Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: The official "Religion of Peace" thread Публикувано на: 14 Ное 2015 03:06
Париж е изгубен. Стокхолм, Лондон next? Рим и Мадрир?
Аман от толерантност
>inb4 расист
Сега всеки, който не повтаря като развален грамофон "PRAY FOR PARIS", ще бъде заклеймен като расист, русофил, комунист, нетолерантен, тесногръд, тъпак и прочее.
омфг
Европа, осъзнай се!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 03:24
Чак пък изгубен. Но съм съгласен на 110%!!! Айде сега на not all muslims band wagon-a И колко е sickening всичкото това Sickening e 2015 и всичкия political correctness И феминизма е sickening И всички прогресивни, толерантни, скапани ЛАЙНАРИ са sickening Не бях влизал не знам от кога Но знаех, че в тежък момент отново ще ме призове насам вече видях 50 поста "ако не си ужасен и потресен от случващото се не си човек", "кур за теб ако слагаш всички мюсюлмани под един знаменател" ми... кур за теб ако не мразиш чернилки, феминистки, активисти и прочее 'либерална' паплач ужасен и потресен съм от ВСИЧКО EDIT Аз очаквам в скоро време и Лондон да го ударят. Ама много скоро. Но не очаквам някой да каже 'чакай бе, защо ги пуснахме всичките тия чалми тука?'
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 04:34
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 04:36
Гнусна работа. Знае ли се кой точно го е направил и с какво "послание"?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 04:55
еей хрумна ми гениална идея!!! да обединим всички феминистки, които искат еднакви възможности за работа като мъжете, да ги въоръжим и да ги пратим в Сирия! с един куршум - два заека
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 04:58
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 10:35
#NotAllMuslims #LondonIsNext #AllahuAkbar
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 10:41
Мен пък ме дразните всичките и ше ви еба в първосигналните копелдаци - както тия, дето викате "чалмите на сапун", така и ония другите, дето ми обясняват как между политиката на абсолютна толерастия в Европа спрямо всяка заплаха - културна или военна през последните десетилетия и това сега няма никаква връзка. Еле пък че е явно окей Европа да забърква бъркоч след бъркоч в Близкия изток под ръководството на САЩ и след това да бъде разграден двор спрямо последствията.
На никого не му се ще да си седне на гъза и да реагира като нормално мислещо човешко същество, всички са се качили на камбанариите си и ритат камбаната с все сила.
Да почиват в мир избитите хора, но днес е ебати гнусният ден както да се намираш по улиците на Париж, така и да четеш реакциите в интернет.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 10:54
По принцип САЩ и Великобритания имат по-различен подход по отношение на тероризма в сравнение с Франция и другите страни от континентална Европа, така че в Лондон ще им е по-трудно да осъществят атентат, но не е невъзможно.
Две неща са. Първо благодарение на левите, прогресивисти, както Depraved обясни се стигна до там да имаме огромна емиграция (още преди бежанската криза) на хора които обаче не се асимилират подобно на асимилацията която правят емигрантите в САЩ. В Европа арабите идват с нагласата, че могат да си установят техен си начин на живот без да ценят европейските ценности, култура и начин на живот. Аз нямам против никого, още повече интелигентни, образовани и възпитани хора, които желаят да намерят убежище в по-цивилизовани страни. На всички обаче трябваше от самото начало да им се обясни, че тук е Европа и че те трябва да се съобразят с това, а не обратното.
Второ за да се реши въпроса с тероризма, трябва да се стигне до корена на проблема, който са размирните райони в близкия изток. Сирия, Ирак, Либия, Йемен, Афганистан, тези страни трябва да бъдат окупирани, (за Ирак и Афганистан, просто трябва да се продължи вече започнатото) и да бъдат "демократизирани" в течение на десетилетия докато станат хора. Ако руснаците желаят да се включат в партито, на тях трябва да им се остави определен район, например част от Сирия. Друг начин няма.
Всъщност има, другият вариант е западните сили изцяло да се оттеглят от този район като същевременно затворят границите си за хора от Близкия изток. Това обаче ще доведе като резултат до огромна човешка трагедия, засягаща милиони хора в този район на света.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 10:55
Маце Борко написа: Всичките вие които правите шеги и преувеличавате за комичен ефект сте дебили, само аз съм умен, да почиват в мир умрелите и да живее златната среда, където мекотелите без мнение живеем. Окей.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 11:03
dragi pcm oligofriends setete se veche che ne e zadaljitelno da si lqv (po evropeiski) za da cenish choveshkiq jivot i stabilnostta (demek kintite) koqto q osigorqva tolerantnostta v heterogennoto svetsko cqlo na kontinenta (za chetqshti pederasi tva e Weber) ma ko si igraq da vi pisha da bqh si nabil edna sabotna zlobarka vmesto da sa zanimaam nqma vreme za nishto veche
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 11:05
Вместо Европа да цивилизова варварите, варварите идват в европа и си действат по своя примитивен начин.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 11:23
+1 стига с тея стереотипни излияния тип всички мюсюлмани са терористи, всички сирийци са терористи, животни и тем подобни. Преди години когато ИРА и ЕТА гърмяха бомби през ден? Тероризъм винаги е имало без значение раса пол или религия. Всички трябва да са обединени в тая неравна война. Интересно, че тоталитарното репресивно управление до сега като че ли си остава единствения работещ модел ограничаващ развитието на подобни клетки в тези страни... примерите станаха твърде много Ирак, Либия, Сирия.
