Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 31 Мар 2016 23:37

Е, успях да намеря оригиналния файл, мисля че е добре така. http://imgur.com/nz27kbT

Иначе съм съгласен с Дидко, че личен хостинг е най-добре.

Бтв, бях я изпратил на администраторския екип на онлайн присъстивето на Лудогорец,като естествено уточних, че е хоби проект с цел попълване на портфолиото и казаха че маркетинг директора я е видял и очаквам някакъв коментар от него тия дни и да си го сложа в портфолиото, мисля че би направило добро впечатление, особено ако ще го работя за български фирми :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 31 Мар 2016 23:39

харесва ми, стилно е :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 01 Апр 2016 01:10

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2016 06:24

Лудогорец... :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2016 13:10

IC1101 написа:
Е, успях да намеря оригиналния файл, мисля че е добре така. http://imgur.com/nz27kbT

Иначе съм съгласен с Дидко, че личен хостинг е най-добре.

Бтв, бях я изпратил на администраторския екип на онлайн присъстивето на Лудогорец,като естествено уточних, че е хоби проект с цел попълване на портфолиото и казаха че маркетинг директора я е видял и очаквам някакъв коментар от него тия дни и да си го сложа в портфолиото, мисля че би направило добро впечатление, особено ако ще го работя за български фирми :D

Много ми харесва дизайна, но така нагледно фотосъдържанието е адски статично. Хвани няколко ученички и им направи фотосесия с шалчета, намери моменти публиката когато е най-дива и включи някакви известни моменти от мачове - "Моци спасява дузпа", "Марселиньо вкарва победен гол" и т.н.

Между другото, когато затвориха hit.bg ми паднаха няколко сайта. По размер са някъде около 50мб. Дайте някакво предложение за безплатен домейн.

ЕДИТ: Мерси, Gonzo!

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Апр 2016 13:40

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2016 17:50

Мерси за коментарите, пичове, най-вече актив и гонзо. Относно по-динамичните инфографики: то попринцип си има такива, които са цели страници един вид и се правят на джаваскрипт+разни други езици, в които тепърва ще навлизам, доста яки инфографики се правят така. В конкретния случай дори си мислех да вкарам разни пай чартове от ексел с разни проценти, но реших че станат твърде много данни за един проект.

Гипо, смееш се на Лудогорец, а се кефеше на Владо Стоянов миналата седмица, нали ? :D
@Аз, от сравнително наскоро, може би 2-3 години, гледам по-често футбол и не съм много сигурен кой къде е бил преди.

Профил

Публикувано на: 01 Апр 2016 17:55

IC1101 написа:
Гипо, смееш се на Лудогорец, а се кефеше на Владо Стоянов миналата седмица, нали ? :D

Сигурно защото Владо е бил в школата на ЦСКА :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 02 Май 2016 20:44

Момчета, само да споделя

ФК Дунав Русе за последно е бил в "А" група през 1990/1991.

Оттогава нататък - лошо управление и липса на спонсори (адски странно за сравнително голям град като Русе) закотвят отборът в "Б" група с чести слизания до "В" и дори 1-2 рестартирания от "А-окръжна".

Но ето, че за пръв път от годината, в която съм се родил, отново представителят на русенския футбол ще помирише "А" група! Дори бих могъл да кажа, че сме един същински Лестър - 2014/2015 - шампиони на "В" група, после веднага (2015/2016) шампиони на "Б" група :D (по принцип математически е възможно да не спечелим първенството, но де факто водим с 10 точки пред втория и имаме само една загуба и три равни за цял сезон).

Догодина с кеф ще мога да ходя на мачовете на Дунав със софийските отбори!!!

Всъщност, 2009/2010 също водихме цял сезон и аха-аха да се класираме за "А" група, но липсата на финанси и спонсори за покриване на изискванията за А групата (седалки, съблекални и т.н.) накараха отбора да падне в последните си няколко мача и да си остане в долните дивизии.

Сега поне имаме абсолютното уверение на общината и на останалите капацитети, че пари за стадиона ще се намерят и ще се играе в А група тази година! (А стадионът между другото е един от големите в България с над 20 000 места)

По принцип "А" група е пълен ташак така или иначе и е олицетворение на всичко лошо и пошло в българският футбол и не смятам да си сменя мнението. Въпреки това ще имам повод малко за радост :) :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 02 Май 2016 21:22

нелегален написа:
Продадохте ли се? :D :D :D

ебавам се. Поздравления! :)
Русе винаги е бил много класен град и заслужава представител във вишата. :)

Абе, да се беше появил един благодетел както стана с Лудогорец, нямаше да е лошо... :D Още преди 6-7 години се носеха слухове, че Домусчиев може да реши да вземе Дунав, но в крайна сметка избра родния си Лудогорец

В момента отбора кара основно на общински пари и дребни суми от местния бизнес (а не е като да няма богати хора в Русе...)

--------------

Spoiler for Една картинка за тези, които следят английското първенство :Д:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 02 Май 2016 23:05

Джийзъс факинг крайст!!!

Водейки с 2:0 срещу ужасяващият Челси. Тотнъм не успяха да задържат резултата, допускайки 2 гола и завършвайки мача 2:2. По този начин става математически невъзможно Лестър да бъдат достигнати на върха и стават шампиони за пръв път в историята си... бидейки борещи се за оцеляване миналия (и в началото на този) сезон.

Каква невероятна история! Малък и непретенциозен отбор без големи скъпоструващи звезди, показвайки постоянство, висок дух и невероятна форма през целия сезон. Междувременно мастодонтите Челси, Сити, Юнайтед (в това число можем да сложим и Арсенал и Ливърпуул) се представят много много под очакванията.

