Legacy of Kain: Dead Sun - 32 минути видео от cancelled игра
Legacy of Kain: Dead Sun - 32 минути видео от cancelled игра
Тъй като е седмицата на E3 и това е най-интересното видео, което съм гледал тази седмица, реших да го пусна. Играта я отрязаха още 2012та, но е интересно да се види какво можеше да бъде вместо онази помия Nosgoth.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XBN8N2NXfi4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XBN8N2NXfi4[/youtube]
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Legacy of Kain: Dead Sun - 32 минути видео от cancelled
Бях го гледал преди година още някъде това. Изглежда яко, но малко ми бяга LoK-атмосферата.
Ениуей, много бих се накефил на нещо ново от тази поредица, но май няма да го бъде ?
Ениуей, много бих се накефил на нещо ново от тази поредица, но май няма да го бъде ?
джумерки
Ами миналата година един от по-senior людете в Crystal Dynamics казаха, че има 50/50 шанс за нова игра, но като ги знам SquareEnix какви са задници CD ще цуцуркат еднотипни Tomb Raider-и докато не ги закрият. В момента най-близото, което може да очакваме е, парадоксално, Star Wars играта на Amy Hennig във Visceral.
P.S. BTW атмосфрерата в Dark Sun на мен ми напомня най-много на Blood Omen 1 и по описанията като структура е щяла да бъде доста подобна - голям отворен свят с dungeon-и, където има пъзели и босове и повечето история.
P.P.S. А, и може би Vampyr, ама ще видим за това, че в Dontnod нямам много доверие, но за сметка на това игрите на Focus ми харесват по някаква причина...
P.S. BTW атмосфрерата в Dark Sun на мен ми напомня най-много на Blood Omen 1 и по описанията като структура е щяла да бъде доста подобна - голям отворен свят с dungeon-и, където има пъзели и босове и повечето история.
P.P.S. А, и може би Vampyr, ама ще видим за това, че в Dontnod нямам много доверие, но за сметка на това игрите на Focus ми харесват по някаква причина...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Гледах го отдавна това и не ми хареса. Атмосферата куца, играта е просто някаква псевдо-линейна адвенчър рядка бозица, която просто би имала някакъв хайп, поради факта, че е в LoK вселената.
Искам продължение на Defiance. 13 години чакам вече
Искам продължение на Defiance. 13 години чакам вече
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
Геймплей кличе от тая игра гледах отдавна, но нещо не ме грабна. Реакцията ми е по-скоро "добре че са я отменили". Като игра може да е ОК, ама няма нищо от това което очаквам да видя в LoK игра.
Аз доста се кефя на поредицата, но най-якото нещо в екшън адвенчър жанра е първия Soul Reaver. Единственото съпоставимо нещо с тази игра е Shadow Man, тя даже май ме кефи малко повече
Доста подценена игра, а реално в доста отношения е 1:1 със Soul Reaver + подтискащата хорър атмосфера и dark ambient озвучение.
Това са ми двете от най-любимите игри, ако ще се правят продължения по-добре нещо в същия дух или нищо.
Аз доста се кефя на поредицата, но най-якото нещо в екшън адвенчър жанра е първия Soul Reaver. Единственото съпоставимо нещо с тази игра е Shadow Man, тя даже май ме кефи малко повече
Това са ми двете от най-любимите игри, ако ще се правят продължения по-добре нещо в същия дух или нищо.
Да, тва е старо и доколкото знам (пък и си личи) са използвали assets от нея за Shadow of Mordor.
"History abhors a paradox..."
"History abhors a paradox..."
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- doggymien4o
Legacy of Kain е любимата ми поредица, like ever.
Всяка игра съм я превъртал минимум 5 пъти и всичко в поредицата е превъзходно.
Но от 2003та си седим на сухо без нова игра.
За жалост едва ли някога ще видим продължение на Defiance, а и да видим ще е просто поредния екшън адвенчър за деца и yoloswager-и.
За това от една страна не искам да има продължение, точно защото може да е ужасно.
Но и ми се иска продължение.
