normalen li si
smls
legit
Да, 0,99 процента съм сигурен, че големите лошковци с връзки правят всичко възможно да съборят този така поддържан и необорим сайт, но не им стигат средствата и вече изнемогват.нелегален написа:ахахахах и днес отново downtime, точно след като написах това??
втф???
So pocht das Schicksal an die Pforte.нелегален написа:К'во праим, за да си опазим светая-светиха?
Ахаха, това беше забавнонелегален написа:https://www.reddit.com/r/AskReddit/comm ... an/d7xdz25
Поздрав за Андрю с ИСТИНАТА за неговата любима!
Градът ни винаги е бил по-активен и жизнен през празниците, като че ли. През 90те години до началото на новото хилядолетие е наброявал около 100к жители с перспектива да се увеличава, но през последните 15 години населението се е стопило до около 30-40к като повечето или са в София или в чужбина и се връщат най-вече по празници като Великден и Коледа, лятото, тогава са едни от малкото периоди в годината, в които си личи че има хора защото и вечерта улиците и заведенията си има хора, не като в центъра на София, но все пак ги има. Пък и последните няколко години не съм си бил в града заради началото на някоя учебна година в англия и не съм имал преки наблюдения, та може би наистина си е нормално в тоя период на годината.нелегален написа:На какво го отдаваш? Вече не е лято, все пак.
От една страна - да, но от друга страна ако беше кандидатствал сега нямаше да му е толкова зорМаце Борко написа:Що да му е тъпо? Конкуренцията става по-слаба.