Заглавие: Проблем с контролите в игрите! Публикувано на: 22 Ное 2015 01:26
Здравейте,колеги!
Имам леко 'тъпичък' проблем,който наскоро забелязах. Играя така популярната игра League of Legends и проблеми нямам там никакви,но когато играя Need For Speedвсичките поредици,имам един кофти проблем...автоматично сякаш седи ръчната спирачка,и не мога да отлепя повече от 2-3 КМ/Ч,светят стопове за набита спирачка,а такава по принцип не съм използвал..с всичките Need For Speed World се случва това....пробвах токущо GTA: San Andreas и там проблема е,че пък когато съм с оръжие и дам десен бутон за прецелване и както съм в 'права' линия и автоматично мерника пада на долу,тоест все едно мърдам аз мишката на долу....всичко останало е на 6,само когато се прецелвам и екрана 'пада' на долу..с 64 bit windows/Nvidia Geforce 1gb video card/6 gb ram/2.4 ghZ intel dual CPU ,понеже съм на лаптоп,също така пробвах да не е проблема от самата мишка просто,но ивадих мауса от порта и пробвах с пада на лаптопа...и пак същия проблем...и пробвах външна клавиатура и не е от нея...а и на някои игри,както казах,нямам никакъв пробем...просто логиката не намирам :х
|