Трейлър
Геймплей
Геймплея изглежда общо взето стандартен и клиширан, макар че сетинга кърти мивки. Играта се очаква Q2/2017 g.
Agony /Survival Horror/
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Agony /Survival Horror/
¯\_(ツ)_/ ¯
Re: Agony /Survival Horror/
Това изглежда адски
Ще се пробва, както и предстоящия Resident Evil. И двете игри не показват никакъв геймплей - само ходене и разглеждане, но ебаси яко направената насираща атмосфера. Много ме кефи хорър жанрът как е тръгнал да се преобразява след като беше напълно западнал допреди 10 години.
Истински хоръри са първите Resident Evil, Silent Hill, Siren серията, Fatal Frame, Obscure, Alone in the Dark и т.н. Тия мейнстрийм заглавията след 2005-та не са истински хоръри, ами просто екшън адвенчъри/шутъри с мрачни декори. 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
@Vanmx - Painkiller излиза април 2004-та
Иначе съм съгласен, това са си шутъри и колкото и силно застъпен да е окултният или хорър елемент в тях, в основата са си олдскул пуцалки, в които основната идея е да ти достави кеф кълцането на тонове готини противници с готини оръжия.
Иначе съм съгласен, това са си шутъри и колкото и силно застъпен да е окултният или хорър елемент в тях, в основата са си олдскул пуцалки, в които основната идея е да ти достави кеф кълцането на тонове готини противници с готини оръжия.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
dr_gilotin
За мен най-добър хорър си беше Alien Isolation, на хард със слушалки (то не че харда променяше много де).
Атмосферата на играта беше невероятна.
Атмосферата на играта беше невероятна.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Най-добрият хорър на всички времена е the haunted hotel от VM: Bloodlines.
/тред
/тред
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Волтаж, много си тъп. Обективно погледнато си най-тъпия. Искрено съжалявам, че съществуват хора като тебе.
Що е, свястно монче е Волтажа, понякога приказва глупости ама на всеки се случва 
тежки нокаути