Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 28 Мар 2016 16:22
нелегален написа: Моето желание е в крайна сметка контактните спортове да бъдат изместени от безконтактни. Волейболът е перфектен избор, защото е хем колективен (т.е. антикапиталистически), хем е безконтактен. Тенисът е твърде аристократичен; Футболът... Гипо се изказа за него по начин, заради който вече не искам да му се кефя. Бокс, щанги, ММА и т.н. - директно на боклука. Моето желание е да спреш да стреляш такива мега тъпизми, ама нЕма
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 28 Мар 2016 16:30
Gipo написа: нелегален написа: Моето желание е в крайна сметка контактните спортове да бъдат изместени от безконтактни. Волейболът е перфектен избор, защото е хем колективен (т.е. антикапиталистически), хем е безконтактен. Тенисът е твърде аристократичен; Футболът... Гипо се изказа за него по начин, заради който вече не искам да му се кефя. Бокс, щанги, ММА и т.н. - директно на боклука. Моето желание е да спреш да стреляш такива мега тъпизми, ама нЕма +1
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 28 Мар 2016 17:05
нелегален написа: Моето желание е в крайна сметка контактните спортове да бъдат изместени от безконтактни. Волейболът е перфектен избор, защото е хем колективен (т.е. антикапиталистически), хем е безконтактен. Тенисът е твърде аристократичен; Футболът... Гипо се изказа за него по начин, заради който вече не искам да му се кефя. Бокс, щанги, ММА и т.н. - директно на боклука. Опа, имаме си философ на спорта.
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 28 Мар 2016 18:19
Точно така, смърт за гадния упадъчен капиталистически соросоиден футбол
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 28 Мар 2016 19:03
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Мар 2016 17:32
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Мар 2016 23:09
България победи България Б. Интересно...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Мар 2016 01:21
нелегален написа: Браво на нашите, но ме е страх, че сега някои хора ще започнат да казват "ее, видите ли, разбихме Португалия и Македония, отборът ни е супер!" Тотално и абсолютно съгласен!!! Иначе, на европейското ще гледаме Албания вс Албания Б. Въпросът е, че "Б" отбора е в пъти по-добър... :Д (Швейцария) Аз не гледах мача. Някой може ли да каже как сме играли? Вяло и така между другото два случайни гола?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Мар 2016 14:44
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Мар 2016 18:47
Обаче как ги размазахме Македония и Португалия
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Мар 2016 19:41
От известно време се занимавам с дигитален маркетинг и с цел попълване на портфолиото и упражнение, реших да посветя една инфографика на Лудогорец: http://imgur.com/HL798d6
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Мар 2016 21:43
Много малка е и не се вижда
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Мар 2016 23:24
Аз написа: Много малка е и не се вижда Моля, коментарите за пишката на нелегалния - на л.с.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 16:32
нелегален написа: Пич, чувал ли си за един сайт наречен imgur? Що не я качиш там? Естествено, че съм чувал, но реших, че ме мързи да я качвам отделно и си я линкнах от фейсбук. Сега по-добре ли се вижда? PS: Гипо пак доставя с хранилката
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 17:15
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 17:55
Между другото в имиджър ако не сте регистриран потребител, има лимит на ъплоуда до 1 MB (или почва да ви компресира брутално изображението). Ако сте регнати - 5 МБ , което се трае малко повече..
Аз понякога като ми се налага да работя с големи изображения (като файл сайз, не като размери) или гледам въобще да го избягвам, или да ползвам някой от другите сайтове за картинки, но най-добре си е ако си имаш хостинг някъде...
А специално инфографиките много трудно работят добре във фейсбук, поне според моя опит. Особено такива много дълги, то фейса ти я ресайзва спрямо височината на монитора и почти не се вижда нищо, освен ако не отвориш самата картинка в отделен таб. Затова сякаш трябва да са по-квадратни, когато са предназначени за там.
Ма кат цяло и аз съм фен на дългите инфографики, ама са по-удачни за изглед от сайт, който няма тия лимитации на фб и другите соц мрежи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 18:35
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 19:31
виж че те не могат един ъпдейт да направят или пък да разберат защо форума пада поне 3 пъти седмично
и за това определено не е виновен самеца и не насочвам гнева си към него... сякаш по-скоро той се явява бушон в момента и се мъчи да прави нещо, ама истината е в боби или там който все още се занимава с тоя форум
тия пцмания са по-лоши и от валв (едит: що се отнася до комуникация с феновете... преди да се захване самеца получавахме по 1 пост годишно от някой от екипа) добре поне че СЕО-то на пцмания все още не се е явил да нарече Волтажния "задник"...отплеснах се в мемета, сори
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 19:42
С ъпдейта се получава една дълга комуникационна верига, на която аз съм на единия край, следват няколко препратки и хоста на другия край. И понеже базата данни се пази много ревностно (а без достъп до нея абсурд да пусна ъпдейта, защото ако нещо се омаже е желателно да се поправи веднага). Та преди време ми бяха пуснали бекъп файл, хубаво, ама в онлайн storage, който имал период 7 дни, а аз се задействах след това.
Пак поне ембедването е на линия. Мисля, че някъде из настройките мернах опции за качване на файлове и картинки, но предпочитам да не се включват.
Иначе вече преглеждам какви са възможностите на последната версия на PHPBB - може да се сложи една рейтинг система, notifications и прочее.
Истината обаче е, че ако няма работещ обединяващ фактор, какъвто се явяваше списанието и сайта покрай него - форума трудно ще се пълни с хора.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Мар 2016 20:10
ми нищо, поне да се знае, че съм направил такава. иначе, на това с владо стоянов станах с около 10 лайка по тежък
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|