Афганистанското лято, да не кажа по-леко, но със сигурност не е по-тежко от нашето. Пустинния климат прави по-търпими жегите, пък били те и 45градуса, поради липсата на влага. Приятел, който живее във Вегас ми е разправял. Тук се потиш непрекъснато, губиш вода и лепнеш.
Хм явно съм бил в голяма заблуда относно швейцарската казарма. Не знам защо винаги съм си мислел, че там си има баш казарма. Така както го описваш звучи доста приемливо от моя страна... но си остава проблема, че е задължително, което няма как да приема
Типичния българин, можеби?
Никой не може да те принуди да правиш нещо, демокрация, знаеш си правата. Ама задълженията не си знаеш, не си знаеш, че има и такива. Ама, ако някой ти потъпче правата, ореваваш всичко наоколо, ако те принудят да изпълниш задълженията си, пак ореваваш всичко. Свободата е опасно нещо, така че трябва да я разпределяме внимателно.
Иначе, как сте момчета? Нещо наскоро пак се беше наебал форума и не съм влизал, ама виждам, че гипката и хайчо поддържат огъня, браво за което. Историйката на Деник за циганията ме погнусява, но не и учудва. Народът масово е затъпял, отместил се за малко изпод ботуша, и шумно избива комплекси. Дори в болница, където очакваш промяна, притеснени роднини а у, са си все същите лайна. Както от пациенти, така и от роднините им. Доста грозно.