Ей това забравих да Ви го разкажа! Случи се преди два месеца може би. Имаше някакъв градски празник в Русе и бяхме канени от общината да направим огнено шоу. До тук всичко си е нормално. Докато стояхме зад сцената ме разпознаха едно две момчета на по 15 години, които следят видео-блогът ми, това пак нормално. Изведнъж към мен се приближава един субект и ми вика:
–Здрасти бе Андро!
–Здрасти – отвръщам, като си мисля че е пак някакъв фен обаче не съвсем:
–Не ме ли позна бре, аз съм най-известния от Русе. – Продължава субектът и аз който по принцип съм слаб физиономист, започвам сякаш наистина да си мисля, че го познавам, но изобщо не мога да се сетя от къде. Чудя се как точно да го попитам, когато той сам повдига завесата на съмнението:
–Аз съм ШЕРИФА бе! Не ме ли позна!? – Тогава си го спомних. Освен от снимките тук във форума, нещо ми се беше заяждал и на фейсбук страницата по повод това че съм си купил Call of Duty на диск вместо по някакви тарикатски схеми с кодове. Та се чудех сега как точно да реагирам, но изглеждаше дружелюбен и си побъбрихме малко. Носеше кецове на които пишеше SHERIFA със златни букви. Реших да проявя такт и да не го питам за абитуриентския бал.
Определено не е най-неловката ситуация в която съм изпадал, обаче реших че е интересно да го споделя