Айде, вече втория сезон на Daredevil e качен целия по торентите :
Пюнишъра прави целия сезон!
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Buttersa
В момента играе: не казвам
Заглавие: Re: Marvel Cinematic Universe
Публикувано на: 27 Апр 2016 15:54
Някой ходил ли е на някакви предпремиери на Civil War-a, оправдава ли си хайпа?
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 28 Апр 2016 13:39
Защо в тоя филм Спайдърмен е с щита на Капитан Америка?
___________________________________ тежки нокаути
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 28 Апр 2016 13:43
Дъъъ, защото си няма свой собствен.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
-Stormrаge-
Публикувано на: 29 Апр 2016 18:05
Еее ако не отбележиш разваленият ми английски няма да спиш спокойно начи Колкото до въпросният Пънишъъ или както там се произнася Netflix са закупили един цял сезон.
BTW- тва ме подсети, че 90 процента от хората извън Китай до ден днешен не знаят как се произнася Xiaomi ... тук в БГ пък съответно - Apple примерно ... ама тва е все едно да се присмиваме на чужденец опитващ се да произнесе дума на български.
The Arrow
Публикувано на: 29 Апр 2016 18:52
Цитат:
Xiaomi
Не се ли произнася Ксаьоми ?
-Stormrаge-
Публикувано на: 29 Апр 2016 19:39
Шаоми било или по скоро Шао:ми ...
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 29 Апр 2016 21:36
Сяоми мисля, че трябва да е. В китайския, чрез пинина, "Xi" се произнася като "Си" на български.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
-Stormrаge-
Публикувано на: 29 Апр 2016 22:04
Тва Сх в Xiao от китайците звучи по-скоро като българско Ш, а не като българско С от тва което съм чувал. Дори Hugo Barra в едно интервю го произнасяше точно Шао:ми или поне това би трябвало да звучи най-близко до китайското произношение и за пример даваше думи като Shower. Но може и да е Шяоми 'бали го
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 04 Май 2016 23:53
Как е най-добре да се гледат Agents of Shield и Daredevil? В смисъл, като съчетание и последователност на двата сериала.
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2694 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 05 Май 2016 00:48
Гледал съм само Daredevil и ако не се лъжа не е свързан с други неща на Марвъл. Освен, че се развива в същата вселена и има някакви бегли препратки към филмите, няма нещо сериозно, като примерно кросоувърс или гест керъктърс.
Публикувано на: 05 Май 2016 07:48
Agents of Shield и Daredevil се развиват паралелно, като и двата започват някъде след първия филм за Авенджърите. Агентите отначало беше амбициозен и скъп, но слабоватичък сериал, който обаче доста набра инерция във втори и особено третия си сезон със интродукцията на Inhumans и си заслужава гледането. Както казах свръх хайпа за мен около Daredevil e малко превеличен. И той е хубав с някои брилянтни актьорски и екшън моменти, но муден и досаден на моменти. Предполагам втория сезон ще е по-добър с вкарването на Punisher и Електра, още не съм се наканил да го гледам. Jessica Jones за мен беше доста по-интересен и като замисъл, и като драма, и като герои (особено главния злодей), а и се чувства по-комиксов от DD.
Публикувано на: 26 Юли 2016 08:34
На тазгодишния Comic-Con са били показани ранни кадри и от Thor:Ragnarok и от Spider Man: Homecoming, но засега ги няма официално пуснати в нета от Marvel, за разлика от DC проектите. Иначе другите по-важни новини по темата: - втори мега добър трейлър на Doctor Strange:
- мега сладката Бри Ларсън официално е кастната като Captain Marvel за едноименния филм след 2-3 години - Daredevil e подновен за трети сезон
- другите два нови проекта в Netflix вселената - Luke Cage и Iron Fist също получиха свои тийзъри, заедно и със очакващия се cross-over между тея двамата + Jessica Jones и Daredevil - The Defenders
С две думи силен Комик Кон отвсякъде! Аз полека-лека напредвам със Daredevil сезон 2 и ми допада доста повече от тегавия и попрехвален първи сезон.
Публикувано на: 26 Юли 2016 08:58
Цитат:
силен Комик Кон отвсякъде!
Винаги ми е било странно, че се ползва комикс форума за реклама на филми, ТВ сериали и игри. Май гнусният Здрач започна тази мизерна мода.
И какво му е силното? За тези заглавия се говореше от години, че се подготвят. Чудо голямо, че избълваха трейлърите им наведнъж. Най-якото на Кон-а са панелите и просконференциите. Гледането им в YouTube трябва да е големият хайп, а не рекламните клипчета, които така или иначе щяха да стигнат до нас. За Justice League дори нарочно бяха реорганизирали снимките, само за да има материал за Кон-а...защото продажбите се решават с реклама, а не с това дали филмът е добре направен или не. Може да се каже, че Комик Кон напоследък показват най-лошите симптоми на забавния бизнес.
