Не знам как се стигна до това, но тая житка е all the rage сред избочилите техно ентусиасти тук и тази сутрин рано съм излязъл по улиците да гепя покемони. Гениално е.
Има го в Щатите, Австралия и Нова Зеландия май, но в крайна сметка в интерес на истината очаквам, че ще работи навсякъде, щото ми се струва че е синкнато с Google Maps или нещо такова и стига да се намираш някъде на планетата и не на международната космическа станция би трябвало да работи. Теглете apk-то.
Иначе, ходиш да звъниш по вратите на хорта да те пускат в задния им двор да си прибереш покемоните
тва е покемон на живо Влад - аппа ти хваща гпс-а и гугъл мапса и разхвърля покемони по улиците из целия свят и трябва да ги хващаш под някой камион и както вика Вальо в чуждите дворове :Д
бтв ся четох, че хората с андроид в Европа могат все пак да си инсталират .apk-то и да я играят Има разни обяснение как
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Имало някакви брутални дупки в сигурността, да не говорим за неофициалните версии.
Общо взето преброяване на балъци, които ще изреват в един момент. И то заради некви покемони
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Само на айфоните, мойка, а и имам чувството че става въпрос за някакъв бъг, тъй като в моя списък играта даже не фигурира, демек под андроид даже не иска никакъв достъп отвъд самия ти мейл адрес.
С айфоните е по-сложна и самата инсталация на играта извън регионите, в които официално е релийсната.
Идеята не е нова, имаше 100 такива игри, ама това понеже е с покемони и стана по-известна от другите. Не им знам имената на другите игри, просто от години чувам за хора, които обикалят за някакви чекпойнти и простотии
бтв то феновете на играта сигурно знаят, ама научих приятна тривия, че лидерът на Гугъл отбора, който създаде ърт и мапс, всъщност след това е напуснал и е създал тази игра (и предишните, за които Гипчо говори)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga