Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Авг 2015 10:52
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Авг 2015 12:47
А през 58ма дори не се дава картон за умишлена игра с ръка на последния в защитата на ревал... В Испания е било същото - Барселона като символ на свободния народ е била тъпкана всячески с неща като - влизане на полиция в съблекалнята на барса на почивката, убийство на президента им, назначаване на президент на барса лично от франко (който обаче впоследствие обиква барса и спира да работи срещу отбора и следователно е заменен). Всички отбори, които не са били от Мадрид са имали подобна съдба.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Авг 2015 16:42
Каквото било - било, момчета. Сега и Меси, и Роналдо нещо не са във форма. Барса все още повече я бива обаче, защото покрай Меееееесссссссссииииии (с прякор голголголголголголголгол) са Неймар и Суарез, докато в Реал е Бензема (който трябваше да отиде в Арсенал, за да е твърд титуляр, не да се излага и да се превива на резервната скамейка заради едната заплата). Кристиано Роналдо не просто залезе, той е дузпар. От величието Тоти се е учил, НО Тоти се задъха на много по-късен етап от кариерата си, сега е пред отказване, а Роналдо има още три-четири години на най-високо ниво, на теория. Всичко е объркано в Реал, щом Марсело вкарва ненормални голове, а Бейл е тъжно подобие на себе си от времето, когато играеше в Тотнъм. Ако бяха дали шанс на Чичарито добре, но явно не го щяха и нарочно му дадоха минимално поле за изява. Има само едно решение, един спасител. Това е Златан. Знам, че това ще бъде поредният "предателски" трансфер при кръвния враг, но да не забравяме, Ибра едва не преби Гуардиола и заради него малко не харесва отбора вече. Така че е напълно възможно там да се премести. Големите слухове бяха за Милан, но там отиде ГИГАНТА Балотели. Не казвам, че не е провален талант, но и в двата милански гранда беше нечовек. Дано да се възроди на това познато място.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Авг 2015 09:36
Пичове, помните ли това клипче... ех, Рони...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Авг 2015 12:23
Него не го отваря ? Сподели пак! ________________ монтаж врати решетки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Авг 2015 12:52
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Авг 2015 20:12
Уникат! Меси и Роналдо два кръга без гол! Междувременно в Англия бившият играч на Олимпик Лион Бафетимби Гомис къса мрежи, а във Франция Бен Арфа (най-пропадналият талант на Франция) вкара гол, сякаш излязъл от най-добрите му години. Да се стяга и ще го викнат пак в Les Bleus. От 2012 г. не е викан.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Авг 2015 20:24
Междувременно във Висшата Лига се случва трета световна война и Ливърпул, Челси и Юнайтед падат За сметка на това Сити окончателно взеха Де Бруйне и явно отиват към титла
А при нас Арсен явно е решил, че още една година без титла не е голям проблем, затва дай да не вземаме нападатели (от 4 мача 1 гол и 2 автогола)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 31 Авг 2015 00:49
denik написа: Междувременно във Висшата Лига се случва трета световна война и Ливърпул, Челси и Юнайтед падат За сметка на това Сити окончателно взеха Де Бруйне и явно отиват към титла
А при нас Арсен явно е решил, че още една година без титла не е голям проблем, затва дай да не вземаме нападатели (от 4 мача 1 гол и 2 автогола) Сега... Арсенал има много добре сглобен отбор и им липсва наистина само нападател. Изборът беше голям, като аз мисля, че на този отбор много би паснал Жиняк (който отиде в Мексико да се излага), а защо не Лаказет? Аз като един страничен наблюдател май съм един от малкото, които мислят, че сегашният сезон можеше да бъде възродителен за Никлас Бендтнер. Лорд, Лорд, ха-ха, ама гледай какво прави в Бундеслигата. Не е сред най-добрите в света, но щеше да бъде полезен, ако престоят във Волфсбург беше само наем за обиграване. Уви, не стана. Изненадан съм от Професора, отново. Всяка година нищо, после бум, идват Келстром, Йозил, Санчез, Подолски... Тези големи трансфери ме накараха да мисля, че Арсен най-накрая ще се набута в голямата игра на трансфери. За съжаление явно Чех му е напълно достатъчен. Като говорим за вратари, не мога да разбера защо разкара Войчех, той беше бетон в немалко случаи за възрастта си. Маноне също. Вместо това, нови вратари. Ми ок, ама не мога да им свикна още Всъщност още помня ерата на Алмуня и Леман. Добри години бяха.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Сеп 2015 23:14
