Политическа карта на форума
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Re: Политическа карта на форума
Не че подкрепям Андрей в политическите му възгледи ама нещо много модерно стана да се храни Андрей. 90% от хранежа е в сериозни теми, без да е обоснован/аргументиран, което автоматично го прави "победител" в споровете и по-умен от вас. Айде аполитичните типове да не се обаждате като нямате какво да кажете, защото Андрей може да е всякакъв, но е много над вашето ниво в това отношение!

- Kirilicata
 - В момента играе: MoneyCrafta

То и Сам сме го хейтвали, когато е правил комунистически теми. Просто Андрей прекалено не се усеща. Общо взето всеки, които е писал неадекватни постове е потърпевш от хейт.

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Хейтваме го заради крайната политическа позиция, която има. Нормално е да гледаш с насмешка на човек, който пише думите си като закон, а в същото време не осъзнава някакви очевидни пропуски в думите си. Отдавна съм му писал какво ми е мнението за позицията му и вместо да се повтарям (щото на него не му пука), просто му сипвам някакви глупости. Всичко е в реда на нещата. Никой не го хейтвя за това, че иска демокрация, хейтваме го за това, че е виден гъзолизец на американците  
. Не съм сигурен, че има толкова крайни хора в посока русия във форума. Ако бях видял, също щях да им се подигравам.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- Liberty
 - В момента играе: League of Legends
 - Обратна връзка:

Надявам се че се ебаваш...Не съм сигурен, че има толкова крайни хора в посока русия във форума. Ако бях видял, също щях да им се подигравам.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!

Ghost reporting!