Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 13 Ное 2015 22:16

Witcher 3 като излезе беше доста по-добре от FO4 сега...

Аз тогава я минах и нея на старата ATI HD 5770...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2015 04:53

Witcher 3 не беше чак толкова зле откъм бъгове. Поне при мен. А ако в началото е била зле, то сега е почти перфекта. Единственият конкурент за GOTY беше Fallout 4, но тя е толкова счупена, че докато я поправят, годината ще мине. :D

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 21 Ное 2015 18:34

https://www.youtube.com/watch?v=au2Uh8ZS25o
:P

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2015 18:48

Geralt from Rivet City

i.e. Geralt + Fallout = https://www.gamerebel.net/category/comic/

Image

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2015 21:09

nelegalen MEGA си неправ
фаллоут 1 + 2 продават 180 000 копия, това са ужасно посредствени цифри, да не кажа и за времето им, твав го казвам с идеята не че са лоши игри, никак даже, а че уичера като друго добро РПГ е продало феноменално в сравнение с други добри ролеви игри
бетесда я направи истински култ, абсолютен факт
обсидиан използваха култа за да сложат стария тип фалаут в нови дрехи и се получи едно от най-добрите РПГ-та евър

нямам идея какво имаш предвид под "пенсионерски", само знам, че като геймплей в смис на комбат и избори за билдване на героя (не обсъждам другите елементи) fo4 > witcher 3

не се учудвам от този резултат за уичера не защото е слаба игра (пф, убиец е), а защото 2015 е може би най-добрата година за гейминга евър и само няколко месеца след уичера 3 се изсипаха половин дузина добри ААА игри, да не споменавам и че има и добри индита, а сега индитата също се харчат, та просто хората имат ултрамного избор в момента, просто ГТА има мулти и това й прави продажбите, а фо4 счупи hype-o-meter-а и пак е феноменална игра, просто не като РПГ, така че определено не са само старите лаври, само виж как редита на уичера е почти празен, първата страница с по 10 ъпвоута а преди месец само там всичко беше с по 200+, а на фо4 и с по 2к има постове почти всеки ден

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 27 Ное 2015 23:07

Witcher 3 е най-успешният Witcher. Забележи, че за 3 игри е успяла да стигне дотам докъдето е.

Fallout 4 e 8мата игра в по-стара поредица (за геймърите де) и то е с масивен хайп. Witcher 3 е на нивото на успех на Fo3 more or less. Демек много добре и малко по малко ще нараства.

Евентуален Witcher 4 след 5 години ще може да се сравнява с Fo4

Ако имаше и добър mod scene... щеше да е още по-добре, това е сила на Bethesda (и няколко други игри).

BTW popularity and sales... Това няма нищо общо с качеството или League, Clash of Clans, CoD и WoT щяха да са най-добрите игри евър

Профил Skype

Публикувано на: 27 Ное 2015 23:32

Аз не виждам някаква драма тука.За поредица правена от източно европейско студио,базирана на славянската митология и на творчеството на източно европейски автор,мисля,че са се справили ултра успешно.Не случайно вече печелят готи-та на всякакви класации.От друга страна гта-то е играта от нашето време,със нещата които са познати от ежедневието,най-вече на по-малките геймъри+свободата,мултито и адските модове и ето ти я разликата.Фалаута пък има името на бетесда зад себе си,както и франчайза+отново вездесъщите модове,да не говорим,че пост апокалиптичната тема в наши дни е сууууупер вървежна.Абе въобще фентъзито,никога не може да се мери със пост апокалиптичния сетинг и съвременния такъв.

Профил

Аватар
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Публикувано на: 07 Дек 2015 16:42

И според мен няма драма. Играта спечели достатъчно, а и стана игра и RPG на годината та няма какво повече да искаме. Признание хората получиха и с нетърпение очакваме следващия им проект. Charcharo е прав за популярноста и продажбите. Justin Bieber продава милиони копия на албума си например, но всички знаем, че това не го прави качествен. В такива времена живеем.