ПП Тази шматка хич не ми мяза на Керол Денвърс. Ще трябва да се вкара малко по-спортна форма.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Buttersa
Публикувано на: 26 Юли 2016 10:21
Доколкото знам повечето филми и игри там са базирани баш на комикси бе и ако не ги представят най-новото в сферата на най-голямото и комерсиално събитие в света на комиксите не знам къде трябва да е, да та еба във вечната контра Нали такава е идеята на всяко едно пробито изложение - да се представят новости и информация относно предстоящи проекти. Това е бизнес за милиарди, все пак... P.S. Баш си мяза тая на Каръл Денвърс, малко перхидрол и сини лещи и е готова:
Публикувано на: 26 Юли 2016 10:44
Цитат:
Доколкото знам повечето филми и игри там са базирани баш на комикси
Лошо знаеш. Примерно Star Wars панелите на кои комикси са базирани? Не че няма един тон такива и от Дарк Хорс и от Марвел, но не са базирани.
Цитат:
не знам къде трябва да е
От комерсиална гледна точка има смисъл...но е изпикаване върху самите комикси, а и принципно комерсиалната гледна точка смърди.
Цитат:
да та еба
Теб пък кво те ебе, че да ползваш еба? На чичо инетектуалчето.
Цитат:
да се представят новости и информация
Затова казвам, че "панелите" са по-интересни и трябва да се коментират те. Примерно на този, за The Killing Joke е станало ясно, че сюжетът е пълен провал. Трейлърите така или иначе ще си дойдат.
Цитат:
Баш си мяза тая на Каръл Денвърс
Naaah, произволна холувудска гъска е.
Няма начин да докара това излъчване, липсва и мускулен тонус -
ПП Между другото вчера хвърлих един диагонален поглед на The Killing Joke, защото нямах време и наистина са отредили прекалено малко време на самата титуларна история, а на всичкото отгоре завършва оптимистично с превръщането на Барбара в Оракула...ей така, без преходен период и дълго възстановяване от травмите.
Най-тъпото естествено е (но това не го видях), че напрактика основната цел на Батгър е, да се изчука с Батман...това ако не е елементарно...
Buttersa
Публикувано на: 26 Юли 2016 12:48
Killing Joke си беше слаб, има го по торентите, а и никога не ми е бил кой знае колко интересен, още повече пък култов като комикс, прехвален е. Иначе то и Крис Прат беше дебело,тъпо кюфте в там оня комедиен сериал, и Гал Гадот беше рахитична моделка, но и двамата се постараха да влязат във форма като ги кастнаха за комиксови герои, да не говорим пък за мега трансформациите на Крисчън Бейл, които претърпя за Батманите, а и за филмите между тях, тъй че не виждам какъв е проблема. Марвелци ако не друго, поне знаят да кастват харизматични актьори, които знаят да влязат в ролята си. И последно за Комик-Кон-а, то в уикито даже си го пише, че е бая повече от изложение на комикси : "San Diego Comic-Con International is a multi-genre entertainment and comic conventionheld annually in San Diego, California" Отдавна предприемчивия дух на братята американски нърдове им е подшушнал, че само с изложба на книжки няма да я прокопсат финансово.
Публикувано на: 26 Юли 2016 23:15
Цитат:
има го по торентите
Дадох пример от какво трябва да се интересува човек. Тук директно може да се види, че авторите не си признават, как са омазали нещата...значи и в бъдеще ще мажат. Ето това е интересната клюка, а не творенията на рекламния отдел, които обикновено са 10-тина пъти по-интригуващи от реалния продукт.
Цитат:
още повече пък култов като комикс, прехвален е
Прекаляваш както винаги. Той дори не е толкова култов, колкото влиятелен за жанра. Нищо не им пречеше да му направят една добра и лъскава интерпретация, само за да почетат наследството му, а те не само го превъртат на бързи обороти, но и приглушават емоционалните последствия върху героите, които са и смисъла на историята. Нито Кевин Конрой, нито Марк Хамил и нито Тара Стронг помагат с вялото си изпълнение.
Цитат:
се постараха да влязат във форма
Няма гаранция, че винаги ще е така.
Цитат:
мега трансформациите на Крисчън Бейл
Той си е method actor и прави това за всяка своя роля...не харесвам играта му, де.
Цитат:
multi-genre entertainment and comic convention
В това го превърнаха. Четох една статия, какво безумие и нечовешко усилие е, журналист да получи пропуск и колко трудно е да стигне до най-интересните събития.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10964 Местоположение: София
Публикувано на: 27 Юли 2016 07:46
the_presator написа:
Гледал съм само Daredevil и ако не се лъжа не е свързан с други неща на Марвъл. Освен, че се развива в същата вселена и има някакви бегли препратки към филмите, няма нещо сериозно, като примерно кросоувърс или гест керъктърс.
Свързан е с Jessica Jones. На този етап доста малко и просто го загатват, а също и
Spoiler for :
се появяват общи персонажи.
Иначе тийзърите на Люк Кейдж и Iron Fist тотално не ми харесаха. Дано сериалите са на нивото на DD и JJ.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения