През няколко месеца гледам "Командо" с Арнолд. Супер здрав екшън с тонове куршуми и взривове, корав батка и хумор, просто не знам какво повече може да се иска от един екшън филм. Бих казал че вече не ги правят такива.
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Класическите екшъни тип "one man army" дето ги дават по диема са ми едни от любимите филми изобщо
През няколко месеца гледам "Командо" с Арнолд. Супер здрав екшън с тонове куршуми и взривове, корав батка и хумор, просто не знам какво повече може да се иска от един екшън филм. Бих казал че вече не ги правят такива.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Поп е това, което е популярно, не е определен стил. 60-те, Бийтълс са били поп, блусът, кънтрито и т.н., 70-те - АББА, Бони М, диското и т.н., 80-те - уейвът и синтът, 90-те алтърнатив групите. В момента това, което е поп е някаква електроника, може би хаус, не съм много сигурен. В доста поп песни забелязвам ДнБ и Дъбстеп мотиви.нелегален написа:и бтв, за да съм точен, не казвам, че всички отминали периоди на попа са по-яки от сегашните. Например през 80-те попът е шит, защото всичко се владее от рока/метъла, синта и ню уейва... които всъщност точно ТЕ са попът на онова време. 70-те пък никакви ги няма като поп. Баси, една поп песен от 70-те не знам.Всъщност какво точно е поп? Просто популярната музика, или захаросаните мелодийки на чучела, на които други им пишат песните? тва е интересен въпрос
Иначе Гипо е прав, за съжаление, така работи музикалната индустрия. Хубавото обаче е, че в днешно време имаш огромна музикална свобода. Имаш достъп до всякаква музика и също така, поне в София, има всякакви събития/концерти, свързани с почти всички стилове музика. Който има време и желание, може да си търси и слуша яка музика, който не - слуша Шити ТВ и/или чалга.
- Till.Lindemann
Бягство от Ел Ей.
Вчера бяхме в някаква пицария и бяха пуснали шити тв... една нормална песен нямаше
. Само чалгата можеше да е по-зле.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Дайте да измислим някви аватари за юли бе. Можеше около еврото да си сложим аватари с футболисти ама чак се сещам за тази идея, а то почти свърши вече.
Почти всички хора пътуват с карти така или иначе. От години като мине контрола и почти всички показват карти.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Как е, има ли покемони?
Тази сутрин отскочихме до съботния пазар за риба, където събрах една камара покетопки и даже ни пуснаха зад щанда за риба тон да си приберем покемоните.
Прибрах се с 4 рибки и 15-20 покемона, ебати кефа
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Тази сутрин отскочихме до съботния пазар за риба, където събрах една камара покетопки и даже ни пуснаха зад щанда за риба тон да си приберем покемоните.
Прибрах се с 4 рибки и 15-20 покемона, ебати кефа
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QMvnD2EIIuk[/youtube]Aspirin написа:+++vanmx написа:Класическите екшъни тип "one man army" дето ги дават по диема са ми едни от любимите филми изобщо![]()
и на мене са ми любими 70- и 80-тарските екшъни, даже си правя периодично маратони,
тая седмица изгледах Американска Нинджа
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
понеже вчера се прибирах в бг след кратка екскурзия до ук искам да кажа, че много се накефих, след като в зоната за пристигащи на тернинала 1 имаше рекламна кампания на теленор с плакати, на които пишеше "Wherever you may roam... (там нещо си използвай теленор)". Готина препратка към металика 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Чета основно генералните за филми, футбол, сериали, пц мастър рейс и като цяло /r/all... от по-нишовите чета единствено съба на Арсенал и само хвърлям по едно око на Дота 2, само че почти загубих интерес там
/r/personalfinance, /r/fitness, /r/space, /r/lifeprotips, /r/getmotivated, /r/astronomy, /r/economy
тия ги гледам най-често
тия ги гледам най-често
тежки нокаути
Не са стопове, а габаритите. Ако е била от по-новите коли, които са с дневни светлини - те най-редовно светят само отзад, когато са изгасени и не им е върнато лостчето/врътката за фаровете докрай(в случай, че не са им автоматично изключващи се фаровете). Тоест аз предполагам, че човека е карал на дневни светлини(не с пуснати фарове), спрял е и не ги е изключил, а колата му не ги изключва автоматично.
А ако врътката за фаровете е била върната докрай... ба ли го
А ако врътката за фаровете е била върната докрай... ба ли го
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
може да се е бъгнало нещо по Ел. веригата. Например нали когато се отпусне педала, стоповете спират да светят, но в случая продължават.
Абе лятото се е бъгнало нещо, ебати гадното време последните дни, а юли ми е любимия период от годината принципно.
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Любимия ми торент тракер ползвам го от самото му създаване
https://torrentfreak.com/can-kickasstor ... ck-160721/
Адски нелепа история още една причина да проклинам всичко що се родило като идея в Купертино
След смъртта на wallbase ...ми трябваха месеци да намеря достойна алтернатива.
Та приемам предложения за добър тракер на нивото на kickass....

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Еми няма
Според последни данни от Алекса, Kickass е бил най-високо ранкнатият торент сайт. ТПБ вече отпадна, то е ясно... Rarbg си бачка, ама там е въпрос на време според мен
И оставаме с локалните...
Според последни данни от Алекса, Kickass е бил най-високо ранкнатият торент сайт. ТПБ вече отпадна, то е ясно... Rarbg си бачка, ама там е въпрос на време според мен
И оставаме с локалните...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Успях да намеря нещо:denik написа:Еми няма
https://kat.al/