нелегален написа:А защо ако ще го гледаш трябва да е "заради Лео"? Още поне две-три култови роли има във филма. Точно това казах и в предния си пост - стига с този Лео!
Относно останалото - значи причината да не го гледаш е, че... всички критици го оценяват много високо? Не схващам.
Оф много философстваш и ме караш и аз да философствам за филм, за който ме боли кура.
Защо трябва да е заради Лео - просто, защото всички говорят за Лео и дали аджеба това наистина му е най-добрата роля. Но както казах вече, въпреки че харесвам Лео като актьор, това не ми е достатъчна причина, за да гледам филма и изобщо никога не си подбирам филмите по актьорите или оскарите.
Не знам как реши, че причината да не го гледам е, че критиците са го оценили високо. Като цяло ми е през хуя за тях
С 2 думи, просто ми е чудно защо Лео взима за първи път Оскар баш за тази роля и мисля, че доста хора са на мнение, че има доста по-култови роли. Включително и ти. Не виждам какъв ти е проблема с това ми мнение. А това да е взел оскара за "цялостни заслуги" ми се вижда зверска простотия.