DivinityL Original Sin 2
-
dr_gilotin
DivinityL Original Sin 2
Не знаех че ще излиза 2ра част, чаках един патч за единициата за ко-оп за лвл0лите (ако сте запознати ще се сетите), а ето и превю :
Видео
Видео
Re: DivinityL Original Sin 2
Purvo she izleze mega pach za edenicata, prosto si ima nujda. She q pusnat za konzoli s suport za splitscreen i padove. Shtr sa ozvucheni vsichki dialozi, kato izleze moje da prasnem edin coop ako iskash. Lichno az za sp predpochitam pillars.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
dr_gilotin
В момента цъкам Пиларса(невероятна игра сега съм си приготвил и BG 1 и 2 и Wasteland 2), а за пача чакам го с огромен интерес с един приятел да го играем, но защо не бих го разцъл с удоволствие с който пожелае.
Заради тези игри даже скоро мисля да играя и Д&Д с едни авери в Пловдив, просто старите РПГта са си яки, така те потапят в атмосферата(само да имаш желание да четеш, сякаш четеш книга.)
Не знам дали гледа видеото, но има много интересни идеи,а и днес минаха 600 000 долара и който иска да дари кинти, вече опциите са надо 30 долара.
Заради тези игри даже скоро мисля да играя и Д&Д с едни авери в Пловдив, просто старите РПГта са си яки, така те потапят в атмосферата(само да имаш желание да четеш, сякаш четеш книга.)
Не знам дали гледа видеото, но има много интересни идеи,а и днес минаха 600 000 долара и който иска да дари кинти, вече опциите са надо 30 долара.
Abe az minalata godina igrah original sin coop s brativched mi i beshe zle. Mega mnogo ujasni bugove, lineino otkluchvane na regeoni, ne osobeno originalen dizain na vragove i umenia. Ideqta s vzaimodistvashtite elementi e cool no vodeshe do mnogo nenormalni posledici. Spored men horata deto sa fenove na baldurs prosto ne nameriha tova koeto turseha. Pri pilarsa e razlichno tam si e po kak trqbva vsichko no nqma mp. Inache novia pach na pilarsa mnogo q podobrqva. Dobavq multyclas, veche se vijda reindja na magiite i sega magiosnicite nqma da se nabivat v meleto dokato se opitvat da castvat, moje da steltvash s otdelni charakteri veche ne s cqlo parti i taka she moje da pravish zasadi osobeno s backstab.
-
dr_gilotin
Аз за какво чакам пача на Дивинитито, ще се оправят и левелите там да се дигат с твоето ниво, сега са статични и като цяло не е яко за ко-оп.
Пиларса да сега го играя с последния патч и съм много възхитен от гирата.
Ето и нещо ново - Sword Coast Legends
Пиларса да сега го играя с последния патч и съм много възхитен от гирата.
Ето и нещо ново - Sword Coast Legends
Da be znam go tca shtialo da e nekvo za dungeon masteri. Lichno men poveche me izkushava novi planescape
-
dr_gilotin
Това е новина, не знаех за Planetscape че ще има 2ра игра.
Да то е както с един приятел днес коментирахме, добре забравените стари игри отново на мода.
Ще се следи всичко, този жанр от малък ми е на сърце и основно него си играя.
Като цяло сега списъка ми е дълъг :
BG 1 и 2
Divinity: 0S (ПОЛОВИНАТА)
Wasteland 2
Та има какво да играя докато излязат тези игри.
Да то е както с един приятел днес коментирахме, добре забравените стари игри отново на мода.
Ще се следи всичко, този жанр от малък ми е на сърце и основно него си играя.
Като цяло сега списъка ми е дълъг :
BG 1 и 2
Divinity: 0S (ПОЛОВИНАТА)
Wasteland 2
Та има какво да играя докато излязат тези игри.
Planescape - не, но правят уж "spiritual successor", който е по Numenera системата - Torment: Tides of Numenera.
Ако ти се играят от старите игри можеш да погледнеш и Icewindale, Neverwinter Nights и Temple of Elemental Evil(turn based). От по-новите - Shadowrun-ите са fun, но и те са turn based, a Aarklash: Legacy предлага много добра бойна система и интересен свят, въпреки че RPG елементите в играта са много тънки.
За upcomming - наскоро чух за Masquerada, което ми изглежда интересно.
Ако ти се играят от старите игри можеш да погледнеш и Icewindale, Neverwinter Nights и Temple of Elemental Evil(turn based). От по-новите - Shadowrun-ите са fun, но и те са turn based, a Aarklash: Legacy предлага много добра бойна система и интересен свят, въпреки че RPG елементите в играта са много тънки.
За upcomming - наскоро чух за Masquerada, което ми изглежда интересно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Аз лично съм доста развълнуван за двойката. Някои от нещата, които обещават звучат много добре и май ако играеш с приятели наистина ще се чувстваш сякаш имаш собствена история отделна от на другите. Аз лично изиграх първата част с един приятел co-op и не беше толкова зле. Бъгове имаше и лично на мен началото ми беше доста трудно. Някои куестове пък беше почти невъзможно да ги направя и все пак играта беше интересна. Ще ги подкрепя в Kickstarter заради добрите идеи. Enhanced Edition-a който излиза в края на годината със сигурност ще подобри играта адски много и дори мисля да я пробвам на конзолата.
Някой за кооп на енхансд едишъна?