[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema

Мнение от -Stormrаge- »

нелегален написа:
-Stormrаge- написа: Петканов ще си изяде някой ден боя и тва си е :D :D :D :D
Кой е този?
https://www.youtube.com/channel/UCZN0QS ... A_-7UqdRaQ

http://vbox7.com/user:ludia_reporter?pos=sn

Хвана някви на калъп на плажа в Слънчака :D Ама изтри клипчето от фейса от там беше шота :D
Иначе клиповете му са доста фън.
denik написа:
Сторм,
https://www.torrentleech.org

legit e
май ползват CMS като на Замунда (с всичките му тъпотии), но поне е поддържан и има къмюнити
за рег ключ ползвай KICKTHATASS
Мерси, регнах се ще го прегледам.
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

За същите кифли, дето ги е гнус от косми и заради тях половината мъже са голи охлюви + със скини дънки ли става въпрос? :lol: Ми по-добре въпросните кифли да ги пратят в казармата, за да свикнат на косми и миене на кенефи.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Моят ли? От галерията с аватари на форума е, щото форумът беше/е бъгав и не даваше да си кача аватар от компа, никой не можа да го оправи месеци и избрах нещо рандъм. Скоро не съм се и пробвал да си кача аватар, надявам се, че форумът ще падне за пореден път, ама вече никой няма да го вдигне и ще се приключи веднъж за винаги :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Този уикенд бях на язовир Искър и искам да споделя, че това е едно от най-тъжните места, които съм виждал.

Става дума за "задната" страна на язовира, където има лесен достъп до брега и се използва за къмпингуване. Уникално красиво място и страхотна природа, но абсолютно и тотално осрано от всички. По-мръсно място сред природата не бях виждал досега в живота си. Гмеж от всякакви боклуци абсолютно навсякъде.

Някакси странно звучи на пръв поглед, защото "палатковите" хора пазят природата чиста. В интерес на истината се оказа място, пълно с чалга, турци и цигани (предполагам от района), които го използват за уикендските си почивки. Типичният профил - дънене на чалга от 20-годишните Беемвета до зори, оригващи се по-силно от мъжете жени, изкуствен интелект по-нисък от този на тапет и т.н. и т.н. Вбесяващо беше, че тия хора просто оставяха една абсолютна мизерия след себе си - бутилки, найлони и т.н. Цялата брегова ивица в района, в който бях, си беше едно сметище.

Жестоко НЕ го препоръчвам като място, което да посетите. Трябва да се вдигне шум около този проблем, но за жалост дори и да се организира едно масово почистване, след 1 година ще си стане същата гняс отново.

Тъжно, наистина.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

нелегален написа:Вече осем години сме под ГЕРБ, такъв тип вулгаризация на обществото е напълно очаквана и е само върхът на айсберга. Такива изцепки вече започват да се случват и в самата София, в квартали, които допреди няколко години си бяха напълно цивилизовани. Дори не е нужно да са циганите, дори и бели го правят.
Също така доста престъпници са на свобода, изкарали само леки присъди - очаква се, защото именно такива хора поддържат властта с вота си.
Бях тръгнал да пиша сутринта ама нещо не довърших поста. Та с тези изказвания много ми напомняш на един мой познат,който работи в заложна къща, върл Левскар, и е от другата крайност. 50% от постовете му във фейсбук са на тема псуване на комунистите, 20% цитиране на всяка една простотия на ББ, други 30% за футбола, най-вече възхвалявване на Левски/псуване по ЦСКА/Лудогорец/"Домуса" и другите 20% са някакви рандом работи. Последно време май не е много фен на ББ заради машинациите във футбола, в който се въвлече като обяви че ще подкрепя Ганчев или някакви такива.
Та мисълта ми е, че и аз не съм фен на ГЕРБ, но пък и определено не мисля, че са най-голямото зло, както го споменаваш във почти всеки твой пост на подобна тематика.
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Най-голямото зло на този свят е човешката природа. Също така е и най-голямото добро.

няма герб, мерб, комунисти, комсомолци

Ко прайм?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

що на началната страница има новина за премиерата на асасинс крийд 3 ... от 2012-та година :roll:
джумерки
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

