Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на компютъра
Заглавие: Предложение за телефон
Публикувано на: 21 Фев 2016 14:40

Дойде време да сменям телефона и се чуда какъв да е следващият. Бюджетът, с който разполагам е 600лв. и за сега съм се спрял на LG G3 32GB или на Samsung galaxy s5 neo.
Като плюс пунктове за LG-то е по-добрият хардуер, поне на бенчмаркове, а на самсунга по-добрият живот на батерията, както и водоустойчивия корпус.

Какво мислите по въпроса, кой от двата си заслужава повече? Разбира се, можете да дадете и вие предложение. :)

Профил

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Заглавие: Re: Предложение за телефон
Публикувано на: 21 Фев 2016 16:44

iPhone 5s втора употреба :)

срсли, тия телефони нямат чупене с един калъф и стъклен протектор... отделно има сумати шукарийки за тех...

п.с. водоустойчивостта е голяма заблуда - на един колега му се подмокри сонито и загуби много

п.п.с. никой преател не е бил доволен от самсунга си, какъвто и да бил той след втория месец...

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2016 20:51

Напоследък яко се позарибих по айфоните и наистина 5s са добри телефончета + добрият размер.
От самсунг само хубави впечатления уж, ама паистина от един момент нататък забиването на Андроида мнжго дразни. Като си взех s3-ката 2012, беше възможно най-доброто за момента, сега е в общи линии неизползваем.

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2016 17:00

Ма'ни ги тия Самсунги, айБоклуци и т.н. Купи си телефон от някаква китайска марка като Xiami RedMi Note 3 (Чувал съм, че Xiaomi били качествени телефони) - за цената определено си избива рибата. Или някой Ulephone, ZTE и прочие. Китайските телефони са хем по-евтини, хем по-мощни от тези на известните марки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2016 21:45

И аз бих ти препоръчал някое марково китайче. MI5 излиза на 24 и би трябвало да е в рамките на твоя бюджет което за флагман е повече от перфектно. Аз онзи ден си поръчах на presale едно Redmi Note 3 PRO та след няколко седмици ще си кажа мнението :)

Vivo Xplay 5 пък ще ни зарадва с 6 GB RAM и Snapdragon 820 :)

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 22 Фев 2016 22:20

мерси за отговорите, но мисля, че се реших за Nexus 5X в някакви неизвестни сайтове върви за 600лв. Мисля, че няма какво да бие тази оферта. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com