Ти май не видя на колко места пише "Но ние ще го включим пак". Малко като "Брат, ела да те черпя една бира... ма след 5 минути аз ще я допия без да те питам и независимо дали ти харесва."Пръч написа:Просто са ви дали контрол на всички прайвъси сетиниги
Откакто тоя индиец хвана юздите, МС сякаш искат да са по-куул, но просто стават подмолно нахални.
Да, ако си скучен чичка, който пише на Уърд документи за кеф в свободното си време. Всичко живо цъка вече. Със стийм грийнлайт и ърли аксес много хора си ползват средняшките компове за да ги пробват тези инди игри, каква част от тях ги има за повече от Уиндоус поне първите 6 месеца, когато продуктът е още нов и интересен? Смешна.vanmx написа:Иначе алтернативи има, наричат се open source и всичко там е прозрачно и се знае как работи. Освен това е беплатно.
Като цяло това, което ме притеснява е, че преди 2 месеца си взех нов лаптоп. Драйвъри имаше само за Уин 8 (имаше 2-3 бейсик драйвъра за 7-ца, но те бяха колкото да имаш резолюция над 800х600 примерно, та смятайте). Уин 8 е на 3 години. Г/д за 3 години един лптоп започва да се усеща стар, ако се ползва и за забавление. Та след 3 години ще имам избора или да се накарам да мина на 10, или да цъкам някакви стари неща. Големите компании някак си започват много агресивно да налагат, вместо да предлагат, продуктите си, много се надявам това да им изгърми в лицето и да се усетят, че все пак продават неща на хора, а не на ходещи касички.
Аз ще се удържа от минаване на 10 засега, поне до края на годината ще съм така.