Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Онлайн игри - какво играете?
Публикувано на: 12 Май 2015 15:27

Здравейте,

Идеята ми е всеки да сподели с какви онлайн игрички се зарибява.

Тъй като лично аз съм голям фен на всякакви игри на карти и особено на белота, наскоро попаднах на една доста привлекателна онлайн платформа за белот, предлагаща доста повече възможности от тези, с които съм се сблъсквал до момента. Поразрових се и ето малко инфо от нета за останалите фенове на играта:
Belot.bg (http://goo.gl/0O3VWd) e сайт за популярната игра на карти - Белот! Играта е мултиплеър и е достъпна, както на компютър, така и на мобилни устройства. Тя е и социална платформа, където играчите играят срещу реални хора и създават нови познанства и приятелства.Съвсем скоро предстои Belot.bg да е достъпен във Facebook App Center и мобилните маркети - App Store и Google Play. Играта е разработена от гейм студиото Казуалино АД.

В момента има и някаква промоция за получаване на VIP статус. Всеки, който се регистрира в рамките на няколко дни, ще получи подобен статус, както и допълнителни бонуси. Ето как става това, според фб страницата на играта:

1. Сподели тази новина с приятели на стената си във Facebook най-късно до 15 май 2015г.! Необходимо е да имаш минимум 100 Facebook приятеля.
2. Регистрирай си акаунт или влез с Facebook акаунта си в сайта или тук във Facebook!
3. Напиши в коментар под новината потребителското си име и във възможно най-кратък срок ще получиш VIP статус!

Ако някой има желание да поиграем, може да ме добави като приятел в платформата. "StamatKo" е username-а ми.

Ако вие знаете някакви по-интересни платформи с игри на карти, моля споделете :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Онлайн игри - какво играете?
Публикувано на: 12 Май 2015 20:35

В наши дни всички игри са онлайн, дори сингъл плеър игрите.

Но за да не се заяждам, ще ти отговоря по темата. От игри с карти цъкам покера във фейсбук (на зинга), както и на телефона от време на време цъкам билярда на миниклип. В интерес на истината, още в зората на моето интернет пребиваване, един от първите сайтове за игрички, които научих беше Миниклип (някъде 2001-2002) и през годините е било мястото, където съм намирал всякакви неангажиращи игрички.

Отделно, всяка вечер си имам традиция преди да заспя да цъкам табла на телефона си, но срещу изкуствен интелект. Обикновено, на най-високата трудност, играта не прави почти никакви грешки и ми е много по-интересно да играя срещу нея, отколкото срещу някой балък, който просто ще ми изгуби времето.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие: Re: Онлайн игри - какво играете?
Публикувано на: 09 Юли 2015 09:14

We offer best quality Electronic Gadgets test papers and Text books and Islamic Apps materials. You can get our Games 100% guaranteed Islamic Devices.
ISMART is a vision and way Which is Molding Old education System Into Modern Education System by Providing tech to Our new generation.Modern Education system is an important tool that is applied in the contemporary world to succeed. The knowledge gained through Modern technology, So ISMART will provides you more technologies and modern systems for Education of Our children..........!
In 21th century, Mostly countries Education system has declined Due to just Skewness in education, due to lack of technology.
So In Short, we can say that "we should adopt Tech Providing ismart".
God Almighty has blessed us with A lot of Blessings including Mainly Technology and Innovation.
https://www.facebook.com/ismart.pk

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com