Награди-шмагради.
Гледаш и ти харесва или не....
Всичките комитети дето избират, номинират и взимат крайно решение са конюнктура.
Или са някакви фосилизирани и вкостенели старчоци или защитници на корпоративни интереси и лобисти.
Същото е и за Оскарите и за литературни награди, като Небула и пр. и пр.
67th Primetime Emmy Awards (2015)
Re: 67th Primetime Emmy Awards (2015)
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Е, то това всеки го знае и все пак почти всички ги следят. Включително и аз 

За емитата и другите не знам, но гласуването в Оскарите става само и единствено от участниците в гилдията (а не някакви старчоци). За актьорите гласуват актьорите, за режисьорите - режисьорите, за грима - гримьорите и т.н.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Balerion
denik
Цитат от Wiki:
According to a February 2012 study conducted by the Los Angeles Times (sampling over 5,000 of its 5,765 members), the Academy is 94% white, 77% male, 86% age 50 or older, and has a median age of 62. In addition, 33% of members are previous winners or nominees of Academy Awards themselves.
И още съм чел статии, как има доказателства, че някои членове не гледат всички филми.
.
Така де, специалисти трябва да гласуват, но решеният често са доста подозрителни...или поне бяха докато все още им обръщах внимание...
В момента само изказвам предубеждения.
Ми лошо правите, от моя гледна точка може да инвестирате времето си в нещо по-забавно.всички ги следят

denik
Все млади и красиви викаш...а не някакви старчоци
Цитат от Wiki:
According to a February 2012 study conducted by the Los Angeles Times (sampling over 5,000 of its 5,765 members), the Academy is 94% white, 77% male, 86% age 50 or older, and has a median age of 62. In addition, 33% of members are previous winners or nominees of Academy Awards themselves.
И още съм чел статии, как има доказателства, че някои членове не гледат всички филми.
Което абсолююютно предотвратява лобиранетоЗа актьорите гласуват актьорите, за режисьорите - режисьорите, за грима - гримьорите и т.н.

Така де, специалисти трябва да гласуват, но решеният често са доста подозрителни...или поне бяха докато все още им обръщах внимание...
В момента само изказвам предубеждения.
ти кво, The Americans ли очакваше да има повече номинации?
За мен тазгодишните номинации изглеждат що-годе ок. Все същите предавания са, а тея които ме интересуват, ще имат номинации другата година най-вероятно
За мен тазгодишните номинации изглеждат що-годе ок. Все същите предавания са, а тея които ме интересуват, ще имат номинации другата година най-вероятно

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
И аз не съм доволен, че винаги игнорират Hannibal, а изчерпания Homeland получава номинации, но какво да се прави. Дано Mad Men спечели своите номинации.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
ei devstvenAlShu написа:Награди-шмагради.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Бе не съм много...но пък за по-ясно можеш да ме водиш, като "Селянин цвят каки".