По принцип подобни истории са се случвали и преди (Нотингам Форест), но в големите първенства такъв случай не е имало от десетилетия.

Важно е да се отбележи, че и Тотнъм имат прекрасен отбор и много добри млади играчи, също без кой знае колко скъпи звезди.

Като почитател на Арсенал се радвам на всеки шанс за тъга и нещастие на Тотнъм :D Така че няма как да не съм щастлив от тяхното разочарование в момента. Дори с малко повече късмет можем дори да ги задминем за второто място (съмнявам се обаче). В интерес на истината, абсолютно никога не се е случвало Тотнъм да завършат над Арсенал, така че и за тях това е малка победа, но все тая... Случайност :D

Играчите на Лестър се бяха събрали в къщата на Джейми Вари да гледат мача и това е реакцията им при края на мача:
https://twitter.com/fuchsofficial/statu ... 5995392000

В началото на сезона букмейкърите бяха определили Раниери с най-висок шанс да бъде първият уволнен треньор за сезона... :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2016 23:33

Холивуд е готов да плати за правата на тая история. :lol: :lol:

Този малък тим ни върна вярата в тази велика игра!

А на всички злобни фенчета на Челси и ArseAnal мога само да кажа FUCK OFF!

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2016 23:56

нелегален написа:
-Stormrаge- написа:

Вече има такъв филм - за едно малко отборче от Шотландия е, което стига финала за Купата. Забравих името...

Тва е доста по-сложна задача поради различните правила в турнирите. Почти във всякя държава има случаи в които някой треторазреден отбор стига доста далеч в турнир за купата. Но в първенството още повече сега в тези години в които парите диктуват правилата във футбола един отбор който миналата година се бореше с изпадащите а година по-късно става шампион в най-трудното първенство в света...

Прочети и историята на Варди и защо вече правят филм за него http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ayers.html

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 03 Май 2016 00:05

Всички клубове, които са спечелили първенството след класиране в по-горната дивизия

Както се вижда, не е кой знае колко голяма рядкост. Но е рядкост в големите първенства, където наистина парите играят много голяма роля и за малките е много по-трудно да успеят.

А иначе за филм, то и историята на Лудогорец с класирането им в ШЛ също си е достойна за холивудска екранизация, както и много други на други отбори :)

Предвид обаче, че английскто първенство е най-комерсиалното (но не най-силното) в света, историята на Лестър става още по-шокираща. А и е на всеослушание в целия свят :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Май 2016 00:34

Гари Линекер обеща, че ще води днес Match of the Day по гащи ако Лестър спечелят титлата :D :D :D

Колкото до тая статистика ...." Зимбабве, Того, Занзибар, Танзания, Суринам, Сомалия, Сенегал, Сан Марино" Ама ти сериозно ли :D :D :D :D

А за Лудогорец и дума да не става. Домуса и Чико Бяга да беше купил с парите си щеше да ги направи шампион.
Единствено Нотингам се доближават до подвига който постигнаха Лестър... но само се доближават един ден ще разказвате на внуците си за този отбор :)

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 03 Май 2016 00:44

Е, има и по-"бели" държави :D

Абе, хубаво нещо е и искрено се радвам за тях и им завиждам. Сега ще го изкарат като най-великият подвиг в историята на футбола и спорта като цяло, но не е хубаво да се лепват етикети и крайности. Но определено е сред най-впечатляващите :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Май 2016 00:52

Да де ама тва число ги има и Ливърпул и Тотнъм и то в онея диви години в които футбол въобще не се е играл на някво професионално ниво. За това за мен единствено Нотингам с подвига си в края на 70-те се доближават до случващото се днес.

Цитат:
Залозите преди началото на сезона за подобен успех на "лисиците" обаче бяха 5000:1. Това означава, че със спечелването на титлата отборът става най-невероятният шампион в историята на спорта.

UNfuc*kingBELIEVABLE. @LCFC. #5000to1https://t.co/D7MWEz5KGS

— PUMA Football (@pumafootball) May 2, 2016

Досега в историята има три случая шампиони да стават отбори, чийто коефициент преди началото на турнира е 1000:1. Ето едни от най-невероятните шампиони до днес:

1980 г.: Коефициентът САЩ да спечели Олимпийския хокеен турнир е 1000:1
1969 г.: Ню Йорк Метс печели титлата по бейзбол в САЩ при коефициент 1000:1
2013 г.: Обърн става шампион по американски футбол при коефициент 1000:1
1985 г.: Виланова става шампион по баскетбол при коефициент 800:1
1987 г: Минесота Туинс печели първенството по бейзбол на САЩ при коефициент 500:1
1999 г.: Сейн Луис Рамс става шампион по американски футбол на САЩ при коефициент 300:1
2004 г.: Гърция печели Европейската титла по футбол при коефициент 150:1
1992 г.: Бъстър Дъглас побеждава Майк Тайсън при коефициент 42:1

Така успехът на Лестър надминава всички тези победи и то с огромна разлика. Именно заради това "лисиците" са най-невероятния шампион в историята на спорта досега.

За справка коефициента Ким Кардашиан да стане президент на САЩ беше 2000:1 :D :D :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 03 Май 2016 09:41

нелегален написа:
-Stormrаge- написа:

Вече има такъв филм - за едно малко отборче от Шотландия е, което стига финала за Купата. Забравих името...

http://www.imdb.com/title/tt0193854/

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 07 Май 2016 01:29

West Ham become the first club in the UK to sign an official e-sports player

edit:

Schalke 04 purchases LoL team

Май в турция има 2-3 отбора, които притежават също играчи по електронен спорт. Интересно е...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2016 01:04

Пулев смачка Чисора! :D И е европейски шампион за втори път!

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com