Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu
Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu
Public domain. Стискат се.
Примерно целият OST на Legend of the Galactic Heroes е класическа музика от барок до романтизъм. Една оригинална музикална реплика няма.

Примерно целият OST на Legend of the Galactic Heroes е класическа музика от барок до романтизъм. Една оригинална музикална реплика няма.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.

Ъх, че къде тук е България?
Пак сме групирани, а и на какво е базирано това?
Щом моето мнение не тежи, а нещата се определят от някакви нарутарди, кво ме грее.
Днес по някаква причина си спомних за това
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZSalE1kwykk[/youtube]

Пак сме групирани, а и на какво е базирано това?
Щом моето мнение не тежи, а нещата се определят от някакви нарутарди, кво ме грее.
Днес по някаква причина си спомних за това
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZSalE1kwykk[/youtube]

Tu-tu-ruu~
Току виж се вземат насериозно.
Примерно има хора, които не ценят нищо друго освен филмите на Миязаки или Шинкай.
Други пък смятат SAO и SnK за връх на цивилизацията.
Моето мнение е, че човек трябва да е пробвал, колкото се може по-разнообразни неща.
ПП
Бележките къртят.
Има няколко оценки с които не съм съвсем съгласен (което е очаквано), но единственото за което ми пука истински е Azumanga Daioh - според мен си заслужава да го довършиш.

Одобрявам, тролването е полезна за общностите дейност.и да тролвам местното community
Току виж се вземат насериозно.
Ще му хвърля едно око.списъка с всичките заглавия
Това е стар списък. Примерно на 801 T.T.S. Airbats сега бих му дал must see 0/5по твоя списък
Това е гаранцията, че си обхванал повече сфери. Понякога има скрити диаманти на най-неочаквани места. Ако се водиш само по някакви Top-ове представата за общото състояние се изкривява силно.доста random се получи
Примерно има хора, които не ценят нищо друго освен филмите на Миязаки или Шинкай.
Други пък смятат SAO и SnK за връх на цивилизацията.
Моето мнение е, че човек трябва да е пробвал, колкото се може по-разнообразни неща.
Че не е ли това най-забавното за четене?тях няма нужда да ги четеш
ПП
Бележките къртят.
Има няколко оценки с които не съм съвсем съгласен (което е очаквано), но единственото за което ми пука истински е Azumanga Daioh - според мен си заслужава да го довършиш.

Е, за съжаление Azumanga Daioh е точно от този тип, като Лъки Стар и Ничиджо.Но все пак това не е моя тип moe
Aozora Shoujo-tai е по-lewd и харемаджийско (но със самолети и въздушна акробатика)...ма свършва в нищото.
Та не знам, може би ти дадох грешните съвети.

Аз съм надърпал всичко на Aria преди доста време , но все не мога да се стегна до го подхвана. Май не е баш моя тип, макар че ми го хвалеха за ултимативния SOL и DL.
Между другото Aria The Animation не трябва ли да се гледа преди The Origination? А може вече да си го гледал, но не виждам къде е отбелязано.
Като стана дума за последователност, Hidamari-то дето го имаш в планирани, не е баш първото (за последно да не говорим). Може пак така - да не е отбелязано всичко?

Между другото Aria The Animation не трябва ли да се гледа преди The Origination? А може вече да си го гледал, но не виждам къде е отбелязано.
Като стана дума за последователност, Hidamari-то дето го имаш в планирани, не е баш първото (за последно да не говорим). Може пак така - да не е отбелязано всичко?

За Пури-Пара съм съгласен, че Mirei и алтер егото и - председателката на училищния съвет, са най-якото нещо, но в Gekkan Shoujo Nozaki-kun има и други интересни женски персонажи освен Chiyo-chan.