Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 22 Юли 2015 07:43

КЪДЕ ВИДЯ ОТПАДАНЕ, БЕ, ОЛИГОФРЕН?!?! :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 22 Юли 2015 10:50

Новите играчи в Лудогорец не струват, като изключим може би Препелица (винаги има време да си опропасти кариерата, пример - Шевченко в Челси). Най-голямата им покупка е някакъв сульо от Бразилия. Само аз ли съм на мнение, че след 2006 г. Бразилия не е сила в световния футбол? Пропаднаха дотам, че да викат в националния отбор утвърдени слабаци като Данте. Талантите им ги няма, буквално. Неймар изгря в Сантош, а какво стана с Гансо, който му беше приятел и съотборник? Помириса нац. фланелка и се покри. Това за съжаление важи и за Патока Пато. Сериозно, каква е тая тъпа трансферна политика? Ако Рибейро купи Джийзъса за осем милиона, по-изгодно ще му излезе. Но в съвременния футбол всички още си мислят, че стереотипът е верен - ако е бразилец, значи може да прави извънземни финтове, по 20 асистенции на мач и междувременно да вкара гол от корнер. Айде малко да се събудят всички.

Профил

Публикувано на: 22 Юли 2015 17:52

Баси, бях на обещал на нелегалния да напиша защо Лудогорец е в криза, ама смятам че вече е очевидно и не се налага :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Юли 2015 19:47

Някъде бях прочел (може и тук назад), че Дерменджиев е бил ок да се пенсионира човека и да се порадва на живота. Като треньор, извел Лудогорец до ШЛ, имаше бая оферти от чужбина към него след като се махна от Лудогорец, но отхвърли всичките.

Ето един цитат от уики статията за Рибейро:

Цитат:
Ribeiro returned to Setúbal in late January 2015, taking over from fired Domingos Paciência[10] and eventually managing to avoid top flight relegation even though he only won three of his 17 games in charge. On 17 June, he was appointed at Bulgarian side PFC Ludogorets Razgrad.

Ъм... нямам коментар...

едит:

Забавни работи

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 23 Юли 2015 14:30

айде Спаската днеска да им шмугне един пряк макло той :P
дееба тея дългучи датски

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2015 14:33

http://brato.bg/32979-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%88%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%B6%D0%BE%D0%B7%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2015 00:12

sq ko stana, ima li bg otbor ?

Профил

Публикувано на: 24 Юли 2015 01:12

Не, опадаха като зрели круши сите :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 24 Юли 2015 11:36

[quote="нелегален"]жалко и за берое[/quote]
Не е нужно да сме толкова разочаровани спрямо евроучастниците ни тази година. Нима някой допускаше, че освен Лудогорец друг от представителите ни щеше да се добере до групи? Тъжното е, че отпаднаха прекалено рано и то от равностойни отбори.

Литекс сериозно се прецакаха. Можеха да минат латвийците, след това да отстранят и Работнички, но въпреки това в третия кръг щяха да си отпаднат като пичове от Трабзон. Само че нямаше да бъде срамен завършек на похода им, а освен това щяха да си вдигнат коефицента и догодина да разчитат да бъдат поставени и в третия кръг и да се добутат до плейофи. Постепенно придвижване - нещото, което прави в момента Вадуц(Лихтенщайн), който продължава да се състезава в третия кръг и ще играе срещу Тюн. Всяка година стига или до трети кръг, или до плейофи и трупа точици за коефицента си. До 4-5 години ще се добере поне веднъж и до групи, защото е постоянен участник в турнира. Литекс също е редовен в Лига Европа, но се излага като кифладжия всяка година.

Берое отпадна от Брьондби, но датският отбор отдавна не е страшилище и редовно си отпада още във втори-трети кръг на ЛЕ всяка година. Нищо чудно Омония да ги тресне. Ако Берое беше съумял да победи датчаните, съм сигурен, че щеше да отстрани и Омония и да се добере до плейофа. Уви, все пак не виждам и този отбор в близките години да отстрани повече от един противник в турнира. Такъв им е манталитета. А са тръгнали да стават шампиони и ще се получи много грозно, защото ще са непоставени още в началото, ако не ги бутнат да почнат още в първи кръг с Гибралтар и Сан Марино, което също крие рискове...

Черно море е един средняшки български отбор, със само един важен мач за годината - финала за купата. Спечелиха го не с класа, а с късмет. Даже с некадърието на Левски по скоро. Въпреки всичко моряците можеха да отстранят Динамо Минск, ако не им бяха изгонили човек. Обаче каквото и да беше станало, в следващия кръг отпадаха от Цюрих. Не се знае въобще в близките 3-4 години ще добутат ли пак до евроучастие или ще се борят с Пирин и Славия за 6-7 място в класирането, така че и за коефицента им не трябва да им пука особено.

Лудогорец беше голямата излагация. Въпреки всичко, от това участие Лудогорец ще повдигне още малко коефицента си въпреки двете загуби от Милсами, а тъй като е нов отбор, досега спечелените точки от клуба ще започнат да отпадат чак след две турнирни години някъде през 2018 година. Лудогорец ще си запази гигантския си коефицент и догодина ще опита отново, със сработен отбор, да се надяваме.

В заключение: ще чакаме следващия сезон :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2015 12:01

The Wolf написа:

Черно море е един средняшки български отбор, със само един важен мач за годината - финала за купата. Спечелиха го не с класа, а с късмет. Даже с некадърието на Левски по скоро. Въпреки всичко моряците можеха да отстранят Динамо Минск, ако не им бяха изгонили човек. Обаче каквото и да беше станало, в следващия кръг отпадаха от Цюрих. Не се знае въобще в близките 3-4 години ще добутат ли пак до евроучастие или ще се борят с Пирин и Славия за 6-7 място в класирането, така че и за коефицента им не трябва да им пука особено.

Лудогорец сега пак почват - вземат някакъв от Сао Пауло, французи разни...има какво да става според мене

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2015 14:54

Момчета, само като видях втория гол на Динамо вчера, спрях да гледам. Кога наши ще вкарат гол от 35 метра? И докога ще разчитаме на контраатаки? Всяка година, всеки отбор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2015 15:36

em
dogodina Levski
dano ne se osere tolkoz
tva e :?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2015 15:17

gg no re

В съзнателния си живот все още не съм виждал България на голям форум. (Еврото не се брои... по-добре да забравим за него :Д)

Няма и да видя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2015 18:40

Щях да напиша, че можем да бием Люксембург, но се сетих за Малта и оптимизмът ми малко умря. Ако не друго, ще играем с големите. Това винаги е зрелище, дано само да не стане срам. Особено срещу шведите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2015 21:43

denik написа:
gg no re

В съзнателния си живот все още не съм виждал България на голям форум. (Еврото не се брои... по-добре да забравим за него :Д)

Няма и да видя.

WTF кой набор си?
Иначе да го погледнем от положителната страна по-добре да падаме от Франция и Холандия от колкото от Македония и Армения примерно. :D :D :D Въпреки всичко вярвам, че ще объркаме нечии сметки...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2015 06:50

Е дидко франция 98 не я ли помниш бе?

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2015 09:26

Ае помня я Францията, ама тогава живяхме в Кипър и не знам защо ама нямам абсолютно никакви спомени от мачовете (може и да не са ги давали). Нула. За сметка на това обаче имам хипер ясни спомени от FIFA WC 98, която всъщност ми беше първата фифа. От играта бях научил всичките играчи, както и всичките стадиони за световното :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2015 15:37

teq razgradski duneri
she padat v srqda
ei
LEVSKI shampion :!: :!: :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2015 18:27

нелегален написа:
denik написа:
От играта бях научил всичките играчи, както и всичките стадиони за световното :D

а аз това го научих от албума за лепенки на Панини. :D

даже още го пазя - липсват ми към 14-15 стикера, от които и най-яката емблема - тази на Холандия.

Ооо да, албумите на Панини бяха култ! С брат ми яко ги събирахме - световни, европейски, шампионски лиги, всичко. Даже поръчвахме и от издателството. Даже и на последното световно брат ми си взе албума ей така за добрите стари времена макар и без да е купувал лепенки.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2015 18:14

Хаха имаше за ШЛ ама не съм сигурен дали все още правят (може би не), но за предишното световно със сигурност имаше, защото брат ми си го взе. За европейското догодина ще видим дали ще има :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com