Тотал щета (Trainwreck)

Какво да гледаме
Аватар
Gipo

Тотал щета (Trainwreck)

Мнение от Gipo »

Правя специална тема за този филм, за да ви спася от лоботомия.
http://www.imdb.com/title/tt3152624/
Филмът е болезнено тъп, но за сметка на това главната героиня изглежда като по-грозната сестра на рене зелуегър :lol: , тоест абсолютен buttface :cry:.
Завлякоха ме да го гледам с думите - абе изглежда, че е свежа комедийка от трейлъра (аз не го бях гледал). Леле каква грешка!
Във филма участва ЛеБрон Джеймс, който играе себе си, но в забавно стиснат вариант. Участва и някакъв мега нацепен кечист (или поне една приятелка каза, че е кечист), който е в ролята на гаджето на buttface, но е прикрит гей. И това са двете що годе забавни нишки във филма, всичко останало е пиянско лайно.
През целия филм се чудехме как са могли да сложат тая актриса, при положение, че трябва да плащат вредни на актьорите, които са имали досег до нея... накрая прочетохме, че тя е и сценаристка на филма :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Re: Тотал щета (Trainwreck)

Мнение от newcomer »

Gipo написа:Правя специална тема за този филм, за да ви спася от лоботомия.
http://www.imdb.com/title/tt3152624/
Филмът е болезнено тъп, но за сметка на това главната героиня изглежда като по-грозната сестра на рене зелуегър :lol: , тоест абсолютен buttface :cry:.
Завлякоха ме да го гледам с думите - абе изглежда, че е свежа комедийка от трейлъра (аз не го бях гледал). Леле каква грешка!
Във филма участва ЛеБрон Джеймс, който играе себе си, но в забавно стиснат вариант. Участва и някакъв мега нацепен кечист (или поне една приятелка каза, че е кечист), който е в ролята на гаджето на buttface, но е прикрит гей. И това са двете що годе забавни нишки във филма, всичко останало е пиянско лайно.
През целия филм се чудехме как са могли да сложат тая актриса, при положение, че трябва да плащат вредни на актьорите, които са имали досег до нея... накрая прочетохме, че тя е и сценаристка на филма :lol:
Видях Бил Хейдър и веднага се отказах.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Тотал щета (Trainwreck)

Мнение от denik »

Мерси

тва е доста опасен филм, предвид че има доста добри рейтинги като за "лека комедия"

пък и тая май ся е на върха на славата си щото е феминистка, а явно американците обичат феминистки
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор