Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Fallout 4
Публикувано на: 26 Окт 2015 14:04

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Публикувано на: 31 Окт 2015 19:38

https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3 ... espoilers/ Гледайте спокойно няма спойлери, имаше и още по-надолу в темата

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2015 18:19

https://www.youtube.com/watch?v=ivStn8l6_9w

:rockon:

https://i.imgur.com/lZBl604.gifv

Cho Cho!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2015 22:50

Тез Бетесда и те какво разкараха всякакви геймплейове и пикове, грам не оставиха на какво да се радваме.

Моля се на нашия бог Gwyn събитията от 10/11/2011 да се повторят - Скайрим изтече 1 ден преди официалния релийз, а на мен ми изтекога очите по нея. Дано.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 06 Ное 2015 13:42

hyper` написа:
Тез Бетесда и те какво разкараха всякакви геймплейове и пикове, грам не оставиха на какво да се радваме.

Моля се на нашия бог Gwyn събитията от 10/11/2011 да се повторят - Скайрим изтече 1 ден преди официалния релийз, а на мен ми изтекога очите по нея. Дано.

reddit.com/r/fo4/

Позволени са всички ЛИИКОВЕ.. аз лично нищо не съм гледал четох само някои неща за перковете и картата ина играта.

btw.. Ако имате смарт телефонт
https://play.google.com/store/apps/deta ... mpanionapp

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 09 Ное 2015 16:43

http://zamunda.net/banan?id=459862&hit=1&target=games
АЙДЕ НА ЛИЙЧА :D :D :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2015 17:56

It's 10/11/11 all over again, и тази като Скайрим точно с първите пускания я кракнаха (уж), блгодарско, цицофен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2015 19:39

Сега инсталирам.

Някой пробва ли я дали върви като хората ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2015 20:04

Ами на 550ti 30-тина кадъра на medium 1600x

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 09 Ное 2015 20:23

Ехх...

http://images.nvidia.com/geforce-com/in ... s-low.html

Nvidia... Bethesda...
http://i.imgur.com/Gzx0ZZU.png

Как бе... как успяхте :D :D !>??

EDIT:
Разликата между Ultra и Low na !!Nvidia!! God Rays опцията.

... освен, че унищожава кадрите.

Сега:
http://images.nvidia.com/geforce-com/in ... ty-low.mp4
И
http://images.nvidia.com/geforce-com/in ... -ultra.mp4
Повече си личи. Но тук идва и това...
http://international.download.nvidia.co ... rmance.png

Ехх... просто... не знам вече...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2015 20:39

На конзолите grass draw distance-ът обаче е плачевен.

P.S. Кога я свалихте, на мен скоростта от замунда ми подскача между 90 kb и 1.2 мб, то по-бързо ше ми дойде физическото копие баси. :x

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 10 Ное 2015 08:39

Мдамм играта определено кърти мивки..... На мен на Ultra върви мн мазно. Сега обмислям да си взема болничен че едва станах за работа днес след снощното "само 5 минути да я видя и лягам" :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2015 09:29

Аз вече си взех сряда до петък отпуска и днес чакам да ми донесат играта :) Wasteland, here I come (goodbye social and sex life).

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2015 10:17

Да си вземеш отпуска за да играеш игра :doh: Поне болничен да беше.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2015 11:58

Priorities, man :) Имам предостатъчно почивни дни и тъй и тъй трябва да ги изпукам. Не виждам защо не за цъкане :)

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 10 Ное 2015 18:16

С последните ми коментари ала "GOTY" и окупация на стийм класацията за година, две се ебавах, малко на шега го казвах да провокирам, но то май ще се окаже истина.
Имам само около час геймене, но се вижда че играта е много по добра от F3. Не ме интересува графика и и тн. Понеже гледам основно тя се коментира, да по красива е, лек е енджина и има много цветове което ме кефи, но може да се критикува за други неща но ся не е момента. Най важното... това дето каза малкия гном е истина, ясно си личи че верно id ги е понаучил как се прави шутинг. Оръжията доставят това удоволствие което всеки очаква от FPS, и оправданието че е RPG и затова е лоша бойната система тук не е нужно. Много ме кефи на пръв прочит играта. Кое е любимото ми оръжие... е има ли смисъл да се пита... двуцевката ест.

п.с. не ми е кофти че съм плювал толко дълго игрите на бетесда. винаги съм казвал че критикувам защото виждам потенциал, но просто трябва да си оправят лайняните неща които съсипват игрите. Същото е и за ES ако и там направят НОВА и даже още по добра от шутинга в F4 бойна система (защото е подобрено всичко около оръжията, но се вижда че може още) ще мога да играя тъй чаканата от мен Melee combat game.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 10 Ное 2015 18:57

Ето след 1 час какво мисля (играя на Ultra):

- Средно добре изглежда. Малко под средното даже. Нищо повече.
- Има Mouse Acceleration. Огромен минус.
- Vsync lock на 30 кадъра… WTF?
- Voice Acting – среден за главният персонаж (ако е мъж).

+ Кучето прави номера.

Уви. За момента само ме ядосва. Но поне егото ми се покачи, като знам, че "Glorious Eastern European 4A Games und CDPR" са обективно много по-добри програмисти. Особено 4A. Просто са на друго ниво...

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2015 20:34

И аз пробвах играта, но вероятно ще я приключа много по-рано от очакваното. Първите часове игра нямах абсолютно никакъв проблем, но в големите градове като Lexington и Diamond city по някаква необяснима причина frame rate-a пада до такова ниво, че става неиграема, дори на low. Вероятно бюджетната ми nvidia не смогва на някоя графична глезотия, така че съм пас. Иначе който си има топ видеокарта сигурно се радва на страхотната графика, която и на low е впечатляваща.

Моите впечатления от геймплея на играта са смесени. Сетът е страхотен, почвам с плюсовете, накратко. Отвореният свят е в духа на Skyrim, почти перфектен, crafting и building системите, skill tree, resourse management-а - всичко до тук е на ниво.
Напук на вложения реализъм, играта вместо да заприлича на един survival action-adventure, тя си е на практика нов Serious Sam - престрелките в един момент се превръщат в безмозъчни гоненици, оставящи пътеки от гилзи. Стелтът е много зле. Компаньоните (освен готиното куче) са безполезни фъшкии. Повечето от противниците, дори на трудност Normal, са направени много издържливи и се нуждаят от много стабилно надупчване, почти до решето, за да спрат да мърдат. Да вкараш 6-7 чисти хедшота със най-добрия sniper rifle на един обикновен неброниран мутант и ти да стой прав и да рейджва, все едно е насран от гълъб... ами това си напряга. Мен лично много.
Първия бос - тоест гигантксото ходещо лайно в The Castle - което ми изхаби 500 патрона на minigun, 3 ракети от rocket lunchera, всичките гранати и всички амуниции на лазера и ловнатата ми пушка ми пусна итеми, които ми ги пусна една мръвка, 8 муниции и един безполезен армор за десния крак. Отделно куеста се бъгна (компаньона ми избяга в друга локация и го нямаше да завърша куста) и така и не го завърших.
Диалозите са посредствени на ниво сценарист-петокласник (не че съм очаквал нещо грандиозно). Бъгват от време на време, абе голяма досада са, целят да създадат някакво усещане за важност в избора, но поне в началото общо взето е все тая, няма драми при изборите като в Mass Effect. Радиото става, поне за мен лично, но е доста повтарящо се.

Бих и дал 7/10, поне за първите 6-7 часа геймплей. Открих много детайли и идеи, явно или по-прикрито заети от други игри. Щипка от тук, щипка от там, станала е що-годе добра комбинация. За мен лично не отговаря на хайпа, който се създаде, но все пак е красива и добра игра.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2015 20:42

В тая тема се вижда абсолютно същото като и при Witcher - веднага щом излезе играта всички почват да си мерят пишките кой с колко кадъра подкарвал на ултра, и никои нищо не казва за геймплейа.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2015 21:49

На Бетесда игрите винаги 80% от времето съм ги играл трето лице, но тук наистина стрелбата е такава крачка напред (+меле атака с оръжия, най-после), че половината време съм от първо, евала на id, е така трябва да правят колаборации студия, които ги спонсорира един и същи publisher.

Иначе войс актьорът е адекватен, диалозите са много по-мазни (да се чете реални), кефи ме как почти във всеки разговор имаш по 4 опции и после нови 4, та не може като преди да пробваш всичко, което още повече вдига фактора преиграване, анимациите са по-приятни и повечко, приятна глезотийка е cloth physics, променящото се време е голям плюс, малко само сенките по сградите се изчертават като си близо, ама не ми бърка в очите особено това, най-хубавото нещо обаче е луут системата, по-добра не съм виждал в игра досега.

Относно ядосването на charcharo - super bunnyhop бе казал в едно видео "Some of the most interesting games out there are the most flawed." Fallout 4 явно не е далеч от това твърдение.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost