Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 24 Авг 2015 15:27
Не и без поне Snapdragon 615 и 2 GB RAM.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 25 Авг 2015 09:36
В момента има нелоши най-различни самсунгчета на по-ниски цени в емага, ако на некой му требва.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 25 Авг 2015 10:30
Аватарът е 10/10
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Авг 2015 12:22
Кой апарат ? __________________ монтаж врати решетки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 03 Сеп 2015 08:28
Да се върнем на моя проблем с кабелите Значи, купих си нов кабел обаче ми се струва, че телефона се зарежда доста по-бавно от преди. Самия телефон не показва, че се зарежда на бавна скорост. Изобщо, от какво зависи скоростта на зареждане на телефона? Възможно ли е с различни кабели, скоростта да е различна?
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 03 Сеп 2015 12:02
Да не би да го зареждаш от компютър или от контакт?
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 03 Сеп 2015 12:42
Вземи си зарядно energizer, от няколко години вече зареждам с едно такова и няма проблем. Даже има два порта за зареждане.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 03 Сеп 2015 13:02
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 5,201409_4Май ще трябва да си upgrade-на телефона след още 1 година . Бахти телефона, за цената е трепач, поне за мен . Иначе ползвам Gigabyte GSmart Roma R2
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 03 Сеп 2015 18:24
Kirilicata написа: Да не би да го зареждаш от компютър или от контакт? От контакт го зареждам. От компютър знам, че е по-бавно. Митак, аз зарядно (адаптор) си имам оригинално от телефона. Проблема е в кабела при мен. Я кажете, които не сте с оригинални кабели, какви ползвате?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 03 Сеп 2015 19:02
Всичките ми резервни USB кабели са на Нокия, имам само един, който ми бави зареждането и той е единственият, за чийто произход нямам идея какъв е.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 04 Сеп 2015 11:56
https://www.youtube.com/watch?v=sMj2Yl7CWbonachi kovri, gledam tuka za noviq bossphone na samsung i sa pusnali nekva djadja za wireless charging deto bila megabarzata poneje si prikazvate za zarejdane sq ta nekoi ima li takoa i biva li go?
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Окт 2015 19:33
Nexus
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 16 Окт 2015 15:37
Dante написа: Нали сте големи експерти, я помагайте. Само след малко над година ми трябва нов телефон. Искам Андроид, нещо среден клас (повече нисък - никога, а флагман нито ми трябва, нито е добре да стои в мои ръце) - здрав, да зарежда основни приложения бързо и да има хубава камера. Ще се купува с договор към М-тел. Мисля си за Sony Xperia M4 Aqua. Ако си купиш среден клас телефон ще имаш същите проблеми, каквито си имал и с ниския, само че ще ти зарежда приложенията малко по-бързо. Ама неща като кофти тъч, омазняващ се екран, ниска резолюция, кофти камера - няма как да ги избегнеш. Пари на вятъра са това.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 16 Окт 2015 17:24
Митко в крайна сметка се спря на най-добрият вариант за парите си - вместо някакъв актуален среден клас, малко по-стар флагман - LG G2.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 16 Окт 2015 18:41
Да му е честит! Вече година и половина съм с такъв без особени ядове.
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Ное 2015 15:21
Някакви мнения за s6 edge и 6s (plus)? За един преател
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Ное 2015 13:10
Ковъри, ако ви трябва йовтин дроид с огромна батерия взимайте смело Allview P6 Energy. 720p 5-инча дисплей, зверска 5000 mAh батерия, Gorilla Glass 3, МТК6582 SoC + 1 GB RAM, Android 5.0, има страхотен говорител, сглобен много кадърно, записва свястно видео с много хубав звук, а и камерата става. По принцип е към 360 лева в Emag, но много често се случва да е намален на 280, аз даже за 270 го взех август месец.
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Ное 2015 13:16
На бащата му взех Allview Viper p1 май се води, който се оказва крайно приличен телефон, две години по-късно си е като нов. По принцип Allview-тата са някви ребрандирани китайчета под няколко марки се продават. Ама пак 720р през 2015та?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Ное 2015 13:54
Omega-x написа: На бащата му взех Allview Viper p1 май се води, който се оказва крайно приличен телефон, две години по-късно си е като нов. По принцип Allview-тата са някви ребрандирани китайчета под няколко марки се продават. Ама пак 720р през 2015та? Allview са ребрандирани Gionee, които по принцип се продават в Индия. Gionee пък се продават и в Америка под името Blu. Иначе какво толкова фатално има в 720p на 5 инча и то от евтин дроид?
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 02 Ное 2015 20:16
ми то приблизително 720 е прогресивът на по-малкия айфон, който излезе тая година като цяло в тая резолюция няма никаква драма, особено за телефон, който се цели в добра батерия
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|