Да, твоето съждение, как би изглеждало моето съждение е невалидно.Но това просто не валидно съждение.
Вече съм писал, къде какво е...
Да го сравняваш с Тетора е грешно, защото в женския си вариант е роден жена и не знае, че в паралелния свят има друг живот.
Да де, ама Тетора има...или поне помни, че е имал, а Рука в G;S не помни...и всъщност си е друг персонаж, с различен живот.If it has a dick, it's a dude.
Yes, kill it with fire!използвай огнехвъргачката
Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) ep. 20 - Номерацията всъщност била различна, защото ги броят по 5 минути на епизод. Май в момент се води, че съм до 20-ти.
Tales of Zestiria the X ep. 4 - отидоха в бат-пещерата и Батман си беше вкъщи, но в много лошо настроение.
После имаше малко jump and run по пътя обратно към изхода на dungeon-а.
Gyakuten Saiban: Sono "Shinjitsu", Igi Ari! ep. 17 - мдаммм. На това шоу трябва да се гледа предимно, като на комедия. На малкото хлапенце хич не му дремеше за майка му, дето влезе в затвора, само защото искаше да я направи шефка.
Arslan Senki (TV): Fuujin Ranbu ep. 5 - епизода много моменти от типа "този шльоз изскочи от нищото" и "този кораб изскочи от нищото".
След финалните надписи - упс, цели две дамзелки го закъсаха.
Handa-kun ep. 4 - големи изродщини и тази серия, а историята с гумата от миналия път ескалира грозно/забавно.
Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! ep. 4 - всъщност този клуб има много проблеми.
Kuromukuro ep. 17 - този път се поступаха малко за разнообразие.
91 Days ep. 4 - бахмаааму, това сега е друго шоу. Смес между Десперадо, Мачете и може би За няколко долара повече.
Доста анахронично ми се стори. Примерно имало ли е къмпинги по онова време? Магазините ми се сториха прекалено съвременни, лъскави и твърде много за такова забутано място.
А и как Голиат/Горилат се оказа пред хората, които преследва? Мотали са се напред-назад по цялата местност? Как позна мишената си по идиотската снимка?
Все въпроси, които няма да получат отговор.
Много зле този епизод.
Planetarian: Chiisana Hoshi no Yume ep. 4 - та значи иска да вземе този робот със себе си, не за да му помага с тежкия физически труд, не дори за секс-бот, а за да можела да разказва на хората за звездите...
Ми хубаво.