На Бендтнер проблема му беше характера. Знаеш ли че той самия се нарече "лорд" преди другите да почнат да го бъзикат с това? В крайна сметка и той отиде в Турция тия дни. В началото на прозореца имахме доста опции за нападател, като по-лесно достижимите (не от ранга на Бензема) бяха дето викаш Лаказет, а също така и Икарди, Гризман, дори Игуаин. В последните седмици обаче всички подписаха нови договори, за изкуствено вдигане на цената и страшни release клаузи. Да не говорим че поне имаше изгодни английски сделки като Берахино или Чарли Остин, които не са съвсем доказани, но имат добра голова сметка. Или Бентеке (тука Ливърпул направиха удар, дори и за тея пари... адски добър играч - в мача срещу нас миналата седмица ми направи впечатление че колкото и яко говедо е, също толкова техничен - нямаше абсолютно нито едно лошо първо докосване) Честно, не знам какъв му е проблема на Арсен. Нападател и деф. халф са ни най-слабите звена от поне три години... този сезон явно пак ше играем за 4 място, а 2 и 3 ще са приятни изненади. Титлата е отписана на този етап. btw Калстрьом бях адски надъхан като го взехме, но той пристигна контузен и в крайна сметка не се оказа играча, който Football Manager твърдеше че ще стане за жалост (една от редките грешки на играта) --- Днес трансферния дедлайн като цяло нищо интересно, освен пълния фарс около Де Хеа, за който си мисля че Юнайтед просто адски тънко преебаха Реал по възможно най-долния начин И въпросния The-Next-Henry-Марсиал, за който Юнайтед просто станаха за смях - 40 милиона за 19-годишен с 52 професионални мача в живота си От една страна е хубаво да се намират нови таланти, но това е по-прекалено и от случая на Стърлинг. Дадоха му девятка на момчето.. усещам как ше насере мега стабилно :Д Имаше някви слухове за близнака Миланов към Щутгарт, но нищо не се случи ест. Бербати уж беше в базата на Астън Вила, ама не са се разбрали нещо. Не считам, че той може да предявява вече кой знае какви претенции. Уж не са се разбрали за заплатата... какъв по-добър вариант ше го еба. Искаш у Англия ок. На тея години титуляр във Висшата Лига - кеф. И пак нещо не са се договорили ба ли го Аре да приключва и да оправя бг футбола :S (или като златното поколение да го намразим поне :S)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Сеп 2015 21:52
E то вие толкова велики играчи сте имали, че аз бих ги чакал с една нелоша офертичка като остареят, при положение, че отборът е като в сегашната ситуация. Адебайор според мен е все още класен и ако не беше оная изцепка в Шити срещу вашата агитка, преспокойно можехте да си го купите за колко, 5 млн.? Гледах специално състава на Тотнъм да видя що не го пускат? Защото Хари Кейн е титуляр. Едно хлапе (макар и с добри умения)! Други нападатели нямаха, чак сега привлякоха корееца от Леверкузен, за когото съм чувал, че бил извънземен. И то май там го пускаха по-скоро крило. В крайна сметка ще менкате тези, с които разполагате. Тио, Жиру и Уелбек изобщо не са лоши нападатели. Просто го няма онзи момент, когато с едно отиграване ти пада ченето (като Санчез, в интерес на истината). Бързина имате, сработване имате, според мен проблемите не са много, но Арсен и не вижда проблеми. Което вече е тревожно. ДНЕС Е ДЕНЯТ (3.09. 2015 г.)! Ако победим скандинавците, мисля, че нашите дръвчета ще са с доста висок дух срещу Италия (без да се налага головият хищник Божинов да ни се кара и да ни сочи с пръст като грешници), но според мен срещу Хърватите можем да направим максимум хикс, при това с цената на няколко картона. Азербайджан трябва да го потопим. Общо взето дали ще се класираме, няма значение (защото ще ни смачкат), важно е избраниците на БФС... искам да кажа на народа, да играят с вдигната глава и ДА ВКАРВАТ. Стига с тоя един гол на мач! УСПЕХ, ЛЪВЧЕТА! А между другото, видяхте ли клипчетата, с които националите се опитват да ни убедят да отидем на стадиона? Много добра идея, само и игра да показваха, стадиончето ни щеше да е пълно. Трябва ни нов, сериозен национален стадион, макетата ни минаха по този параграф, а спортният министър сменя тревата и слага ново табло за общо един милион. НЕ СМЕ толкова бедни!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Сеп 2015 23:44
Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това." Ивайло Петев: "Мачът не беше с много високо качество, но това го очаквахме. Залогът беше много голям, затова, Като очакване го очаквах това."
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Сеп 2015 23:45
какво по дяволите?
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Сеп 2015 23:45
Браво на лъвчетата! Солиден мач срещу Норвегия! 0-1, заслужен резултат! За пореден път нашият капитан стоеше над колектива и правеше пирловски пасове по диагонала. Също трябва да се отбележи, че за пореден път показа благородническото си възпитание на съдията, като на няколко пъти лично пред него отбелязваше колко добре върши работата си. Минев пък предаваше радушни поздрави на семейството на страничния съдия! Какви възпитани момчета! Разбира се, възрастта на отбора позволи за пореден път момчетата да се разтичат, сякаш са им запалили царевичните кочани. Абсолютно недостижим Минев, който нито веднъж не беше надбяган. Манолев беше отлично подготвен за този двубой, като не се полакоми нито веднъж и определено не сбърка с овладяването на топката. Петев беше дотолкова впечатлен, че го изкара от игра. В противен случай норвежците щяха да вдигнат бялото знаме. Ах, каква атака! С тези играчи, които не са спечелили само Златен галош, печеленето на Евро 2016 ни е гарантирано. При това, с голмайстор на първенството - българин. Мицански навъртя целия стадион, резервната скамейка и ВИП ложата, след което спортменски би в противников играч два пъти, за да напомни, че и на тях им е позволено да натрупат притежание на топката. Попето, този диамант на българския спорт! Знаем от предишните му мачове, че ако не е задържан, вкарва по пет гола на мач. И той демонстрира, че е във форма, като заби едно кроше на вратаря на страничната греда. Това втрещи защитата норвежка, на Попето му дожаля и той започна направо да асистира на противниковия отбор, като се "подхлъзваше" на границата на наказателното поле. Жорко Миланов, абсолютен първенец на своята позиция, даде нарочно топката на скандинавеца-голмайстор, че Норвегия не беше била България никога досега, камо ли да отбележи лесен гол. Междувременно Чочев демонстрира как се правят хамали, като стреляше без милост по вратата, но уцели само разни хора от публиката, което накара норвежките привърженици да напуснат с ужас стадиона. Гаджев го гледаше от трибуните и не можеше да измисли една критика на тези хубави шутове в аута. Бандаловски, македонското ни острие, мяташе топката от тъча чак до противниковата врата, но след пет гола по този начин, Дяков го нарече егоист и той беше принуден да престане. Бодуров за пореден път караше противниковата атака да се разпадне, като гледаше противниковите нападатели с неговия поглед тип умряло мекотело. Барселона, Реал Мадрид и ПСЖ го искаха много, но той избра Арсенал Казанлък. Отборът на неговото сърце. И понеже този абсолютно непобедим състав, пред който мачовете на звездите на запад са като училищно мачле, беше прекалено мощен, треньорът Петев, който има суперсилата да си сваля горнището без употреба на крайници, реши да вкара няколко изгряващи таланти. Неоспорваният тартор в турското първенство Рангелов, който направи и без това амбицираният отбор още по-опасен, като на няколко пъти взимаше топката от ръцете на вратаря, след което я забиваше в мрежата. За съжаление, това не било по правилата, та бързо му омръзна. Тошко Неделев можеше да финтира всичко живо, главно поради разсейващите пропорции на неговия нос. Като абсолютен голмайстор на Германия му беше забранено да вкарва от НАШИЯ ВЕЛИК КАПИТАН, защото било достатъчно да е безспорен голаджия в едно първенство. Тонев, Тонев, Тонев! Толкова самораздаващ се играч, че ум да ти зайде. Определено това момче е титуляр в новака в Италианската серия А Ювентус Своге. И нека да не забравяме великолепната атмосфера на националния ни стадион с капацитет 100 000 души, който беше препълнен до пръсване и дори нямаше място за медицинските екипи да наблюдават този футболен спектакъл! Бразилия, Испания и Англия абсолютно нямат толкова велик стадион. А този коментатор - ябадабаду, английските и италианските коментатори пасти да ядат! То не беше викане, то не беше (правилно) предсказание, че първото място в групата е наше, имаше и, разбира се, хумор на световно ниво. С това ниво на българския футбол евротурнирите трябва да бъдат преименувани на Булгериан Лийг и Лига Европейски Българейшън. Мач на годината? Мач на века! Изпълнението на нашите виртуози не може да бъде достигнато от никой отбор!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Сеп 2015 00:02
никога повече
преди няколко години абдикирах от местното първенство
вече абдикирам и от националния отбор (другите квалификации с Франция, Холандия и Швеция НЯМА да ги гледам)
един фр с който бяхме на мача много правилно се изказа "Едно е да нямаш желание; друго е да не можеш. Аз виждам и двете" ако не друго, ако пускат младите момчета, поне ше изринат стадиона за един квалификационен цикъл, ще са надъхани, преди и те да изпаднат в традиционната летаргия
докато го има това бфс, аз национален отбор няма да гледам (още ме е яд за Пенев)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Сеп 2015 01:02
Абе вярно ли на стадиона е имало 15к човека
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Сеп 2015 07:30
нелегален написа: вероятно е, все пак все още времето е хубаво и е отпускарски сезон.
междувременно, Исландия продължава да гази всички в групата си. Изводът е, че комунизмът е нещо много хубаво. Извинявай за неинформираността ми, но какво общо има комунизмът тук? Междувременно: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=79684
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Сеп 2015 11:28
emi tva e da go eba dalgite na udariha na edna tapa kontra tam (te samo taka mogat) centrirane i aide krivigiq zashtitnik 1 kam 1 macha beroe - bröndby v zarata nashite bqha po-tehnichni i po-barzi (i s po-golemi huyove obviously) prekiq na popov beshe strahoten chochev sashto kato krilo dobre igraeshe oniq cigani kato videha che igrata im kuca, polzvaha jaltite kartoni (koeto si e legit de) ma sled 57' sa oshashavihme i tolkoz dokato norvejcite prodaljiha da natiskat oshte, shoto mojeha da si go pozvolqt de kakav e izvodat, kovri? ami bojinkata sa opraq s pomoshtta na megazverski srabkini, koito mu duhat denonoshtno i s bandalovski i popov machat italianci, harvati, be sichkite tam nared sushto taka, our glorious bojidar kraev go zemat v nacionalniq i orachev i kostadinov iii
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Сеп 2015 12:35
Никой не може да бъде винен за гола, освен Жорката Миланов. А и всъщност всеки нормален отбор може да спечели тежък мач именно по този начин. Заучените положение са голямо оръжие, когато най-малко очакваш. Нашите обаче се надяваха на гол с глава или любимото ми, силен шут от гол линията. При положение, че не можехме да играем с глава и да пробиваме тяхната защита. Какво да говоря, да разменяме тези с отбора под 21 години, до края на квалификациите теренът ще бъде окосен само от тичане, а теоретичната възможност за голове е много голяма. Разбира се, искрено сме благодарни на Попето и Мицански, че няколко пъти падаха в наказателното поле. Жалко, че съдията беше легитимен, а не някое подкупно протеже .
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 05 Сеп 2015 23:10
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|