Иначе никога не съм се съмнявал, че това е играта на годината. За мен лично беше уникално как дори някакъв глупав quest от сорта на "Аа съм стара болна женица моля те занеси това еди къде си" бяха супер интересни. За мен игрите на Bethesda са скучни. Skyrim ми беше скучен по същата причина. Много са ми мудни, 1 час обикаляне и 5 минути действие. Може би просто техния начин на правене на RPG-та не е за мен просто. И все пак ако някой твърди, че Fallout 4 е по-добра игра от Witcher нека си направи един reality check. Критикуваха CDPR, че графиката била downgrade-ната и т.н, а реално ние едва ли ще видим по добре изглеждащо RPG скоро. Bethesda ако отделят повече време на смата игра и по-малко на hype-a може би ще са поне малко близко до това което правят CDPR.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2016 14:05

нелегален написа:
Не мога да разбера... Как така ендинг ще ти даде добър съвет за нещо, което вече е отминало? Или говориш за мейн куеста на цялата игра?

За мейн куеста. HoS можеш да го минеш и преди мейн куеста.

Профил

Аватар
Заглавие: Blood and Wine
Публикувано на: 31 Май 2016 06:20

http://zamunda.net/banan?id=479256&hit=1&t=game

Налазвайте :D

Някой знае ли дали това е финална версия с всички пачове и предишни длц-та ? Наскоро изтеглих core pack-а от замунда, да е готово за ДЛЦ-то, пък това гледам е 40 гб, което би трябвало да означава, че е цялата схема. :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Заглавие: Re: Blood and Wine
Публикувано на: 31 Май 2016 08:40

Под нивото му е. Едно от малкото свестни студиа ама Бай Ганьо си знае неговата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2016 15:21

Kambino написа:
Под нивото му е. Едно от малкото свестни студиа ама Бай Ганьо си знае неговата.

абе ей льольо малък, само не ми давай наклон на уя

кво ми скочихте веднага, ще ви сера из устите, пускам линк с тема както традицията повелява у тоя форум, да се дискутира длц-то / играта

пък за какво ще си давам парите, си е моя работа

дееба

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 31 Май 2016 16:55

Харесвам Вещера.
Но не харесвам поляци.

Затова не я купувам :D

zamunda4life

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 31 Май 2016 19:10

Пристигна ми днес. Кутията е красива :) !

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 31 Май 2016 23:35

Стига с тоя Вещер вече. С пълна пара към Cyberpunk 2077!!!!!!!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 02 Юни 2016 18:22

https://www.youtube.com/watch?v=pQHsmiFJqJc

Малко анализи пак.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2016 20:28

Да си споделя мнението от Blood and wine.

Заслужава си всяка пукната стотинка. Има над 30 часа геймплей, което си е направо друга игра. Направили са чудеса с оптимизацията на интерфейса. Като знам какво дърво беше от ден 1 миналата година, само мога да ги хваля за подобренията.
Новата карта е меко казано красива, все едно си в някоя жабарско/френска провинция. Гледките са спиращи дъха. Не помня колко пъти спирах да им се радвам. Всички зони, селца и градове са много интересни за изследване дори при липсата на куестове. Толкова детайли са вложили!
Без да спойлвам каквото и да е, ще кажа, че са добавили много подобрения в рейсовете, боя, гуента, скиловете, всичко.
Сторито отново е невероятно и нямам търпение да го преиграя пак. Музиката както винаги е top notch...
Като реален недостатък мога да изтъкна единствено липсата на Йорвет и Саския, които силно се надявах да се появят. Под "познати персонажи" CDPR са имали предвид други.
Друго нещо ми направи впечатление откакто излезна Уичера, но то е по-скоро nitpick. Струва ми се, че предните игри имаха малко по-вулгарен и мръсен език, който ми липсва. И не става дума само за ругатни, ами целия циничен замисъл, който влагаха в изказа си. И в Witcher 3 има, но е по-малко и сякаш са обърнали повече внимание на шегите, ийстър еговете и метахумора.
И накрая тайничко си се надявах да има повече инфо за годините, в които Гералт е бил в кавалерията на Wild Hunt - период, който много малко е изследван, а е изключително интересен.
Извън тези дреболии и да искам, не мога да намеря недостатък на играта в целия й блясък с експанжъните. Всъщност най-лошото нещо е, че всичко свърши... Не мога да повярвам. The journey ended...

Велика игра. CDPR са богове. Благодаря им от все сърце за хубавите мигове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2016 22:25

Нужно ми е поне едно такова преживяване на година, за да знам защо все още играя компютърни игри.