Е, винаги мога да си преигравам старите игри
Всяка игра съм я превъртал минимум 5 пъти и всичко в поредицата е превъзходно.
Но от 2003та си седим на сухо без нова игра.
За жалост едва ли някога ще видим продължение на Defiance, а и да видим ще е просто поредния екшън адвенчър за деца и yoloswager-и.
За това от една страна не искам да има продължение, точно защото може да е ужасно.
Но и ми се иска продължение.
Е, винаги мога да си преигравам старите игри
...master freakout...
...master freakout...
Винаги съм искал да ги изиграя за историята, ама гейплеят ми е прекалено семпъл и античен, та се чудя да ги гледам ли като филмче в тубата.
ко да праа
ко да праа
- doggymien4o
Шедьоври са принципно и няма да сбъркаш ако ги изиграеш.
Но ако не ти се занимава можеш просто да изгледаш историята.
Ето ти я цялата
https://youtu.be/w3faOccJsZc
Но ако не ти се занимава можеш просто да изгледаш историята.
Ето ти я цялата
https://youtu.be/w3faOccJsZc
...master freakout...
...master freakout...
@hyper
Изиграй поне Soul Reaver 1&2 и Defiance щот няма такава атмосфера в нивата просто, особено в първата. Клипчето само с историята става, но ще изпуснеш много (то е ясно).
Изиграй поне Soul Reaver 1&2 и Defiance щот няма такава атмосфера в нивата просто, особено в първата. Клипчето само с историята става, но ще изпуснеш много (то е ясно).
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- doggymien4o
Файтинг системата не е от най-добрите като за клавиатура, но с пад става.
Освен това, огромна част от игрите са пъзелите. Soul Reaver 2 има mindblowing пъзели.
Освен това, огромна част от игрите са пъзелите. Soul Reaver 2 има mindblowing пъзели.
...master freakout...
...master freakout...
TY за видеото, може би в скоро време ще им дам шанс пак (с пад), пък да видим 
Мочмета, най-добрия начин за играене на Soul Reaver e версията за Sega Dreamcast + NullDC емулатора.
PS1 версията е грозна, а PC версията е най-лощия вариант, защото е PS1 порт т.е същата работа, но без адекватна подръжката на геймпад и никаква поддръжка на мишка. Както и ниска 4:3 резоляция.
Dreamcast версията излиза година по-късно, с обновена графика, възползваща се от мощта на новата тогава конзола. В пъти повече детайл и по-хубави текстури. Реално става дума за SR1 с графика близка до тази на SR2. Само че с емулатора може да си я набримчиш ако искаш и на 4k резолюция, с всички филтрации и AA. Гледката е направо потресаваща, сравнена с дървените PS1/PC версии. Емулатора поддържа Xinput конторолери, т.е всички които са Xbox съвместими, както и тия които не са Xbox съвместими могат да се направят такива с една програмка.
PS1 версията е грозна, а PC версията е най-лощия вариант, защото е PS1 порт т.е същата работа, но без адекватна подръжката на геймпад и никаква поддръжка на мишка. Както и ниска 4:3 резоляция.
Dreamcast версията излиза година по-късно, с обновена графика, възползваща се от мощта на новата тогава конзола. В пъти повече детайл и по-хубави текстури. Реално става дума за SR1 с графика близка до тази на SR2. Само че с емулатора може да си я набримчиш ако искаш и на 4k резолюция, с всички филтрации и AA. Гледката е направо потресаваща, сравнена с дървените PS1/PC версии. Емулатора поддържа Xinput конторолери, т.е всички които са Xbox съвместими, както и тия които не са Xbox съвместими могат да се направят такива с една програмка.
- doggymien4o
Vanmx казва истината, подкрепям.
Едно от превъртанията ми на SR1 е точно такова.
Всячески поредицата е страхотна и като се абстрахира човек от леко смотаните механики и файтинг системите ще се потопите в една невероятна история
Едно от превъртанията ми на SR1 е точно такова.
Всячески поредицата е страхотна и като се абстрахира човек от леко смотаните механики и файтинг системите ще се потопите в една невероятна история
...master freakout...
...master freakout...