Тук по националната телевизия (която е 16-17 канала впрочемнелегален написа:за пръв път останах да гледам студиото след мача и бях доста изненадан от това, че имат лайв музикално изпълнение. Постарали са се - баси якото!
Впрочем имам чувството, че французите са в по-добра форма почти от всякога, и в това число дори бих казал по-добра от световното през '98, независимо колко незабравим експириънс си беше, просто защото тогава всичко изглеждаше доста на магия с всички тези дузпи и златни голове. За епохата на Платини ми е трудно да говоря, но предстои да видим дали ще се представят поне толкова добре колкото през 2000 в Белгия/Холандия.
Някак си с годините ми е все по-трудно да избера един отбор, който да подкрепям, тъй като чисто и просто не мога да остана безпристрастен като някой отбор просто покаже космическа класа и нива на ефективност. Чисто културно ми е интересно дали ще излезе нещо от белгийците, но играта им не е особено вдъхновяваща. Виж, Германия, Франция, Италия, че и Англия ако щете, тези малко или повече ми харесват накъде са се запътили и бих бил доволен ако си тръгнат с титлата. Може би само се надявам да не са пак испанците.