Не искам да изпадам в тийнейжърски емоции колко як е всеки един момент от това DLC, но еби му майката. Някъде бях чел пост на Никулин във фейса, че това е най-доброто пресъздаване на вампири от Bloodlines насам. Напълно съм съгласен !

Крайната фаза от главния куест, сиреч - от момента, в който те предупреждава да сейвнеш, че връщане назад няма, е такъв неописуем кеф, какъвто мога да сравня единствено с първите ми преигравания на игри като Готик 2, например. Ушите ти парят, не усещаш как минава времето, не те ебе че е 1-2 вечерта и ще ставаш в 6 за бачкане. Не помня кога за последно игра ме е карала да се размажа толкова приятно.

Иначе, малко спойлери :

Spoiler for :
"Падна" ми се лошия край, а мислех, че правя the right thing. И двете пачи умряха. Не ме ебеше особено, нито за тъпото им пампозно кралство, честно казано :D Не съм минал втория вариант на Night of the long fangs, че да видя как се развиват нещата с измъкването на как-й-беше-името от затвора. Мисля, че куеста с пещерата на Elder Vampire-a и бос файта с Детлаф бяха ТВЪРДЕ яки, че да предпочета каквото и да е друго. Елдъра ме върна 10-тина години назад при Носфератутата от Блъдлайнс :D

Финалната битка с Детлаф беше олд скуул бос сикуънс в няколко фази, тип THIS ISN'T EVEN MY FINAL FORM. Като се трансформна акнах леко. :o

Не знам колко часа ми отне, със сигурност беше бая - може и да съм се мотал повече от 20. Единственият, ама ЕДИНСТВЕНИЯТ минус който бих могъл да си изсмуча от пръстите е това, чe grandmastercrafted feline armor-a има качулка и не се вижда къв съм пич от далече. :o Нямах пари да накрафтя тепърва някой друг school.

Към архиспорите, бих добавил като номер едно най-досаден враг Shaelmar-а. Просто битката с него е БАВНА, може би съм пропуснал нещо, но ако не легне по корем, което май е тотали рандъм, няма как да му вкарам солиден демиж. Всички останали удари са просто в бронята му и Гералт се залюлява. Досадно.

И съвет - преди да се запътите към финалния куест, където ще има бая касаплък с вампири, подсигурете се, че имате Black Blood колбата. :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2016 19:13

нелегален написа:
Археспорите са най-гадните противници ЕВЪР.

Вярно е. По едно време бях направил един билдъп издяло от Signs с Грандмастър грифин сет и бях като безсмъртен (на Deathmarch). Само пускаш по едно игни и ги гледаш как се пържат бавно. Уви това при тия тъпи растения не важи, щото като се подпалят леко и веднага се прехвърлят в друга спора, което анулира ефекта. И ми се е** ***** докато ги избия.
нелегален написа:
Все още не съм стигнал до представянето на "мутациите", каквото и да представляват те.

Не съм доволен, че не е добавен нови скил слотове. Моите са пълни, имам 2 макснати, но неизползвани, и още 14 неизползвани точки. :roll:

Емиии мини го куеста и ще си го решиш този проблем. :) Тва му е основната идея, да си използваш мутагените и точките.

нелегален написа:
Тусант и Буклер са невероятно красиви. Задължително се опитвам да играя през нощта (в играта), само за да се наслаждавам на нощното небе.

С нескрито удоволствие искам да кажа, че това е най-якото отворено РПГ, в което изпитвам пълен кеф да се разхождам дори и нощем. Всички други подобни игри само гледам да се "наспя", скипна и да обикалям през деня, гледки а у. А в експанжъна са го направили просто уникално.

А Елдера наистина беше най-големия. Напълни ми се душичката от кеф.
Много ме радва как онзи трейлър от лани с бруксата не е просто работно заглавие, а е пряко свързан със сюжета. CDPR, you clever bastards!

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2016 17:42

нелегален написа:
А, как точно се използваха clearance potion-ите? Слагам ги в слота за поушънките, но нищо не става...

избираш ги в менюто с инвентара и Consume (E). Има различна поушънка за изчистване на точките и отделно за новите мутации.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost