Автор |
Съобщение |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 29 Окт 2015 19:23
Аз го пребих без decoction-и. Умрях може би 10-на пъти когато към средата почва да се блинква постоянно, но накрая му свикнах на pattern-а и го пребих. За мен жизненоважно се оказа умението, което те лекува при ползване на potion.
___________________________________ Have no fear, papabear is here
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 29 Окт 2015 22:14
38 май. Забравих. Тогава Master-а беше 31во ниво. Wild Hunt са просто спец части  Това са те.
|
|
|
|
 |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 08:34
Ах, боят с юмруци. Durden the 'Tailor' ме измъчи супер много, дори и след като му хванах цаката - яко dodge. Тоя бой май го играх над 20 пъти.
Аз завърших играта на 34 ниво и постоянно се чувствах overleveled. Зависи дали ще играеш 'Hearts of stone' преди края на основната линия - тогава може да стигнеш до 38-39.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 16:14
Абе волтажен, ти преди една седмица я почна, вече мина историятаи викаш и страничните неща, май някой е намазал малко свободно време, за което блазе ти Иначе аз го бих като свалих трудността на втората (от 4) просто защото бях по-нисък левел и още съм с едни одежди, които са средна работа протекция и като влезеше във втората фаза, която ми се видя малко ОР с тоя рандом телепорт, ме отнасяше с 1 удар, нот фън особено като имаш да помпаш спейс след всяко умиране, сериозно, защо нямаше чекпойнт в началото на ТОЧНО тази битка? Тоя бойния tailor на мен ми гличваше и ми нанасяше няквки удари със странни извъртания, но просто го бих на принципа 1 удар-бягам и след 10 минути стана.
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 16:51
papabear написа: Все още не мога да определя дали това, че Wild Hunt са елфи, ме кефи или не. Буквално до срещата с Imlerith си мислех, че са някакви духове. Това се разбира още в двойката. А духовете са техни проекции. Идеята с елфите беше много добра, но остана неразвита в играта. нелегален написа: Също така, това че отебах циркаджиите на Цири повлиява ли на завършека? не Иначе и аз да потвърдя. Играта я минах на 34-35лвл. А Имлерит се минаваше с додж, доколкото си спомням, като почнеше да се бинква. Ключовото в кютека по принцип е използването на ALT dodge. SPACE dodge само за атаки с 360 blast radius. Някой досега развивал ли е алхимия със скиловете за декокшъни? И кои декокшъни бяха най-ефикасни с тях? Споделете.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 20:08
Ехидна, Екимара, Форктейл, Грифон, Катакан, Съкъбъс, Трол, Водна баба, Уайвърн, Рейт. Комбинация от 2/3 от тези, заедно с 1/2 нормални бъф отвари прегазва всичко. Това е базирано на непачната версия, нямам представа дали нещо е променено в ефекта на отварите, или в зеленото дърво. Като цяло зеленото дърво е най-счупеното, точно защото можеш да имаш 5+ бъфа наведнъж, без токсичността да те убие.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 20:32
само ще помоля да си слагате спойлерите в големи шибани спойлери, нали
|
|
|
|
 |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 20:48
Corvo написа: papabear написа: Все още не мога да определя дали това, че Wild Hunt са елфи, ме кефи или не. Буквално до срещата с Imlerith си мислех, че са някакви духове. Това се разбира още в двойката. А духовете са техни проекции. Идеята с елфите беше много добра, но остана неразвита в играта. Вярно ли? Явно ми е минало през ушите  Някой друг ако играе в GOG дали има проблеми с acheivment-ите? Повечето ми ги дава, но някои, които съм сигурен, че съм изпълнил, си стоят сивички  .
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 22:35
То това за Wild Hunt още от книгите са знае де 
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Окт 2015 22:56
нелегален написа: В тоя ред на мисли, още от самото начало на играта реших че претъркулването е много досадна механика, предимно заради това че хаби стамина, така че директно го махнах от контролите, и сложих на space да ми е доджа. SPACE доджа е много полезен, ако макснеш един комбат скил, при който не получаваш никакъв демидж, докато го правиш. Много е полезен срещу елементали. нелегален написа: за мен скиловете, които подсилват бомбите и маслата са безсмислени, понеже силата на бомбите не е в демиджа им, а в ефекта им. Тук МНОГО не съм съгласен.  Точно за маслата бих казал, че с тях се прави много силен билдъп. Ако ползваш правилното масло за всяка гад, получаваш: -Увеличен демидж срещу конкретния враг -Силно увеличена защита срещу конкретния враг -Космически крит хит срещу конкретния враг -Силен poisoning, който е много подценен от играчите. Например е много полезен срещу щитоносци, ако играеш на death march. Примерно правиш им 3-4 пъти counter attack и изчакваш кръвта им да се източи и да се гътнат от самосебе си  -Безкрайно използване на маслата (при левел макс) т.е. слагаш ги само веднъж, което е полезно най-вече за Стоманения ти меч, тъй като играеш основно с Hanged man's venom. Мечки има рядко, а вълците са некви лесни. За сребърния меч често се налага да сменяш маслата, но това е чара на играта. Проучваш средата, чудовищата и слабостите им. Като при контрактите. А и ти като свикнеш с чудовищата, научаваш им класовете за нула време и после не ти трябва и beastiary. Колкото до бомбите - силен демидж има само Грейпа, но той не е за подценяване, ако си развил правилните скилове. Пусни някоя граната върху купчина мобове, да видиш как ще се разчлени на няколко гранати и ще ги направи на пюре.  Да не говорим за Ефектовите бомби. Danging star, която е сурогат на Игнито или пък Димеритиума, която замества Yrdena. Като я пусна върху Wraith-ове и после са като в небрано лозе. 
|
|
|
|
 |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 31 Окт 2015 17:48
нелегален написа: papabear написа: Някой друг ако играе в GOG дали има проблеми с acheivment-ите? Повечето ми ги дава, но някои, които съм сигурен, че съм изпълнил, си стоят сивички  . при мен няма проблем, но да ти кажа, изобщо не ги ебавам. Точно The Witcher 3 е игра, в която най-малко трябва да ти пука за ачийвмънти.  Откакто свърших играта само си търся оправдание да поцъкам още - acheivment-ите ми дават нещо, което да правя  Относно маслата, повечето май се намират по Points of Interest или по време на quest-ове.
|
|
|
|
 |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 31 Окт 2015 17:50
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 31 Окт 2015 20:03
нелегален написа: Димеритната бомба е глупава, защото предотвратява използването ти на знаци. От бомбите единствено заледяващата (Northern Wind?) и подпалващата (и то само в началото) стават. Това е идеята на бомбите - да ги използваш вместо знаци, ако развиваш бомби. Аз съм правил само алхимия билдъп (всичко само зелено) и не ми се е налагало да пипам знаците. Иначе други готини билдъпи са комбат/ахлимия 50/50 или комбат/алхимия 25/75. По-натам ще пробвам алхимия/знаци 50/50, че ми стана интересно дали може да се получат разни комбинации.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 31 Окт 2015 22:34
Донякъде... New Game + DM ли? Иначе надявам си вече мога да се оплаквам открито без да ти развалям играта  ?
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 06:49
Този куест беше най-слабия в цялата игра...
|
|
|
|
 |
papabear
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 08:21
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 20:08
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 21:59
Bullshit. Точно пък Дийкстра беше един от най-добре написаните герои в цялата игра. Началник на разузнаване, с изградена агентура, който вярва, че управлението на една държава се крепи върху здравите търговски отношения, производството, дипломацията, научния прогрес, разделението на властите и икономическия просперитет. За разлика от опияненият от власт изкукал велможа Радовид, расист и ксенофоб, който вярва, че мирът се крепи единствено на върха на копието. И преди да скочат книжните butthurt-и на нож, не, не съм чел книгите и на този етап не ме интересуват. Не знам колко "гениален" е Радовид там. В играта замалко се прави на шахматист стратег, но това е единствения път в който го показват в интересна светлина. А този Дийкстра, който видяхме се доближаваше до нашата действителност повече от всеки друг герой. И затова беше итнересен. А репликите му пък къртеха мивки. Трудно ми беше да избирам между него и Роч, защото Роч пък ме кефеше още от двойката. А това, че вие сте имали друга визия за нещата и ви е крив света, си е ваш проблем. Играта включва 3 групи ендинги: 1.Основни 2.Love interests, тоест коя ще бъде изгората ти накрая (най-маргинални от всички) 3.Военно-политически, тоест кое кралство ще излезе победител - Редания, Нилфгаард, Темерия итн. Тези изходи според мен бяха умело вплетени и макар да не бяха на нивото на Двойката, бяха задоволителни. Но на сценарийно ниво играта страдаше от съвсем други недъзи, за които стана дума по-назад в темата. Но Дийкстра е пич. Долу ръцете от Дийкстра! 
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 22:25
Djiikstra беше адски добре. Аз не оспорвам това. Беше невероятно добър... до този Куест. Точно ТАМ е проблемът. Това там вече не е Djiikstra. Това е идиот. Той познава Гералт. Може да има такъв план, но НИКОГА няма да то осъществи по такъв начин. Отрова? Нож в гърба следващият ден? Може. Но не и пред Гералт или поне не по този начен. Piss poor writing at the end mates  И BTW... игнорираш проблемите с това 3-4 бандита да бият елита на континента... хора, които мачкат даже уж добрите войници на Wild Hunt-a... А Радовид... пффф искаш да ми кажеш, че човека, който според играта (не книгите btw) просто смазва цялата империя без проблем (ако не го убиеш той печели сравнително лесно тази война) ще е ТОЛКОВА тъп накрая? Може ако наистина е луд... но ако наистина е луд то не би трябвало да смаже значително по-мощната империя... и то даже и лесно... Не се ядосвай толкова бързо и не прибягвай до "книжките" . В случаят говоря за един куест и то в играта. Даже не за цялата игра. А зе персонажи в един от последните и най-важни куестове. Точно в този случай не я поставям да се опитва да седи в сянката на книгите... тук си е съвсем сама.
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Ное 2015 23:00
Charcharo написа: Може да има такъв план, но НИКОГА няма да то осъществи по такъв начин. Отрова? Нож в гърба следващият ден? Може. Но не и пред Гералт или поне не по този начен. И BTW... игнорираш проблемите с това 3-4 бандита да бият елита на континента... хора, които мачкат даже уж добрите войници на Wild Hunt-a... Е да, тва беше... тъпо.  Самият куест с преговорите беше добре, но финалът беше нелеп. Радовид в 3ката беше мега тъп. Хенселт например също беше абсолютен гъз, но беше добре написан.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|