...е британски sci-fi комедиен сериал, доста странен при това.
Специализира в кретенски хумор и има oоста сложна митология, комплицирана от множество пътешествия във времето, алтернативни светове и пр.
Всеки фен на британския хумор трябва да хвърли око на тази поредица.
11-ти сезон почна поносимо.
10-ти ми хареса повече, а и сякаш беше с по-добри production values, но поне първата серия на новия е смешна и ме удря точно в носталгията.
Red Dwarf
Red Dwarf
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Re: Red Dwarf
Втора серия е по-добре, но все още не на нивото на 10-ти сезон.
По-скоро ми прилича на някои от първите сезони.
По-скоро ми прилича на някои от първите сезони.
Като чуя sci-fi комедиен сериал и кретенски хумор в едно изречение, веднага ми излизат едни далечни спомени от сериала Лекс, когато са го давали по съответния канал докато съм го превключил случайно. Друго си е сериозен сай-фай тип БСГ и в тоя ред на мисли ще взема да загледам the expanse тия дни.
тежки нокаути
Lexx е канадска простащина, Red Dwarf е английска...милиони пъти по-висша форма на забавление.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Само да не чувам лошо за Lexx. Първите сезони са си страхотни и има една от най-яките Вселени <3 Love it!
Red Dwarf почнах да гледам първите сезони, не успя да ме грабне по някаква причина, има ли смисъл да почвам от новите епизоди? Мисля че production value-то на старите ми беше прекалено ниско. Но определено имаше хляб в предаването и приятни закачки тук и там.
Red Dwarf почнах да гледам първите сезони, не успя да ме грабне по някаква причина, има ли смисъл да почвам от новите епизоди? Мисля че production value-то на старите ми беше прекалено ниско. Но определено имаше хляб в предаването и приятни закачки тук и там.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Тва Лекс не беше ли накрая дето вселената се свиваше и се озоваха в тъмната вселена или нещо такова?
¯\_(ツ)_/ ¯
Това лекс не беше ли на един голям космически кораб, дето имаше един домашен любимец - един гнусен червей, а храната на екипажа беше някаква лайняна каша която произвеждаше самия кораб ?
Ако е това ще се спукам от смях, защото тоя сериал го издирвам от известно време. Принципно не съм фен на sci-fi сериали, но този прави изключение защото го има момента на носталгията - гледах го през първите години когато имахме кабелна телевизия, сигурно преди повече от 15 години
Ако е това ще се спукам от смях, защото тоя сериал го издирвам от известно време. Принципно не съм фен на sci-fi сериали, но този прави изключение защото го има момента на носталгията - гледах го през първите години когато имахме кабелна телевизия, сигурно преди повече от 15 години
Serious Sam
За мен то е антитеза на забавлението.
Декорите и външните снимки винаги са относително евтини. Малко се оправят с годините, но само малко. Драмата е в това, че е правено с жълти стотинки.
Иначе е популярно в UK. Дори телевизията по която се излъчва в момента е кърстена на главния герой от сериала - Dave.
За мен е в същата категория, като The Young Ones и Bottom.
Каквото лошо не съм казал, съм си го помислил.Само да не чувам лошо за Lexx.
За мен то е антитеза на забавлението.
Ми не. Те са препълнени с препратки към стари неща.има ли смисъл да почвам от новите епизоди
Основата на шоуто е изродският сюрреалистичен хумор, всичко останало, включително sci-fi елементите са на заден план.production value-то на старите ми беше прекалено ниско
Декорите и външните снимки винаги са относително евтини. Малко се оправят с годините, но само малко. Драмата е в това, че е правено с жълти стотинки.
Иначе е популярно в UK. Дори телевизията по която се излъчва в момента е кърстена на главния герой от сериала - Dave.
За мен е в същата категория, като The Young Ones и Bottom.
Пропуснах да пиша - доста слаб се оказа сезонът...щото излизат често и са с по много серии. 
11-ти определено беше стъпки надолу в сравнение 10-ти, който пак в 6 епизоди успя да постигне доста повече.
За съжаление е останала само простотията, а ги няма изключително странните идеи и социалните коментари.
Поне 12-ти сезон ще е относително скоро.
Все пак ми беше приятно да видя старата банда - всеки с характерните му странности.
11-ти определено беше стъпки надолу в сравнение 10-ти, който пак в 6 епизоди успя да постигне доста повече.
За съжаление е останала само простотията, а ги няма изключително странните идеи и социалните коментари.
Поне 12-ти сезон ще е относително скоро.
Все пак ми беше приятно да видя старата банда - всеки с характерните му странности.