Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: не казвам
Заглавие: Абе шъ...
Публикувано на: 28 Ное 2015 00:27

цъкале ли сте в скоро време вехти ретро игри на лаптопа/настолния си комп? Под вехти имам предвид на 10+ години ? Аз се зарибих пак след 12 години по Star Trek Elite Force - мега добър за времето си шуутър беше да го еба...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Абе шъ...
Публикувано на: 28 Ное 2015 03:16

играя често хироус3 и АоЕ2 в мрежа с колегите. Също така превъртях това лято clive barker undying и спокойно мога да кажа, че играта е все още актуална(в действителност е по-добра от почти всички шутъри излязли последните години), че и даже изглежда по-добре.
От време на време си и въртя LoK и soulreaver-ите като за доброто старо време - поредица, която съм готов да си продам и органите, за да я римейкнат.
Имам огромно желание и за дънджън кийпър 2, но не мога да я намеря нещо

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2015 09:41

DarkAvenger89 написа:
Също така превъртях това лято clive barker undying и спокойно мога да кажа, че играта е все още актуална(в действителност е по-добра от почти всички шутъри излязли последните години), че и даже изглежда по-добре.
И аз я преиграх преди около година, мега добрата игра и един от най-добрите ми спомени от детството (на тема гейминг).

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2015 00:02

Всяка година преигравам Mafia 1 и Painkiller поне веднъж. Преди две седмици превъртях първия FarCry. Предмино "вехти" игри играя на щайгата, новите все по-малко ме интересуват.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Ное 2015 00:33

От вехтите игри аз редовно (поне веднъж годишно) поигравам Railroad Tycoon II (1998) и SimCity 4. Само че с излизането на Cities: Skylines, нямам нужда от SimCity 4 повече, защото получих най-накрая истинският й наследник.

До преди няколко години редовно разцъквах и NFS: Most Wanted, но напоследък не съм я играл.

Сега очаквам скоро да поиграя Jedi Academy като освен мултиплеъра искам и да врътна кампанията отново. Нея вече не съм я играл от малък.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2015 11:32

Кампанията беше доста добра, можеше да минаваш мисиите в различен ред и имаше 2 завършека. И аз бих я изиграл ако имах време, но за мулти съм навит!

едит: а ако искаш да се надъхаш на макс може да изиграеш цялата поредица, започваща от 95-та с Dark Forces :D Аз всичките съм ги изиграл, тия старите са мега добри за времето си :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 29 Ное 2015 14:21

А между другото аз и редовно си превъртам Unreal 1-цата, Heretic 2, Rune, GTA 3-ката и разбира се - Serious Sam :rockon: . Сега съм си свалил и първото Halo, защото така и не съм играл нито една игра от поредицата :oops:

Профил

Публикувано на: 15 Дек 2015 06:01

И аз бих я изиграл ако имах време,
จีคลับเข้าไม่ได้

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2015 03:42

dungeon keeper or gtfo

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по