Автор |
Съобщение |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Mafia III Публикувано на: 13 Окт 2016 15:51
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Mafia III Публикувано на: 30 Окт 2016 18:06
Изгледах безцеремонно цялата игра в Ютюб, защото първо - не мога да я подкарам; и второ - няма начин да отделя 40 гб за една единствена игра, като ли 60 или 100, както стана популярно напоследък. Ами, да ви кажа, не е зле. Кусури много, но сякаш позитивното надделя (всички казват, че геймплеят е повтаряем и това е така, но да се гледа е един път). Основно съм недоволен, че смениха главния герой. Това преспокойно можеше да е завършек на историята на Вито (имайки предвид неговия край на тази игра ако Линкълн му остави всичко). Линкълн за съжаление е поредната мутра с необходимата сила на духа и физическа издръжливост, с които да прави чудеса. Не ми пука ако го бяха гръмнали заедно с чичо Сами. Затова пък споменаването на персонажи от двойката и появата на дядо Галанте бяха приятни. Все пак, стига толкова Мафия, моментът, в който не се управлява италианец, смисълът се губи. Това би трябвало да е поредица за италианската Коза Ностра, не за руската мафия или за някакви чернокожи, дето са слуги на италианците (което е напълно нелогичен избор). Други забележки: изкуственият интелект е умрял; полицията не прави нищо в тази игра, но си има едно наум за главния герой... щото е черен; Колите изобщо, ама изобщо не получават видими поражения, дори да се забиеш с 200 км/ч в електрически стълб. Освен това Линкълн може да падне от огромна височина и да не бъде надраскан; тази игра мачка бялата раса. В Мафия 2 поне имаше разнообразие: ирландци, китайци, дори афроамериканци. В Мафия 3 ако си бял ще бъдеш пребит и скалпиран от бесен негър. И всички полицаи са бели. Абсолютна загуба на потенциал, поне кубинци да бяха вкарали.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Mafia III Публикувано на: 31 Окт 2016 15:30
Не съм играл Мафия все още, ама всеки развиващ се геймър гледа да ъпгрейдне компютъра си с достатъчно РАМ и външна памет. За до 200-300 лева в зависимост от компютъра можеш да станеш притежател на 8гб РАМ и 1 ТБ на дисковете.
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Mafia III Публикувано на: 31 Окт 2016 18:43
The Wolf написа: Не съм играл Мафия все още, ама всеки развиващ се геймър гледа да ъпгрейдне компютъра си с достатъчно РАМ и външна памет. За до 200-300 лева в зависимост от компютъра можеш да станеш притежател на 8гб РАМ и 1 ТБ на дисковете. Отдавна не спадам към развиващите се геймъри, но благодаря за препоръката. Надявам се, че ще престанат да осират големите проекти. В началото на годината имаше слух, че ЕА ще обявят на Е3 Star Wars: Imperial Commando, сикуъл на Republic Commando - една велика игра. Реакциите на геймърите бяха по-скоро скептични и неприветливи към продължение. Вече няма нищо оригинално и свято, макар че специално за продължение на Republic Commando бих си изпразнил портфейла. Но по-скоро новите игри, поне тези с повече претенции и обещания, не стават. А безгрешни компании като Юбисофт се присъединиха към компаниите, които ни разочароват. Индустрията затъва. А интересът ми към игрите - с нея.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Mafia III Публикувано на: 31 Окт 2016 21:47
Затъването на индустрията(не само гейминг) е последствие на масовата деградация на човечеството и в частност на тинейджърите, които опростяват с всяко поколение. Те(един сериозен процент от играещите игри по света) искат една игра хем да е лесна геймплейно, за да достигат бързо до постижения, хем и да не изисква кой знае какво тактическо или логическо мислене. Изключват мозъка си докато играят и разчитат на рефлекси, макар повечето трипъл ей игри да не са сериозно предизвикателство за над 12 годишни хлапетии дори на най-висока трудност.
Непретенциозните игри с малък бюджет имат далеч по стойностна история от повечето големи, а някои разчитат и на доста по разчупен и интересен геймплей. Последно I am Setsuna ме впечатли, макар историята да не беше особено добра и сценарният диалог да беше огромна дупка, по добро походово рпг със стратегически елемент не бях играл отдавна.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|