Koncepta e qk, no futuristichnia still malko ne mi dopada. Po-skoro tozi futuristichen still e podhodqsht za halo. Inache poslednia art si e icon of sinn. Lazarus exteriour vtoria art i tozi kadar ot treilara https://youtu.be/G07J2lZIWXY?t=15 mnogo dobre presuzdavat kartata ot doom edno koqto se pokazva mejdu nivata. Mislq che mnogo dobre e presuzdadeno tochno tova.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Найн Инч Нейлс
12 Апр 2004 00:12 Мнения: 437 Местоположение: Pernik
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: DOOM
Публикувано на: 10 Май 2016 00:14
Стига си споменавал тая пръдня Хало в темата че започва да дразни. Като се пусне едно клише някъде и започва всеки да го повтаря като папагал. Общото между Дуум и Хало е колкото между Дуум и всеки друг FPS, демек че и в двете се стреля. И до тук. Хората не са и чували за твойто Халу.
Edit: са яко ще се изнервиш че ти обиждам другата любима игра, ама не е за да те засегна. Напротив. Почнах се дразна не на теб, а точно на това че всеки повтаря некви неща като папагал, след като някой го е 'пуснал'. За квото се сетиш, за геймплей, дизайн, обложка и тн. БТВ искам те питам нещо иддяд, отдавна се чудя, не от сега. Ако превъзмогнеш обидата към твоето Хало ;д Абе защо Unreal-a е толко зле? В смисъл супер Alpha нищо не се ъпдейтва, самата игра е все едно играш първия Tournament почти. Имам чувството че са я яко занемарили или са я дали на некви аматьори млади да се учат. Знаеш защо мразя Епик. Са щи кажа една от причините. Гледал си сигурен съм клиповете, реклами на новите енджини. Където пише "Real time" и подобни пълни шитни, защото точно тея клипове са точната дума "нагласени" където ти я ползваше за клипа на Дуум. В тея има real time колкото и в филмчетата на пиксар. Та въпроса ми е, защо тея влагат толко труд да направят тея клипове да си рекламират енджина, а Unreal-a е умрел от гъдел, че даже и едни умрели текстури не му сложили, нито анимации, част от моделите са зле и тн. Като гледаш видеата на Unreal 4 engine и новия Tournament къде е тая графика??? Нищо общо няма. Примерно в Elemental demo-то за да не съм голословен щи дам пример - тея particle ефекти са абсолютно нагласени, къде си видял така да се движат и да изглеждат в игра? В новия Unreal картите са абсолютно 'голи' тея карти може да ги направи всеки аматьор, слага некви стени там няма никви обекти никви подробности едни голи стени. Че даже тая завършената карта с водопада и тя е супер простата, нито обекти нито ефекти има. Са ще кажеш и си мислиш "абе това е алфа бе тъпанар" ... ем ок алфа. За толко години правят си реклами на енджина а една игра нямат. Или... да не би да са сменили жанра? Да не са започнали да правят дота-подобни :д
iddqd
Публикувано на: 10 Май 2016 08:42
Sega sh ti obqsna zashto ti e tupo. Tupo ti e poneje ti si tupia. Chivek vijda neshtata kato otrajenie na sebesi. Prosto proektirash sebesi vurhu vsichko i sichko ti e tupo. A vseki spomenava halo poneje prilicha na nego ako ne prolichase nqmashe da go spomenava nikoi. Chudno mi e tolkoz li si kih che trqbva az da ti go obqsnqvam.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Charcharo
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
Публикувано на: 10 Май 2016 22:13
iddqd написа:
Sega sh ti obqsna zashto ti e tupo. Tupo ti e poneje ti si tupia. Chivek vijda neshtata kato otrajenie na sebesi. Prosto proektirash sebesi vurhu vsichko i sichko ti e tupo. A vseki spomenava halo poneje prilicha na nego ako ne prolichase nqmashe da go spomenava nikoi. Chudno mi e tolkoz li si kih che trqbva az da ti go obqsnqvam.
Хората викат, че Witcher им напомнял на Game of Thrones.
Все тая е какво викат незнаещите.