И преди са се появявали новини на по няколко години, нещо си е от сайта.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Gipo написа:В Швейцария конкретно казармата е на следния принцип - качваш се на колелото и отиваш в най-близкото поделение (в града ти), където оставаш уикенда, служиш и после си тръгваш. И така не ти отнемат възможността да учиш/работиш/просперираш. Всичките им граждани до определена възраст(примерно 35, нещо такова) са част от "армията" на държавата, по-възрастните са от запаса. Покрай втората световна са построени толкова бункери, че цялото население на страната да може да се скрие в тях. Те се поддържат до ден днешен.
Сега сравнете горепосоченото с нашата казарма, в която разни отрепки си изкарват насажданите комплекси през първите им 18-20 години върху други хора. Пари за куршуми няма, обучението по стрелба е на ниво сричане(и то в случай, че поделението има пари за боеприпаси). Ядеш лайна, по цял ден правиш и ти правят простотии. Подготовка по самоотбрана... на ниво ясла.
И при положение, че знаете, че при възобновяването на казармата в БГ нещата ще са абсолютно същите като преди - с кой акъл изобщо го коментирате това. Говорите принципно, ама айде замисляйте се малко. По времето на родителите ни е било по-добре, ама тогава пък е била твърде продължителна.
Хм явно съм бил в голяма заблуда относно швейцарската казарма. Не знам защо винаги съм си мислел, че там си има баш казарма. Така както го описваш звучи доста приемливо от моя страна... но си остава проблема, че е задължително, което няма как да приема :)
Аватар
venenum
Обратна връзка:

Мнение от venenum »

http://static-cdn.arte.tv/static/wacken2016/de.html
Момчета на линка по-горе днес от 22:30 ще има стриин на последния концерт от турнето на Iron Maiden за тази година.
Като цяло предават целия фестивал Wacken от Германия,почна още от 16;00,и има някои доста интересно групи.
Ако се включвате чак сега,това означава,че за съжаление сте изпуснали Saxon.
Ако някой преди това е писал за този стрийм,се извинявам предварително.
Иначе приемам само благодрности. :rockon:
Аватар
venenum
Обратна връзка:

Мнение от venenum »

Аз се отвратих на Panzerballett и другите не ги слушах въобще.
Иначе концертът беше добър.Не изсвириха моите най-любими песни,но изсвириха най-известните си такива...Може би заради лайв стрийма,за да може повечето хора да се изкефят.
Не се оплаквам въобще,този път чувах и китарата, и вокала, и можех да разпозная коя песен се свири :D :D :D
vanmx

Мнение от vanmx »

Храната в казармата може да е гадна, но за сметка на това е малко.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Нещо много забавно с казармата - няма значение колко кг влизаш(60 или 120) - всички са излизали ~80кг :lol:. Това съм го чувал от всеки, който е бил в казармата.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Един познат, малко по-голям от мене, попринцип си е с добра физика изкара два тура в Афганистан и на двата момента и на снимките, които постваше във фейсбук от там някакъв очевидно по-висшестоящ си беше бая разплут.
тежки нокаути
Аз

Мнение от Аз »

Много свинско и пилешко + сол е причината :!:

Ама може и да е прекалявал с ябълките :arrow:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Arrow

Мнение от The Arrow »

нелегален написа:
Аз написа:Много свинско и пилешко + сол е причината :!:
Че нима в изпепеляващия афганистански климат дори биха предлагали такова хранене на войниците? В пустинната жега не се яде месо - това и децата го знаят. :)
По неговите думи не било много по-различно от българското лято щом свикнеш веднъж и се климатизираш, също така имали всякаква храна, най-вече американски произход, разбира се :D
тежки нокаути
pllpkpo

Мнение от pllpkpo »

:lol: :lol: :lol:
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Афганистанското лято, да не кажа по-леко, но със сигурност не е по-тежко от нашето. Пустинния климат прави по-търпими жегите, пък били те и 45градуса, поради липсата на влага. Приятел, който живее във Вегас ми е разправял. Тук се потиш непрекъснато, губиш вода и лепнеш.
Хм явно съм бил в голяма заблуда относно швейцарската казарма. Не знам защо винаги съм си мислел, че там си има баш казарма. Така както го описваш звучи доста приемливо от моя страна... но си остава проблема, че е задължително, което няма как да приема
Типичния българин, можеби?
Никой не може да те принуди да правиш нещо, демокрация, знаеш си правата. Ама задълженията не си знаеш, не си знаеш, че има и такива. Ама, ако някой ти потъпче правата, ореваваш всичко наоколо, ако те принудят да изпълниш задълженията си, пак ореваваш всичко. Свободата е опасно нещо, така че трябва да я разпределяме внимателно.

Иначе, как сте момчета? Нещо наскоро пак се беше наебал форума и не съм влизал, ама виждам, че гипката и хайчо поддържат огъня, браво за което. Историйката на Деник за циганията ме погнусява, но не и учудва. Народът масово е затъпял, отместил се за малко изпод ботуша, и шумно избива комплекси. Дори в болница, където очакваш промяна, притеснени роднини а у, са си все същите лайна. Както от пациенти, така и от роднините им. Доста грозно.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Забавни коментари под ревюто на This is the police :lol:
Spoiler for :
Изображение
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Публикувай отговор