Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: HaxBall
Публикувано на: 23 Окт 2015 22:39

Здравейте всички!
Пиша ви от името на цялото българско haxball community с цел да ви заинтригувам и да ви призова да се присъедините към нас. Темата ще бъде дълга, защото искам да обясня повечето неща подробно за да добиете по-добра представа за какво става въпрос.

Какво е HaxBall?
HaxBall е неангажираща онлайн флаш игра, която може да бъде играна от всеки компютър, който поддържа Java, има инсталиран web browser и има интернет връзка. За да играете - влезте в www.haxball.com
Играта наподобява air hockey, като целта е да отбележеш повече голове от противника. Връзката между играчите се случва чрез peer-2-peer, т.е. за да е налична добра връзка, трябва и двата потребителя( host & guest ) да са с добър ненатоварен в момента(skype,torrent,websurf) интернет.

Какво е това българско haxball общество?
Това е общество от български играчи, сформирало се още през далечната 2007-ма година, когато играта излиза. Първоначалната бройка, за която се знае е от 30 играчи. С времето, играта се развива(донякъде), а обществото доста повече. След опознаването на играта, общността решава да започне да създава турнири помежду си вариращи от 1v1 до 3v3. С времето е пуснат ъпдейт на играта с добавени няколко нови карти, позволяващи играта и на 4v4. С популяризирането на играта(доколкото това е възможно на този етап) няколко български играча се свързват с чуждестранни играчи и се разбират за сформирането на световно първенство. Дотогава обществото използва само форуми на безплатни домейни и родното ни първенство има 6 отбора. С времето, броя на отборите се увеличава, имаме сформиран солиден национален отбор, та и втори такъв (Under-21), който ни представя на международни турнири. Играта набира повече интерес в България и успяваме да сформираме и втора дивизия, която се състои от 6 отбора. Така България успява да достигне 1/4 финал на световно първенство, а за първи път български отбор успява да влезе в групите на Шампионската лига по HaxBall. Със задружни усилия, успяваме да закупим хостинг и домейн, а също така и любителски програмирант сайт - www.haxballbg.com . Цялата информация бива прехвърлена там и вече е сложен края на ужасните безплатни форуми, използвани за комуникация и съхранение на информацията относно лигата. Днес българската лига не е в своя връх и има нужда от нови играчи. В момента първа дивизия се състои от 6 отборa, а втора дивизия от 4.

Кой съм аз?
Аз съм един от първите български играчи на haxball, играя вече почти 7 години и мога да кажа, че съм постигнал почти всичко, което е по силите ми в играта. Сега моята цел е да поддържам българското общество и да се стремя да запаля нови играчи, които са заинтересовани.

Играта е easy to learn, hard to master или на български - проста игра за умни хора.
В началото може да ви се стори, че играта е изключително трудна, но тя просто си има физика към която ще привикнете с времето. Може да ви изглежда малоумно, но това е една от малкото игри, която е изцяло skill based. Всеки един играч има абсолютно еднакви възможности като другия, всичко зависи то човека зад клавиатурата.

В заключение: Силно се надявам да опитате играта, да не се откажете на първите 5 минути, защото това не е CS, LoL или WoW. Това е друг вид игра, която никога досега не сте играли и е НАПЪЛНО НОРМАЛНО в началото да ви е трудно - на всеки му е било. Просто си припомнете първия път, когато сте играли CS или някоя друга любима ваша игра. Надявам се играта да ви хареса и да заиграете, натрупате малко опит и да се надяваме след време да ви намерим в някой отбор от лигата.

Ако имате други въпроси относно играта или просто искате да ме питате нещо - можете да го направите в темата, на лично съобщение или просто да се свържете с мен на скайп - priest543

Благодаря ви за вниманието!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com