warcraft книги
- Гиро мекицата

- Гиро мекицата

Не съм от Русье, а от София  

Там тези книги се намират по центъра.
моята (Разцеплението) я краднах от един бивш приятел
така де ако знаеш коя най-първата поредица от историята на Warcraft моля сподели.
искам да имам цала пълна колекция, но незнам от каде се започват книгите. Преди тези трите на адаша Кнаак е имало и по- назад. Бях чувал за една поредица "Денят на дракона"
ще ги събера всички книги на Blizzard

Там тези книги се намират по центъра.
моята (Разцеплението) я краднах от един бивш приятел
така де ако знаеш коя най-първата поредица от историята на Warcraft моля сподели.
искам да имам цала пълна колекция, но незнам от каде се започват книгите. Преди тези трите на адаша Кнаак е имало и по- назад. Бях чувал за една поредица "Денят на дракона"
ще ги събера всички книги на Blizzard

- MetalGearRex
 - В момента играе: GTA IV, Heroes 6
 - Обратна връзка:

"Денят на дракона", "Повелителят на клановете", "Последният пазител" са първите три книжки за Уоркрафт, но те не са поредица. Вече следва трилогията "Войната на древните", където са (надявам се виждаш) подредени "Кладенецът на вечността", "Демонична душа" и "Разцеплението". Май има и още някои излезли за Уор, но не съм ги виждал по книжарниците.

Never save anything for the swim back!

значи аз проверих по интернета и имаше още една поредица преведена на български тя се състои от 3 книги (2 са преведени). Това са:
1.WarCraft: Трилогия за Сънуел Ч.1 - Лов на дракони
2.WarCraft Трилогия за Сънуел ч.2: Сенки от лед
и потърсих в чуждестранни сайтове и видям много други книги както на Warcraft така и на World of Warcraft които не са преведени на роден език

иначе книгите наброяват 15-20

1.WarCraft: Трилогия за Сънуел Ч.1 - Лов на дракони
2.WarCraft Трилогия за Сънуел ч.2: Сенки от лед
и потърсих в чуждестранни сайтове и видям много други книги както на Warcraft така и на World of Warcraft които не са преведени на роден език
иначе книгите наброяват 15-20

- Гиро мекицата

Ами аз ги имам всички книги преведени, седем са незнаех че е излязла осма  и сега я чакам да излезе на бг иначе другите книги са специални гаидове за играта или рпг книги  иначе Ричард .Д.кнаак   пише почти всички книги по игрите на Близард  и ме запали по фантастиката особенно с трилогията воината на древните,А трилогията на сунлел е манга комикс.

- MetalGearRex
 - В момента играе: GTA IV, Heroes 6
 - Обратна връзка:

MALIGOS написа:Ами аз ги имам всички книги преведени, седем са незнаех че е излязла осма и сега я чакам да излезе на бг иначе другите книги са специални гаидове за играта или рпг книги иначе Ричард .Д.кнаак пише почти всички книги по игрите на Близард и ме запали по фантастиката особенно с трилогията воината на древните,А трилогията на сунлел е манга комикс.
Пич, това е фентъзи, не фантастика. Прави разлика.
Never save anything for the swim back!

- 
				Chest3r
 - В момента играе: LoL, Thief, CS:GO, FM 2014
 - Обратна връзка:

Re: warcraft книги
Пичове, знам, че темата е стара, но по-добре да пиша тук отколкото да направя нова..
Та... Откъде мога да си взема книгите в интернет. От тъпата хермес онлайн книжарница нищо не става..
Тенкс ин адванс

Та... Откъде мога да си взема книгите в интернет. От тъпата хермес онлайн книжарница нищо не става..
Тенкс ин адванс
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: warcraft книги
Ако търсиш които и да било книги, освен тази, която е предистория на филма, няма да ги намериш за продажба никъде. 
https://chitanka.info/search?q=warcraft

https://chitanka.info/search?q=warcraft
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето