Не съм ти чел глупостите, но си много тъп:lol: :lol: :lol: написа:Не съм ви чел глупостите тука, но гледам
[fun :)] "ако го направиш те признавам"
Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам"
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гледа без да чете и вижда какво е писано
Това е невъзможно ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Аз не вярвам![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Аз не вярвам
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Напълно възможно е. Нарича се маниакална шизофрения. При други обстоятелства бих съжалил въпросното момче, но в неговата ситуация остава неизяснено то ли страда от шизофрения или шизофренията страда от него, което би било прецедент в медицинатаАз написа:Гледа без да чете и вижда какво е писаноТова е невъзможно
Аз не вярвам
Доста сложно се опитваш да го изкараш. Нещата са съвсем прости - момчето е доста тъпо и комплексирано.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
хахахах мерси
наскоро гледах някаква теория за къридж - нали в един епизод мюриъл и юстъс умират? Та теорията е, че след това всичко е в главата на къридж, който от мъка си измисля някакви случки, в които стопаните му са живи
наскоро гледах някаква теория за къридж - нали в един епизод мюриъл и юстъс умират? Та теорията е, че след това всичко е в главата на къридж, който от мъка си измисля някакви случки, в които стопаните му са живи
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Тшшш, момче! Ако има нещо смислено в тоя форум, това са политическите теми. През годините са се получили много стойностни дискусии, които колкото и да не ви се вярва се следят и от хора извън форума. Наскоро едно момче, запален либертарианец ми писа във фейсбук (не знам как е направил връзката) за да ме поздрави за темата "Въпроси към Андрей" от преди 2-3 години, където брилянтно защитавам тезите си срещу Der Meister и Serios Sam. Учудих се наистина как е възможно и се върнах да прочета, наистина постовете ми от онова време са произведение на изкуството:lol: :lol: :lol: написа:Няма невъзможни нещаТрябва само да повярваш
![]()
Визирах конкретно километричните постове на нелегалния, че не съм ги чел, но и на другите коментари не съм обърнал особено внимание. По принцип в тоя форум от години се дъвчат едни и същи неща - предимно глупостите на нелегалния и на Андрей. Не са нужни някакви свръхестествени способности за да знаеш какво става в темата за политика например. Ето например, волфа съм го сложил в игнор списъка, и без да виждам мнението му знам, че е някакъв педераски коментар и отчаяно се опитва да бъде забавен.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Момче (или пък не), ти си за игнор списъка щото си по-тъп и от най-първите ми години(първите 2-3) от форума, пък и извън форума тогава.:lol: :lol: :lol: написа:Няма невъзможни нещаТрябва само да повярваш
![]()
Визирах конкретно километричните постове на нелегалния, че не съм ги чел, но и на другите коментари не съм обърнал особено внимание. По принцип в тоя форум от години се дъвчат едни и същи неща - предимно глупостите на нелегалния и на Андрей. Не са нужни някакви свръхестествени способности за да знаеш какво става в темата за политика например. Ето например, волфа съм го сложил в игнор списъка, и без да виждам мнението му знам, че е някакъв педераски коментар и отчаяно се опитва да бъде забавен.
тежки нокаути
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ахахахах това ми направи деняLiberty написа:Тшшш, момче! Ако има нещо смислено в тоя форум, това са политическите теми. През годините са се получили много стойностни дискусии, които колкото и да не ви се вярва се следят и от хора извън форума. Наскоро едно момче, запален либертарианец ми писа във фейсбук (не знам как е направил връзката) за да ме поздрави за темата "Въпроси към Андрей" от преди 2-3 години, където брилянтно защитавам тезите си срещу Der Meister и Serios Sam. Учудих се наистина как е възможно и се върнах да прочета, наистина постовете ми от онова време са произведение на изкуствотоЕдин ден постовете в тоя форум ще се изучават в университетите ей
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Май никой от вас не е бил в университет, или поне не е чел академични теми, че да твърдите, че тази бльокна на ниво градинката пред блока щяла да се учи където и да е 
Най-много някой антрополог да си направи курсова работа от останките на форума след 20 години.
Най-много някой антрополог да си направи курсова работа от останките на форума след 20 години.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
И както до всяко училище има баничарница/пица на парче/сандвичи/джънкове, шото нали, искат ни дебели 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Bitch please, в моето даскало като влезеш, първото нещо което се виждаше бяхя две аркадни машини - едната с haunted castle, другата с някакъв стрелящ робот трансформър. След това ги махнаха и сложиха 2 PS1-ци всяка с по два джоистика
Всъщност това са ми от малкото хубави спомени от началното даскало.
Всъщност това са ми от малкото хубави спомени от началното даскало.
Ами де факто бяха в лавката и пичът който продаваше банички, продаваше и жетонитенелегален написа:
ако жетоните са се продавали от някой учител, направо чупите скандалометъра
-
Der Meister
- Обратна връзка:
До 2 от 3-те училища, в които съм учил имаше комп. клубове.нелегален написа:Доколкото съм чувал, това да има комп. клуб до училище не е било изолирано явление. Някой съвсем целенасочено масово се е възползвал от слабостите на подрастващите ученици. Честит ви свободен пазар!
По тази логика войната е за гееве, защото се стреляме все със неща с фалическа форма 
Нещо остроумно
- DarkAvenger89
Хаха, като ви чета глупостите се сетих за тази стара класика :
https://www.youtube.com/watch?v=jMwXR-1oajE
A за т'ва с конете - аз лично предполагам, че има нещо общо и с техният афинитет към кучетата - просто някакво добиче, което ги дарява постоянно с "емоционална подкрепа" и ги кара да се чувстват сигурни - физически и психологически. Даже бях чел някакво проучване според което жените в действителност смятат кучетата за по-добри слушатели от мъжете.
При конете ефектът е същият, само че вместо с по-горните характеристики конете ги "даряват" с чувството за сила(власт) и свобода(независимост).
https://www.youtube.com/watch?v=jMwXR-1oajE
A за т'ва с конете - аз лично предполагам, че има нещо общо и с техният афинитет към кучетата - просто някакво добиче, което ги дарява постоянно с "емоционална подкрепа" и ги кара да се чувстват сигурни - физически и психологически. Даже бях чел някакво проучване според което жените в действителност смятат кучетата за по-добри слушатели от мъжете.
При конете ефектът е същият, само че вместо с по-горните характеристики конете ги "даряват" с чувството за сила(власт) и свобода(независимост).
- DarkAvenger89
Хаха, щом cе кефиш на Чичо Джордж :
https://www.youtube.com/watch?v=u-ryuJDTpEc
https://www.youtube.com/watch?v=h6wOt2iXdc4
Човека направо е предричал бъдещето.
Възхитително е как може да направи някой социален проблем забавен.
https://www.youtube.com/watch?v=u-ryuJDTpEc
https://www.youtube.com/watch?v=h6wOt2iXdc4
Човека направо е предричал бъдещето.
Възхитително е как може да направи някой социален проблем забавен.
Честито, стар потребител си ти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Какво постигна за тези 15 години?Ashkenazi написа:А!
Аз преди 3 седмици съм бил направил 15 години във форума!
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Стана световен шампион по предизвикване на фейспалмове.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )