Overwatch
Re: Overwatch
Близард никога не са били новатори. Имали са по нещо уникално в игрите, но никога не са били основоположник на жанр/стил. Това, което понякога прави близард добър разработчик е изпипването на нещата, геймплей, синематици, реклама, бюджет, възможността да играеш игрите им на малко по-стари компове и тн.
Та след като написах това ви е ясно защо изобщо не схванах поста на волтажния.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Това общо взето. Близард хващат популярна ниша и правят игра-бомба в нея. Това им е играта. С hots не им се получи, но поне опитаха.Gipo написа:Близард никога не са били новатори. Имали са по нещо уникално в игрите, но никога не са били основоположник на жанр/стил. Това, което понякога прави близард добър разработчик е изпипването на нещата, геймплей, синематици, реклама, бюджет, възможността да играеш игрите им на малко по-стари компове и тн.
Overwatch обаче изглежда доста добре, чакам си бетата с нетърпение.
ГОвориш това в момента, не знаеш дали няма новите им игри да са стандарт след няколко години 
Като е излязло Диабло или Уаркрафт... дали някой е знаел, че ще са стандарт?
Като е излязло Диабло или Уаркрафт... дали някой е знаел, че ще са стандарт?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Blizard след варкрафт 2 си станаха тъпи, но сега започна наистина да си личи и дори вече слепите, фанатизирани близард фенове започнаха да го виждат.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Abe Hearthstone e mega uspeshno i ne-tupo, ne znam. Overwatch sushto izglejda obeshtavashto taka che ne mislq che blizzard vse oshte sa za podcenqvane.
Sry za latinicata na tel sum.
Sry za latinicata na tel sum.
Щом започнаха да разчитат на игричка с карти да ги прави велики, значи смятай за ква деградация става дума.
Доста си скаран с логиката
Именно това, че успяха да направят "игричка с карти" да е толкова известна само показва, че има още хляб в близард. А след като тая игра има толкова играчи означава, че е направена добре + има търсене за тая ниша + волтажния пак не е прав, щото тая игра почва да се очертава като стандарт
iddqd аз разбирам, че поради някаква причина тотално не харесваш близз, ама аргументите ти са извадени от дълго немит гъз
Именно това, че успяха да направят "игричка с карти" да е толкова известна само показва, че има още хляб в близард. А след като тая игра има толкова играчи означава, че е направена добре + има търсене за тая ниша + волтажния пак не е прав, щото тая игра почва да се очертава като стандарт
iddqd аз разбирам, че поради някаква причина тотално не харесваш близз, ама аргументите ти са извадени от дълго немит гъз
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аргумента ти е толкова лишен от логика, че даже е контра-аргумент.iddqd написа:Щом започнаха да разчитат на игричка с карти да ги прави велики, значи смятай за ква деградация става дума.
Ами играйте си картичките и разправяйте колко велики са Близард лол. Аз предпочитам истински игри.
Е ти за overwatch как коментираш, като още дори не е излязла на пазаранелегален написа: За Хартстоун нищо не съм казал. Говорех само за Overwatch и HOTS.
Женска логикаiddqd написа:Ами играйте си картичките и разправяйте колко велики са Близард лол. Аз предпочитам истински игри.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Еми малко е смешно да ми разправяш, че няква фирма е мн велика , при условие че дори според теб най-силната и игра е няква игра с картички. Жалка работа. Нали уж си много логичен, нещо не си личи.
Просто няма какво да се чете тук.
С такъв малък бюджет да направиш толкова силна и играна игра е дефиницията на успеха за мен.
Това дали е с картички, или с извънземни чудовища не виждам какво значение има. И flappy bird е супер успешна игра а е с пиле на пиксели. И кво?
И никъде не съм казал че им е най-успешната игра, просто я дадох като пример от по-новите игри. И като цяло не виждам какво съм тръгнал да се аргументирам въобще пред човек според който Близард не правили истински игри.
Това дали е с картички, или с извънземни чудовища не виждам какво значение има. И flappy bird е супер успешна игра а е с пиле на пиксели. И кво?
И никъде не съм казал че им е най-успешната игра, просто я дадох като пример от по-новите игри. И като цяло не виждам какво съм тръгнал да се аргументирам въобще пред човек според който Близард не правили истински игри.
Играй си flappy bird и това с картичките де. Всеки с вкуса и капацитета си.
Да, ще те оставим с капацитета ти да си мислиш, че си казал нещо смислено в темата
Всъщност дойде, повърна в темата и каза, че това е много яко и няма значение какво мислят останалите хора
Бъди си ограничен, светът няма да тъжи за теб.
Бъди си ограничен, светът няма да тъжи за теб.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
ti puk budi mnogo originalen dokato igraesh heartstone svetut shte e v vuztorg ot teb
Ako za teb eloiuiraneto e prevrushtane v bezumno Blizard zombie koeto da cikli kartichki i da misli kolko velika igra e tova to shte se vuzdurja. Cukai si tam kartichkite s prekrasni prikazni blizard geroi i se misli za mnogo evoliuiral. Uspeh