Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 23:37
Е, успях да намеря оригиналния файл, мисля че е добре така. http://imgur.com/nz27kbTИначе съм съгласен с Дидко, че личен хостинг е най-добре. Бтв, бях я изпратил на администраторския екип на онлайн присъстивето на Лудогорец,като естествено уточних, че е хоби проект с цел попълване на портфолиото и казаха че маркетинг директора я е видял и очаквам някакъв коментар от него тия дни и да си го сложа в портфолиото, мисля че би направило добро впечатление, особено ако ще го работя за български фирми
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 23:39
харесва ми, стилно е
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Апр 2016 01:10
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Апр 2016 06:24
Лудогорец...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Апр 2016 13:10
IC1101 написа: Е, успях да намеря оригиналния файл, мисля че е добре така. http://imgur.com/nz27kbTИначе съм съгласен с Дидко, че личен хостинг е най-добре. Бтв, бях я изпратил на администраторския екип на онлайн присъстивето на Лудогорец,като естествено уточних, че е хоби проект с цел попълване на портфолиото и казаха че маркетинг директора я е видял и очаквам някакъв коментар от него тия дни и да си го сложа в портфолиото, мисля че би направило добро впечатление, особено ако ще го работя за български фирми Много ми харесва дизайна, но така нагледно фотосъдържанието е адски статично. Хвани няколко ученички и им направи фотосесия с шалчета, намери моменти публиката когато е най-дива и включи някакви известни моменти от мачове - "Моци спасява дузпа", "Марселиньо вкарва победен гол" и т.н. Между другото, когато затвориха hit.bg ми паднаха няколко сайта. По размер са някъде около 50мб. Дайте някакво предложение за безплатен домейн. ЕДИТ: Мерси, Gonzo!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Апр 2016 13:40
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Апр 2016 17:50
Мерси за коментарите, пичове, най-вече актив и гонзо. Относно по-динамичните инфографики: то попринцип си има такива, които са цели страници един вид и се правят на джаваскрипт+разни други езици, в които тепърва ще навлизам, доста яки инфографики се правят така. В конкретния случай дори си мислех да вкарам разни пай чартове от ексел с разни проценти, но реших че станат твърде много данни за един проект. Гипо, смееш се на Лудогорец, а се кефеше на Владо Стоянов миналата седмица, нали ? @Аз, от сравнително наскоро, може би 2-3 години, гледам по-често футбол и не съм много сигурен кой къде е бил преди.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Апр 2016 17:55
IC1101 написа: Гипо, смееш се на Лудогорец, а се кефеше на Владо Стоянов миналата седмица, нали ? Сигурно защото Владо е бил в школата на ЦСКА
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Май 2016 20:44
Момчета, само да споделя ФК Дунав Русе за последно е бил в "А" група през 1990/1991. Оттогава нататък - лошо управление и липса на спонсори (адски странно за сравнително голям град като Русе) закотвят отборът в "Б" група с чести слизания до "В" и дори 1-2 рестартирания от "А-окръжна". Но ето, че за пръв път от годината, в която съм се родил, отново представителят на русенския футбол ще помирише "А" група! Дори бих могъл да кажа, че сме един същински Лестър - 2014/2015 - шампиони на "В" група, после веднага (2015/2016) шампиони на "Б" група (по принцип математически е възможно да не спечелим първенството, но де факто водим с 10 точки пред втория и имаме само една загуба и три равни за цял сезон). Догодина с кеф ще мога да ходя на мачовете на Дунав със софийските отбори!!! Всъщност, 2009/2010 също водихме цял сезон и аха-аха да се класираме за "А" група, но липсата на финанси и спонсори за покриване на изискванията за А групата (седалки, съблекални и т.н.) накараха отбора да падне в последните си няколко мача и да си остане в долните дивизии. Сега поне имаме абсолютното уверение на общината и на останалите капацитети, че пари за стадиона ще се намерят и ще се играе в А група тази година! (А стадионът между другото е един от големите в България с над 20 000 места) По принцип "А" група е пълен ташак така или иначе и е олицетворение на всичко лошо и пошло в българският футбол и не смятам да си сменя мнението. Въпреки това ще имам повод малко за радост
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Май 2016 21:22
нелегален написа: Абе, да се беше появил един благодетел както стана с Лудогорец, нямаше да е лошо... Още преди 6-7 години се носеха слухове, че Домусчиев може да реши да вземе Дунав, но в крайна сметка избра родния си Лудогорец В момента отбора кара основно на общински пари и дребни суми от местния бизнес (а не е като да няма богати хора в Русе...) --------------
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Май 2016 23:05
Джийзъс факинг крайст!!! Водейки с 2:0 срещу ужасяващият Челси. Тотнъм не успяха да задържат резултата, допускайки 2 гола и завършвайки мача 2:2. По този начин става математически невъзможно Лестър да бъдат достигнати на върха и стават шампиони за пръв път в историята си... бидейки борещи се за оцеляване миналия (и в началото на този) сезон. Каква невероятна история! Малък и непретенциозен отбор без големи скъпоструващи звезди, показвайки постоянство, висок дух и невероятна форма през целия сезон. Междувременно мастодонтите Челси, Сити, Юнайтед (в това число можем да сложим и Арсенал и Ливърпуул) се представят много много под очакванията. По принцип подобни истории са се случвали и преди (Нотингам Форест), но в големите първенства такъв случай не е имало от десетилетия. Важно е да се отбележи, че и Тотнъм имат прекрасен отбор и много добри млади играчи, също без кой знае колко скъпи звезди. Като почитател на Арсенал се радвам на всеки шанс за тъга и нещастие на Тотнъм Така че няма как да не съм щастлив от тяхното разочарование в момента. Дори с малко повече късмет можем дори да ги задминем за второто място (съмнявам се обаче). В интерес на истината, абсолютно никога не се е случвало Тотнъм да завършат над Арсенал, така че и за тях това е малка победа, но все тая... Случайност Играчите на Лестър се бяха събрали в къщата на Джейми Вари да гледат мача и това е реакцията им при края на мача: https://twitter.com/fuchsofficial/statu ... 5995392000В началото на сезона букмейкърите бяха определили Раниери с най-висок шанс да бъде първият уволнен треньор за сезона...
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Май 2016 23:33
Холивуд е готов да плати за правата на тая история. Този малък тим ни върна вярата в тази велика игра! А на всички злобни фенчета на Челси и ArseAnal мога само да кажа FUCK OFF!
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Май 2016 23:56
нелегален написа: -Stormrаge- написа: Холивуд е готов да плати за правата на тая история. Вече има такъв филм - за едно малко отборче от Шотландия е, което стига финала за Купата. Забравих името... Тва е доста по-сложна задача поради различните правила в турнирите. Почти във всякя държава има случаи в които някой треторазреден отбор стига доста далеч в турнир за купата. Но в първенството още повече сега в тези години в които парите диктуват правилата във футбола един отбор който миналата година се бореше с изпадащите а година по-късно става шампион в най-трудното първенство в света... Прочети и историята на Варди и защо вече правят филм за него http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ayers.html
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Май 2016 00:05
Всички клубове, които са спечелили първенството след класиране в по-горната дивизияКакто се вижда, не е кой знае колко голяма рядкост. Но е рядкост в големите първенства, където наистина парите играят много голяма роля и за малките е много по-трудно да успеят. А иначе за филм, то и историята на Лудогорец с класирането им в ШЛ също си е достойна за холивудска екранизация, както и много други на други отбори Предвид обаче, че английскто първенство е най-комерсиалното (но не най-силното) в света, историята на Лестър става още по-шокираща. А и е на всеослушание в целия свят
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Май 2016 00:34
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Май 2016 00:44
Е, има и по-"бели" държави Абе, хубаво нещо е и искрено се радвам за тях и им завиждам. Сега ще го изкарат като най-великият подвиг в историята на футбола и спорта като цяло, но не е хубаво да се лепват етикети и крайности. Но определено е сред най-впечатляващите
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Май 2016 00:52
Да де ама тва число ги има и Ливърпул и Тотнъм и то в онея диви години в които футбол въобще не се е играл на някво професионално ниво. За това за мен единствено Нотингам с подвига си в края на 70-те се доближават до случващото се днес. Цитат: Залозите преди началото на сезона за подобен успех на "лисиците" обаче бяха 5000:1. Това означава, че със спечелването на титлата отборът става най-невероятният шампион в историята на спорта.
UNfuc*kingBELIEVABLE. @LCFC. #5000to1https://t.co/D7MWEz5KGS
— PUMA Football (@pumafootball) May 2, 2016
Досега в историята има три случая шампиони да стават отбори, чийто коефициент преди началото на турнира е 1000:1. Ето едни от най-невероятните шампиони до днес:
1980 г.: Коефициентът САЩ да спечели Олимпийския хокеен турнир е 1000:1 1969 г.: Ню Йорк Метс печели титлата по бейзбол в САЩ при коефициент 1000:1 2013 г.: Обърн става шампион по американски футбол при коефициент 1000:1 1985 г.: Виланова става шампион по баскетбол при коефициент 800:1 1987 г: Минесота Туинс печели първенството по бейзбол на САЩ при коефициент 500:1 1999 г.: Сейн Луис Рамс става шампион по американски футбол на САЩ при коефициент 300:1 2004 г.: Гърция печели Европейската титла по футбол при коефициент 150:1 1992 г.: Бъстър Дъглас побеждава Майк Тайсън при коефициент 42:1
Така успехът на Лестър надминава всички тези победи и то с огромна разлика. Именно заради това "лисиците" са най-невероятния шампион в историята на спорта досега. За справка коефициента Ким Кардашиан да стане президент на САЩ беше 2000:1
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Май 2016 09:41
нелегален написа: -Stormrаge- написа: Холивуд е готов да плати за правата на тая история. Вече има такъв филм - за едно малко отборче от Шотландия е, което стига финала за Купата. Забравих името... http://www.imdb.com/title/tt0193854/
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Май 2016 01:29
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 08 Май 2016 01:04
Пулев смачка Чисора! И е европейски шампион за втори път!
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|