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 11:27
indigo написа: Маце Борко написа: Всичките вие които правите шеги и преувеличавате за комичен ефект сте дебили, само аз съм умен, да почиват в мир умрелите и да живее златната среда, където мекотелите без мнение живеем. Окей. кога точно реши, че да си просто тъп е проява на мнение бе, келеш? не се бъркай, ти мнение не си формирал, това твоето едноклетъчните го праскат цял ден насам-натам - дали са "шеги и преувеличения" или е насериозно е все тая - остава фактът, че е далеч от демонстрация на адекватна реакция
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 12:35
Андрей написа каквото и очаквах
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 13:23
Според мен трябва да има нов форумен раздел Liberty vs. Serious Sam
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 13:38
По повод атентатите във Франция - жалко за загиналите, обаче за всичко това си е виновна самата Европа.Воините в Либия, Ирак ,Афганистан,Сирия които породиха тези вълни от бежанци именно от Европа се подпомагаха.Това бяха що годе нормални страни с диктатури(за техните стандарти - без Афганистан) но даващи мир и нормален живот (десетки хиляди Българи работеха в Либия например).Унищожиха тези страни за техни Европейски и Американски интереси.Тези хора няма как там да живеят вече.Унищожени страни и огромни райони без бъдеще. Това което се случва в момента е нищо повече от следствие на отдавна задействани събития и невероятна политическа гениалност/идиотизъм.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 13:56
А според мен с ISIS трябва да бъде приключено бързо и безмилостно, след което държавите, които се месят в тоя регион да преосмислят методите си на действие и последиците от тях, щото ISIS не ги е донесъл щъркела, а са резултат.
Европа да се съсредоточи върху обща политика по сигурността, каквато в момента изцяло липсва - никога няма да се обявя против приемането на бежанци от войната, но това безконтролно придвижване на тумби от хора мъкне със себе си огромен риск от внедряването на терористични клетки. Нелепо е през България да преминават по знайни маршрути трафиканти на хора и като европейска държава да си затваряме очите за това - недопустима безотговорност е както от страна на нашите, така и от страна на европейските институции.
Абсолютна импотентност откъм решителни действия - нима трябваше да бъдат убити толкова хора, за да стане ясно, че отговорът на случващото се в Сирия и региона НЕ е безконтролното приютяване на всеки бягащ от там докато нещата не се разрешат от само себе си.
Колкото по-бързо бъде приключен ИДИЛ, толкова по-бързо ще секне и миграционния натиск. В такъв смисъл употребявам европейска толерастия - готовност да се приемат резултатите от войната, но не и да бъде предотвратено продължаването ѝ. Щото до момента най-лесно е да говориш за европейските ценности и да се правиш, че ще успееш да интегрираш милиони от тоя регион, вместо да си седнеш на задника и да предпазиш както своето население, така и това на държавите, в които бушува тя, като елиминираш заплахата на място. Това е тенденция в европейскат политика, произлязла от ролята на мека сила, която ЕС е приел. Очевидно има времена, в които да си мека сила не е е достатъчно.
След тоя атентат Франция казва, че отива на война. Въпросът е защо едва сега?
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 14:19
За война е вече твърде късно според мен. И да се унищожи ИД(а това ще стане скоро)инфекцията вече се е разпространила. Превозните канали са се установили, терористичните клетки са се внедрили дълбоко в държавите. Лесно се забравя, но тези масови миграции не са от днес или вчера - това е процес продължаващ вече поне 5 години. А Европа няма и не може да направи нищо. Не, че и липсват ресурсите, но в момента се управлява от слаби и безволеви политици, а самите западноевропейци не са нищо повече от едни механизирани консуматори. Германия е най-очевидният пример. Докато бяха в състояние на пълна летаргия и общо взето нищо не се случваше на международен план всички ги възхваляваха, а Меркел се смяташе за един от най-големите политици. Но сега(даже още от украинската криза) цялата фасада се пропука. ISIS, можеше да бъде унищожена много бързо още в началото. Защо всичко това се позволи ? Също така защо САЩ, които уж се бяха обявили като най-големите врагове на тероризма позволиха и още позволяват една държава непризната от никого, изцяло създадена от ислямски фундаменталисти да същестува ?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 14 Ное 2015 15:48
В тези съдбовни за Европа мигове, всички европейски лидери с надежда преглеждат форума на PC Mania в търсене на изход от кризата...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|