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 12 Май 2016 11:45
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 12 Май 2016 21:42
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 13 Май 2016 01:50
TotalBiscuit я стриймва в момента и е доста приятно изненадан от играта. Много по-различно животно е от мулти бетата
___________________________________ :O
Найн Инч Нейлс
Публикувано на: 13 Май 2016 04:50
Ебаси, гледах 14мин от това не знам как издържах и толко. Тоя реве като женичка че не му изпратили копие да си прави ревю и това продължава 25мин? WTF... по голям садер не съм виждал, да ореве света и да ми бръщолеви глупости половин час. Дори да е разочарован, можеше да го каже в 1,2 мин а не половин час да си праи реклама представяйки се за ощетения и по точно представяйки всички геймъри като ощетени, за какво????? Че не могат да гледат ревютата предварително?, които ревюта са субективни, нечия гледна точка... или просто чисто платени. Абсолютно одобрявам тая постъпка на Бетесда, като никога(дали е тяхно решение, да не унижаваме ид може пък и те да са го решили, играта си е чисто тяхна, дори и купена). Макар, че от една страна ми е необяснимо защото точно те за техните игри си плащат всеки път за ревюта с 10/10 точки. Изглежда като че са решили да спестят някой лев ;д
Найн Инч Нейлс
Публикувано на: 13 Май 2016 07:59
Wut Da Fuck just happen? INVASION
Twitch Doom 43,227 viewers
iddqd
Публикувано на: 13 Май 2016 12:48
Ot twa det se vijda po steemovete izglejda super. Kato za singleplayer shooter mojebi e nai dobroto deto ima v momenta
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 13 Май 2016 13:02
Найн Инч Нейлс
Публикувано на: 13 Май 2016 13:14
Един път да съм на същото мнение с тебе. Не гледах много щот не искам развалям кефа. Но даже бих бил по краен... такъв FPS шутър не е правен до сега. Това чудо изглежда неописуемо, феноменално... всеки детайл. Най се накефих от това дето видях в стрийм как изглежда Марс на открито. Няма нищо общо с Doom3. Ако Doom3 е била успешна игра то това трябва да е най добрата правена някога. Просто не се описва. Толко много неща. Толко секрети видях примерно, ъпгрейдите които са някъв тип 'прогрес' и тръпката да се усъвършенстваш както в RPG-тата. Много яко заеби който пише ревю не му завиждам, това ще е толко трудно да се опише всичко. Най ме яд че е... Дуум, а не Quake Яд ме защото много ми напомня с некои неща като тея където се отваря прозорец и насочва сателитната антена, точно както Q2 и въобще Марс и планетата в Quake2 имат общи неща. Жалкото че сега като започнат новия Q ще е Q1 рийбут. Не че идеите в първия са лоши ама оная история в двойката винаги ми е била номер1. Жалко че я "изядоха" с тея недоделки Q4 и Quake Wars. В някъв смисъл е приета сякаш от тях за 'изчерпана'.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 13 Май 2016 15:38
Битката с Кибердемона:
Spoiler for :
Финалния бос - Spider Mastermind
Spoiler for :
Найн Инч Нейлс
Публикувано на: 13 Май 2016 15:46
А не не гледам тея Е няма ли Icon of Sin Това ако някво паяче е финален босс, много постно ;д
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 13 Май 2016 15:55
Паяка си е класическия DooM бос:
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 13 Май 2016 16:04
Ревюто на TotalBiscuit:
Spoiler for :
Найн Инч Нейлс
Публикувано на: 13 Май 2016 16:47
Мислех да не го коментирам това ревю ама. В началото си мислех че гледам най лошото "ревю", после по някое време става малко по нормално, но имах чувството че тоя с антипатия го прави, сякаш не го иска и не му идва. Не знам може да не съм прав. А и ква е тая гама ебаси мам... и графичните настройки сякаш не са на макс. Нещо като човек изкуствено иска то не става, струва ми се че има много такива хора които влагат изкуствени емоции. Не казвам че тук е 100% така, не знам. В тоя смисъл е примерно стриймърите които ще стриймват само защото им носи гледачи, обаче се усеща че няма искрена страст... ако ме разбираш за ко говоря ;д
Charcharo
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
Публикувано на: 13 Май 2016 17:31
Става все по-позитивен докато говори за играта.
Найн Инч Нейлс
Публикувано на: 13 Май 2016 18:31
Няма да продължавам да му правя разбор, щот трябва да го гледам още веднъж поне а ме мързи. Затова говоря без да съм категоричен. Сякаш му останал гнева към Бетесда, което лошо няма и аз не ги обичам, но тряя праиш разлика в този случай между Бетесда и ид, щото разликата е от тук до небето. Тея са прост издател. Ако хейтиш некоя игра заради издателя, не е много наред. А и спомена неколко пъти че нямал очаквания или положителни нещо от сорта... на базата на какво е бил негативно настроен??? На базата на бетата? Що за аматьор ако е така. Не знам само заради тези неща ли, но нещо това ревю не е наред, тоя тряя се самоуволни след него. Представи играта по най лошия възможен начин, говоря и за тази гама. Гледах бая стриймове играта изглежда умопомрачително дори на видео, представям си как е на живо, а в това ревю изглежда лошо.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения