Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Ако беше правил секс някога, щеше да знаеш, че за секс нормално/ненормално време няма 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
От къде занеш, той може да й следи менструалния цикъл.Gipo написа:Ако беше правил секс някога, щеше да знаеш, че за секс нормално/ненормално време няма
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Смешно е наистина, защото това, което написах не е лъжа.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
hahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha gipoooo
world class
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
"Искам да ти извадя очите с вилица еротично ( ͡° ͜ʖ ͡°) " не е добър pickup line. :S
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
C U C K E D !
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
аре пишете по темата ве 
-
kingcrimson
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Аз пък разбрах на 24 години ...
След като чаках 45-минути пред кабинета на доктора с още 10 човека на опашката които всеки от тях гледаше в пода или в тавана, никои не гледаше другият в очите. След това се разголвах пред доктора, пред сестрата и пред една бабка която взимаше проби за изследванията. След това дадох 90 лева за лекарства, 7 дена пих антибиотик , и си мазах онази работа по 3 пъти на ден с един мехлем ... голям купон беше.
След като чаках 45-минути пред кабинета на доктора с още 10 човека на опашката които всеки от тях гледаше в пода или в тавана, никои не гледаше другият в очите. След това се разголвах пред доктора, пред сестрата и пред една бабка която взимаше проби за изследванията. След това дадох 90 лева за лекарства, 7 дена пих антибиотик , и си мазах онази работа по 3 пъти на ден с един мехлем ... голям купон беше.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
егати и купона... 
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Преди известно време не можахме да спим два часа наред (от 6 до 7 сутринта), защото някаква жена, звучаща като циганка, редеше псувни по някакъв нещастник, който слушаше и не издаваше звук. Та редя, редя, два часа, по едно време най-сетне мъжът надига глас: "МЛЪКВАЙ МА, ЩИ СЧУПЯ ГЛАВАТА", но явно за толкова му стигнаха силичките, защото обвинителката не просто продължи, но и увеличи децибелите. На няколко пъти сякаш щеше да ревне. Два часа лежах в леглото облещен и не знаех какво да правя. Учудих се, че никой не е викнал полиция или вдигнал врява заради ранния час. "Шоуто" утихна така внезапно, както беше започнато и после успях да заспя, но за първи път съм слушател на такъв екшън.
А като говорим за екшън, веднъж като се прибирах от Орлов мост пеша, чух в един от подлезите как мъж първо обиждаше жена, а после я удряше, така, че плесниците сигурно са оттеквали на няколко метра разстояние. Това наричам аз неловко.
А като говорим за екшън, веднъж като се прибирах от Орлов мост пеша, чух в един от подлезите как мъж първо обиждаше жена, а после я удряше, така, че плесниците сигурно са оттеквали на няколко метра разстояние. Това наричам аз неловко.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
^нито си разбрал смисъла на темата, нито ти прави чест да не се намесиш във втората описана случка 
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Ok... Както кажеш?Der Meister написа:^нито си разбрал смисъла на темата, нито ти прави чест да не се намесиш във втората описана случка
- Мастър Люх
vednuj pokanih nokti
da izlezem
ta da mi pusne
ma me otreza
da izlezem
ta da mi pusne
ma me otreza
TAPAKO PROST...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
ма не ми слагай въпросителна беnewcomer написа:Ok... Както кажеш?Der Meister написа:^нито си разбрал смисъла на темата, нито ти прави чест да не се намесиш във втората описана случка
какво ще рече това "както кажеш?"
какъв точно ти е въпроса към мен?
и смисъла на темата ако не си разбрал е да опишеш неловка ЗА ТЕБ ситуация, не да ми описваш ситуации, в които си бил трето лице.
Сещам се, че два-ттри пъти не мога да направя разлика между сервитьорки на заведението и обикновени посетителки. При което веднъж в едно заведение (Баркод за Люх
) реших, че момичето което говореше с един приятел е сервитьорка, която го познава и й викам "извинявай, може ли една Кола", при което тя ме гледа ей така
и продължиха да си говорят. аз викам, че не ме е разбрала нещо и пак повторих, при което тоя се усети и вика тя не е сервитьорка бе
не знам що така се обърках, май беше с подобно горнище като на сервитьорката.
а възможно най-неловкия момент беше когато на един бг купон в къща в манчестър си лежа на дивана препил, после усещам как някви ме влачат до кенефа и питат дали да ми викат линейка, аз се заключвам вътре, припадам/заспивам и към 7 сутринта отключвам врата, гледам към хола само съквартирантите останали да си допийват, аз гледам тъпо и викам нещо от сорта на "кво стана е?", а тия ми са хилят.
а възможно най-неловкия момент беше когато на един бг купон в къща в манчестър си лежа на дивана препил, после усещам как някви ме влачат до кенефа и питат дали да ми викат линейка, аз се заключвам вътре, припадам/заспивам и към 7 сутринта отключвам врата, гледам към хола само съквартирантите останали да си допийват, аз гледам тъпо и викам нещо от сорта на "кво стана е?", а тия ми са хилят.
тежки нокаути
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
deja vu
Mersi za vklu4vaneto, IC1101
Mersi za vklu4vaneto, IC1101
Нема таа, нема онаа.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
подобни ситуации на това с напиването се е случвали на много хора, не е биг диъл за мен.
- Мастър Люх
em to ako beshe big dealDer Meister написа:подобни ситуации на това с напиването се е случвали на много хора, не е биг диъл за мен.
toi nemashe da go napishe be
inache, tva bih go probal za pick up v barkoda
TAPAKO PROST...