual, не точно крах. Нещо четох, че комикс продажбите на Marvel за последната година също не са цвете (и заради новото Civil War и по други причини).След краха с New 52 вече много станаха ударите
Правиш го няколко декади по-късно откакто са могли да направят нещо...а според мен и тук си несправедлив, защото и те не са знаел, какво ще излезе, а явно парите са им трябвали.малко ли им срах на главите заради пропуснатата възможност да използват Доктор Дуум, Върколака, Дедпуул и др. заради идиотски сделки?
Ми не, дадох класически пример, как могат да се обърнат нещата и перспективите...Юда накрая се самоубива (без да похарчи нищо от наградата си), което доказва че накрая осъзнава глупостта си и не може да живее с нея.Ама и ти как се опитваш да ме затапиш