Носите ли чорапогащник?
Носите ли чорапогащник?
когато е много студено или просто за удоволствие?
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Носите ли чорапогащник?
сигурно си бил много секси
дай некви снимки 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
И аз като Самката, за последно в 3ти-4ти клас.
Пък една зима на мач си обух термо клин... едвам издържах полувремето и го махнах на почивката...
Веднъж обух скъсан чорапогащник на приятелката ми, за да и направя смях... голяма грешка, като го свалих ми се бяха наелектризирали космите на краката яко
Пък една зима на мач си обух термо клин... едвам издържах полувремето и го махнах на почивката...
Веднъж обух скъсан чорапогащник на приятелката ми, за да и направя смях... голяма грешка, като го свалих ми се бяха наелектризирали космите на краката яко
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Чорапогащниците винаги са ми били фетиш, но не и след един виц, по-скоро "виц", който чух. Искате ли да го споделя? 
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
ти си знаеш 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
ок
Кое е това нещо дето едновременно мирише на гъз, на крака и на Цензура?
Носен дамски чорапогащник сгънат на топка.

Кое е това нещо дето едновременно мирише на гъз, на крака и на Цензура?
Носен дамски чорапогащник сгънат на топка.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Аз чорапогащник не съм слагал никога, но виж 3/4 гащи мисля, че се казваха, които са до колена, пък ги има и вълнени съм носил като малък. После след 10 клас спрях и две-три зими боледувах нон-стоп, докато не свикнах и един вид не се закалих.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
2016-та сме, има термобельо, ако ти трябва да се топлиш, несравнимо по-удобно е.
Чорапогащникът спрях още втори клас да го нося, щото е безбожно неудобно извращение. Говорим си за тия дебелите, не за прозрачните дамски, дето ги носят вместо тен
За в момента пък - доста неща бих направил, ама да обуя чорапогащник не е едно от тях. Предполагам едно е да имаш стройни, дълги, обезкосмени бедра, които треперят в студа, а съвсем друго - масиввни, космясали, триещи се един в друг баджаци и прасци, които цепят дънките на две като клекнеш. Зиме преди обувах някакви дебели джинси, панталони с подплата, etc. - сега си карам с дънките и съм му ебал майката, сто кила месо съм, по-голямата част е по баджаците и задника ми, не ми става студено
Чорапогащникът спрях още втори клас да го нося, щото е безбожно неудобно извращение. Говорим си за тия дебелите, не за прозрачните дамски, дето ги носят вместо тен
За в момента пък - доста неща бих направил, ама да обуя чорапогащник не е едно от тях. Предполагам едно е да имаш стройни, дълги, обезкосмени бедра, които треперят в студа, а съвсем друго - масиввни, космясали, триещи се един в друг баджаци и прасци, които цепят дънките на две като клекнеш. Зиме преди обувах някакви дебели джинси, панталони с подплата, etc. - сега си карам с дънките и съм му ебал майката, сто кила месо съм, по-голямата част е по баджаците и задника ми, не ми става студено
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Е тука е 13 градуса, какви чорапогащи .. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS