No Man's Sky
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Re: No Man's Sky
Изключение? Вече няма ААА игра, която да не е 60 еврака.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
Overwatch, Mankind Divided, Mafia 3... за жалост май си прав обаче. Ubisoft и Bethesda постепенно са вдигнали стандартната цена за AAA до 60 докато не съм гледал и тъй като не играя много от игрите им, явно не съм забелязал.
И все пак - 60 евро за No Man's Sky е абсурдна цена.
И все пак - 60 евро за No Man's Sky е абсурдна цена.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Прав си за No Man's Sky, затва я изпиратствах и добре че го направих 
Иначе тенденцията за цена на игрите 60 еврака идва от конзолните игри.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...master freakout...
Там има 10 евро отгоре, които директно отиват в ръчичките на sony и microsoft и си е така от години. 60 евро за pc игра е глупост.doggymien4o написа:Прав си за No Man's Sky, затва я изпиратствах и добре че го направих
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Играта е супер и е точно това което очаквах... копие на любимата ми андроид игричка
Out There, но в доста по-големи мащаби
Хейта е абсолютно необоснован според мен. За едно съм съгласен обаче твърде висока цена, дървено управление и прекалено детинска графика.
7/10
Out There, но в доста по-големи мащаби
7/10

--Gort!Klaatu barada nikto!--
някой пробвал ли е цъкалката на слаба лаптоперска карта от рода на Geforce GT820m да знам дали има смисъл да я тегла...
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Онлайн играчите по всяко време са паднали от ~140 хиляди на ~10 хиляди

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
тоя отлив
библейски
библейски
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Ситуацията с тази игра е брутална и създателите и почти стигнаха нивото на Gearbox с Colonial Marines
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_HEI8ZfDbM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w2qKAX_QaoI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uTTPlqK8AnY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6wsFhv_Kz38[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_HEI8ZfDbM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w2qKAX_QaoI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uTTPlqK8AnY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6wsFhv_Kz38[/youtube]
TheChosen1 написа:даджайците
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Споко Amazon и Steam правят full refund дори след 2та игрови часа... Специално за No Man's Sky 

Това само подкрепя тезата.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Така е не споря, но проблема идва от съвсем другаде за мен. Хората със съвсем други очаквания са се насочили към това заглавие очаквайки някакъв шедьовър MMO или нз какво си. Докато аз получих точно това което очаквах. Малко като със Watch Dogs играта не е толкова зле колкото я изкарват, но твърде много хора се бяха засилили че това ще е най-великата игра правена някога едва ли не...
Out There има култов статус в Android средите, а No Man's Sky е почти точно нейно копие, но тук от "осанна" минахме на "разпни го".
Пак казвам единствения голям минус за мен е отвратителната цена.
http://www.pcmag.com/review/347142/no-mans-sky-for-pc
Out There има култов статус в Android средите, а No Man's Sky е почти точно нейно копие, но тук от "осанна" минахме на "разпни го".
Пак казвам единствения голям минус за мен е отвратителната цена.
http://www.pcmag.com/review/347142/no-mans-sky-for-pc

Играта имаше доста подмолна и лъжлива рекламна кампания, която обещаваше едва ли не конкуренция на Star Citizen, затова хората бяха с огромни очаквания, за нещо, което е ефективно niche игра. Ако си в нишата - играта би трябвало да ти хареса, ако не си - няма.
BTW наскоро мисля, че пуснаха нов Out There, в случай, че не си следил новините около играта.
BTW наскоро мисля, че пуснаха нов Out There, в случай, че не си следил новините около играта.

Сторм, защитавай!
Мислех да й дам шанс, но след като видях тестовете на различните видове мобилни видеокарти в Notebookcheck и колко е зверски неоптимизирана ми се изпари интереса.
Нямам никакъв шанс за нормални кадри с мойто GT820m
Нямам никакъв шанс за нормални кадри с мойто GT820m
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Ок, значи въобще нямам спомен, че съм бил активен в тази тема
В опита си да намеря игра, която все пак по някакъв начин да ме заинтригува за повече от 2-3 часа, стигнах до No Man's Sky, и се оказа, че след подробно документираното фиаско от преди 5 години, в момента играта е в много добро състояние.
Случва се така, че девовете свеждат глави и се хващат за работа, за да изкарат играта, която са обещали. В последните години изкарват по няколко големи feature-heavy пача годишно, така че да адресират всички обещани неща и в резултат от това играта е започнала да придобива доста завършен вид. В момента продължават да я съпортват и дори последния голям пач е излязъл преди месец.
Реално, всеки от тези пачове можеше да е платено DLC, но момчетата ги пускат фрий, а и не са се подхлъзнали към гадорията с микротранзакции. Като цяло, тука малко звучи на едно добро redemption story. (дали CDPR ще направят същото? предстои да разберем!)
Та, взех си я и мисля да й дам шанс през уикенда. Ще пиша ко стаа мо стаа
В опита си да намеря игра, която все пак по някакъв начин да ме заинтригува за повече от 2-3 часа, стигнах до No Man's Sky, и се оказа, че след подробно документираното фиаско от преди 5 години, в момента играта е в много добро състояние.
Случва се така, че девовете свеждат глави и се хващат за работа, за да изкарат играта, която са обещали. В последните години изкарват по няколко големи feature-heavy пача годишно, така че да адресират всички обещани неща и в резултат от това играта е започнала да придобива доста завършен вид. В момента продължават да я съпортват и дори последния голям пач е излязъл преди месец.
Реално, всеки от тези пачове можеше да е платено DLC, но момчетата ги пускат фрий, а и не са се подхлъзнали към гадорията с микротранзакции. Като цяло, тука малко звучи на едно добро redemption story. (дали CDPR ще направят същото? предстои да разберем!)
Та, взех си я и мисля да й дам шанс през уикенда. Ще пиша ко стаа мо стаа
- VALEN7INVS
- Цар
Тва е меко казано добро redemption story, честно казано - бих казал че към днешна дата играта дори overdeliver-на на обещаното и с кеф често се връщам към нея, наскоро включително и във VR. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Това го чувам като слух из нета от доста време, ама ако и от вас двамата мога да го чуя, значи тази игра скоро ще я пробвам.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
И аз го чух това от мои приятели, които на времето цъкаха играта на релийса и я цъкат в момента - била страхотна в момента.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- VALEN7INVS
- Цар
Да, и аз я играя от релийса защото на мен дори тогава ми си се беше сторила релаксираща и трипи, но в наши дни чак се съм overwhelmed от всичко което има за правене в тази игра, особено предвид какво mystery е самата сюжетна линия.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS