Автор |
Съобщение |
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lords of the Fallen Публикувано на: 27 Юли 2015 19:51
В момента играя играта(на 2рото ми превъртане съм) и бих казал, че е стабилна.Перфектна е за хора, които харесват основната концепция на дарк соулс, но самата игра им се вижда твърде трудна. Та, какво ми хареса: арт дизайн - страхотен е просто и създава невероятна атмосфера, комбиниран с изключителният саундтрак. геймплей: достатъчно предизвикателна и ориентирана предимно около 1-1 битки бойна система, както в демон и дарк соулс1. Ясната разлика още в началото между трите различни класа още в началото, както и чек поинт системата, която в зависимост как я ползваш, може да се ориентираш към по безопасен геймплей или към по-рисков такъв, но по-възнаграждаващ. Висок фактор на преиграване, без създаване на тегавост. Доста добър пейсинг, въпреки че Мy axe + 2 fire runes = over 9000 какво не ми хареса: Това, че луута в 95% от случаите ти се състои от някви тъпи шардове и безполезни руни. Сторито дори и да го има адекватно разказано, не е особено яко и завладяващо, докато това в която и да е соулс поредица винаги ме е оставяло в определен момент в състояние на total emotional wreck. Искаше ми се да е доста по-дълга. 25ч~ на първо превъртане, останалите ще са доста по-бързи. Бос битките са прекалено лесни. Това, че я пуснаха пиратска месец след като си я купих, гадовете проклети. Пак бих си я купил де, но все пак...
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Lords of the Fallen Публикувано на: 30 Юли 2015 00:01
Ми на мен не ми е крашвала до сега не че много съм я разцъквал де събират мисе има няма 3-4 часа игрално време. Ама що пъти умирах та да питам тая сега по трудна ли е от Dark Souls или е по лесната? Щот играта ме кефи като визия
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lords of the Fallen Публикувано на: 30 Юли 2015 00:47
demona написа: Ми на мен не ми е крашвала до сега не че много съм я разцъквал де събират мисе има няма 3-4 часа игрално време. Ама що пъти умирах та да питам тая сега по трудна ли е от Dark Souls или е по лесната? Щот играта ме кефи като визия Няма нищо общо като трудност. Сравнение с dark souls, Lords of the fallen е игра направена за бавноразвиващи. След две превъртания на Lof включващи нормална игра и new game + съм умрял по-малко от която и да е зона на дарк соулс. Виж, ако не си играл соулс игра преди това, може и да те затрудни - само не избирай да играеш rouge в началото.Както mage е скритият easy mode на дарк соулс, така и rouge е скритият hardcore mode на lords of the fallen
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Lords of the Fallen Публикувано на: 30 Юли 2015 10:11
Е аз точно такъв клас си избрах .....Нищо де ще я почна от начало. Мерси за съвета впрочем.
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lords of the Fallen Публикувано на: 30 Юли 2015 18:58
Точно си мислех да почна първа игра с роуг. Но грамаден мускулест татуиран брадясал батка роуг не ми се виждаше много лицеприятно.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lords of the Fallen Публикувано на: 31 Юли 2015 11:50
ако намериш shards of the champions още в съвсем първата зона(google it)може да си ресетнеш всички скил точки, които си сложил, а на new game + ти дава още един skill tree. Ако ви се играе роуг, може и така да го направите - ще е по-трудно, но поне вече имаш почти всички сетове и оръжия, а и идея за поведението на противниците. Също не казвам, че роуг е някво нечовешки трудно, свиква се, просто е доста по-тегаво в сравнение с другите класове - много по-лесно умираш и по-малко демидж вкарваш. За бонус може да се възприеме това, че може да вкарваш повече удари, ама ква файда да можеш да удариш някой 3пъти, да рискуваш да поемеш удар и след това да го удариш още 3пъти, като просто можеш да го цапнеш 2пъти с two hander-a или да си неуязвим зад щита си.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|