Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Lords of the Fallen
Публикувано на: 27 Юли 2015 19:51

В момента играя играта(на 2рото ми превъртане съм) и бих казал, че е стабилна.Перфектна е за хора, които харесват основната концепция на дарк соулс, но самата игра им се вижда твърде трудна.
Та, какво ми хареса:
арт дизайн - страхотен е просто и създава невероятна атмосфера, комбиниран с изключителният саундтрак.
геймплей: достатъчно предизвикателна и ориентирана предимно около 1-1 битки бойна система, както в демон и дарк соулс1.
Ясната разлика още в началото между трите различни класа още в началото, както и чек поинт системата, която в зависимост как я ползваш, може да се ориентираш към по безопасен геймплей или към по-рисков такъв, но по-възнаграждаващ.
Висок фактор на преиграване, без създаване на тегавост.
Доста добър пейсинг, въпреки че Мy axe + 2 fire runes = over 9000
какво не ми хареса:
Това, че луута в 95% от случаите ти се състои от някви тъпи шардове и безполезни руни.
Сторито дори и да го има адекватно разказано, не е особено яко и завладяващо, докато това в която и да е соулс поредица винаги ме е оставяло в определен момент в състояние на total emotional wreck.
Искаше ми се да е доста по-дълга. 25ч~ на първо превъртане, останалите ще са доста по-бързи.
Бос битките са прекалено лесни.
Това, че я пуснаха пиратска месец след като си я купих, гадовете проклети.
Пак бих си я купил де, но все пак...

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 30 Юли 2015 00:01

Ми на мен не ми е крашвала до сега не че много съм я разцъквал де събират мисе има няма 3-4 часа игрално време. Ама що пъти умирах та да питам тая сега по трудна ли е от Dark Souls или е по лесната? Щот играта ме кефи като визия

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2015 00:47

demona написа:
Ми на мен не ми е крашвала до сега не че много съм я разцъквал де събират мисе има няма 3-4 часа игрално време. Ама що пъти умирах та да питам тая сега по трудна ли е от Dark Souls или е по лесната? Щот играта ме кефи като визия

Няма нищо общо като трудност. Сравнение с dark souls, Lords of the fallen е игра направена за бавноразвиващи. След две превъртания на Lof включващи нормална игра и new game + съм умрял по-малко от която и да е зона на дарк соулс.
Виж, ако не си играл соулс игра преди това, може и да те затрудни - само не избирай да играеш rouge в началото.Както mage е скритият easy mode на дарк соулс, така и rouge е скритият hardcore mode на lords of the fallen

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 30 Юли 2015 10:11

Е аз точно такъв клас си избрах .....Нищо де ще я почна от начало. Мерси за съвета впрочем.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2015 18:58

Точно си мислех да почна първа игра с роуг. Но грамаден мускулест татуиран брадясал батка роуг не ми се виждаше много лицеприятно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2015 11:50

ако намериш shards of the champions още в съвсем първата зона(google it)може да си ресетнеш всички скил точки, които си сложил, а на new game + ти дава още един skill tree. Ако ви се играе роуг, може и така да го направите - ще е по-трудно, но поне вече имаш почти всички сетове и оръжия, а и идея за поведението на противниците.
Също не казвам, че роуг е някво нечовешки трудно, свиква се, просто е доста по-тегаво в сравнение с другите класове - много по-лесно умираш и по-малко демидж вкарваш. За бонус може да се възприеме това, че може да вкарваш повече удари, ама ква файда да можеш да удариш някой 3пъти, да рискуваш да поемеш удар и след това да го удариш още 3пъти, като просто можеш да го цапнеш 2пъти с two hander-a или да си неуязвим зад щита си.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com