Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Заглавие: Re: For Honor
Публикувано на: 06 Юли 2015 14:11

iddqd написа:
Не съм ги гледал и не мисля че имат общо с квото и да е. Тук пишеме за средновековни оръжия. Нещо си се объркал ми се струва или си си объркан по рождение. Що не ми покажеш нещо такова https://www.youtube.com/watch?v=t19kvUiHvAE за да покажеш предимствата на рицарския меч. Май не си много умен. :stooped:

ето още един тест https://www.youtube.com/watch?v=HO8Ot10hIiA

Защото показва колко "обмислят" нещата повече от нас...

И колко им е добра стоманата...

Просто Японският фенбоизъм трябва да се премахва.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2015 14:33

Аз проблем не виждам въпреки че ми скачате по 5 нърда на куп, то това си е нормално за този форум. Обаче сега тръгвам на почивка и ви оставам да си фантазирате на воля. Иначе спора си беше баш по темата. Както се вижда от клипа на дебологъзия клоун дето се прави на уепън мастър в ютуб даже клип точно по темата е направил. Но когато гледаш такъв човек и това за теб е критерии, това значи че самия ти си по-зле и от него. Лично мен би ме било срам да пускам клипче с тоя дебелогъз нърд позиор дето го е снам да се снима в цял ръст, понеже никой няма да го вземе на сериозно. Такъв човек е ок за такива като вас, но за човек който се занимава десетки години е просто несериозно. Иначе за нъдчетата дето играят игрички и си развиват теории за оръжията от това дето са гледали по филми и чели в уикипедия си е ок.

Charcharo аз съм европеец, но за разлика от теб съм запозант с японската култура понеже съм се занимавал много години. Освен това съм тренирал и европейски бойни спортове, като бокс и кикбокс. Следователно мога да направя съпоставка на това до което съм имал допир. Щом харесвам Японските неща повече значи има защо. Самия ти нямаш никакв допир никакъв опит нито с европейските нито с японските, но казваш кое трябва и кое не. Но е добре нърдовете като вас да живеят в един измислен свят на рицари и принцеси в главите си. Развинтеното въображение е добро нещо, но ако искаш да имаш реална преценка за нещата бих те посъветвал да се позанимаваш няколко години, а после може пак да си пишем.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 06 Юли 2015 15:03

В цивилизованият свят се гледа колко добри са аргументите на хората, а не как изглеждат според някакви субективни и лични критерии.

Това "ма аз знам щот съм се занимавал толкова време!!!" не минава без доказателства.

Японската култура не им помогна. Бяха смазани. Защитна война водят и пак губят повече хора от противника.
Слаба работа.

Гледай специалнита части. Най-вече руските какво учат. Това ще да е "най-доброто"...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 00:22

Бях написал доста дълъг пост преди няколко часа, но сайта се насра за пореден път и ме мързи да го пиша отново, а и не си заслужава.Та обобщено :
Charcharo, японската армия като скил на войниците винаги си е била здрава, ама тактически съкват здраво.И затова в модерните войни, където се изисква много повече стратегическо мислене всеки който ги хване ги прави на кайма.Не, даже те самички се правят на кайма, for fuck sake, японската армия през ВСВ2 чупи тъпометъра отвсякъде.
И ако ти си този, който вдигна темата отново i will find you and i will kill you

Нелегален, чувал съм че BoD е общо взето олд скуул еквивалента на дарк соулс, струва ли си игрането 10+ години след релийза ?

Sentry, yeah that pretty much sums it up

Iddqd, имах съмнения, но вече ми е пределно ясно, че си пълен идиот и нищо не разбираш от каквото и да е.Дори няма да се опитвам да ти обяснявам разликите между самурайска броня и рицарска, но това да кажеш, че в самурайските техники нямало удари отгоре, предвид че един от най-най-основните удари в кендо е именно шомен учи(мисля че го наричаха джоге бури там обаче)...не знам, трябва да си специално глупав.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 08:12

DarkAvenger89 написа:
Нелегален, чувал съм че BoD е общо взето олд скуул еквивалента на дарк соулс, струва ли си игрането 10+ години след релийза ?

Лесен начин за описване на BoD е Dark Souls минус rpg и магия плюс weapon combos. Дали си заслужава зависи най-вече от това доколко можеш да търпиш квадратна графика и доколко ти се играе такава игра.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 07 Юли 2015 10:37

DarkAvenger89 написа:
Бях написал доста дълъг пост преди няколко часа, но сайта се насра за пореден път и ме мързи да го пиша отново, а и не си заслужава.Та обобщено :
Charcharo, японската армия като скил на войниците винаги си е била здрава, ама тактически съкват здраво.И затова в модерните войни, където се изисква много повече стратегическо мислене всеки който ги хване ги прави на кайма.Не, даже те самички се правят на кайма, for fuck sake, японската армия през ВСВ2 чупи тъпометъра отвсякъде.
И ако ти си този, който вдигна темата отново i will find you and i will kill you

Идеята ми не е да се подигравам на Японците (макар, че просто ВСВ противникът им е и технологично и по обучение даже по-добър... явно...). Не, реално да спра с тази простотия и "поклоничество" към поредната сбирщина от смъртни човешки същества.
Да планират "by default" по-добре от европейците? Просто абсурд. Това е малоумно.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 11:43

Darkangel ti si porednia nird noob na koito trqbva da obiasniavam. Kendo ne e boino. Kendo e moderen sport i se igrae za tochki. Kendo e fake. Boinia variant e kendjutco tova sa trenirali samuraite. V kendjuco udarite se celqt v nezashtitenite mesta, v kendo obratnoto udarite sa specqlno nasocheni v zashtitenite mesta samo za da nqma kontuzii. Prosto kato ne razbirash i ne si se zanimaval e po umno da si traesh a ne da se cepish kato putka. Zaslujavash da te napiuia i da se izpikaq vurhu teb. V kenjuco osnovnia udar e makichi zamahva seothore nadolo no ne se udrq kaskata poneje bi bilo maloumno, vmesto tova udarat e centralno v liceto.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 11:54

Inache za voinata ciala voina ametikancite nishto ne sa napravili.voinata e iznesena ot rusia a amerikancite sa pusnali 2 atomni bombi za da se praviat na moshti prwd rusia. Vse pak celiam im flot e bil razgromen pri purl harbur. No tova prosto e izvun temata.ako vi se pishe za ww2 napravete si nova tema. Moje da napravish tema coh2 i tam da obsujdash tova. Tuk ne e mqstoto a tova e trqbvalo sam da se setish. Shtom pak az sum choveka koito triabva da ti go kaje, to iavno si inelektualno sakat.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 07 Юли 2015 12:50

iddqd написа:
Inache za voinata ciala voina ametikancite nishto ne sa napravili.voinata e iznesena ot rusia a amerikancite sa pusnali 2 atomni bombi za da se praviat na moshti prwd rusia. Vse pak celiam im flot e bil razgromen pri purl harbur. No tova prosto e izvun temata.ako vi se pishe za ww2 napravete si nova tema. Moje da napravish tema coh2 i tam da obsujdash tova. Tuk ne e mqstoto a tova e trqbvalo sam da se setish. Shtom pak az sum choveka koito triabva da ti go kaje, to iavno si inelektualno sakat.

Много мъка има по този свят...
И EN явно даже не знаеш...
Ехх...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 13:22

Първо, ника ми е DarkAvenger, не Dark Angel. :shock:
Второ, кенджуцу е предшественика на кендо get it ?! основата им е една и съща, както и основните удари и кати.И в кенджуцу и в кендо този вид атаки съществуват.Никъде не съм казал, че удара е насочен към шлема, даже не мисля, че има удар, в който и да е боен стил с меч, където се цели да удариш на това място. Специфично дадох пример за вид атака от кендо, която е леко различна в кенджуцу, за да ти покажа, че има вертикални удари в японските техники и ти ме контрираш като ми казваш, че съм нууб, нищо не разбирам и тнт и след това ми заявяваш, че всъщност това, което пиша е правилно и че в действителност има вертикални удари в самурайските техники. srsly ?!
https://www.youtube.com/watch?v=J4fCoBqrsZk от 1.30 нататък
https://www.youtube.com/watch?v=Had9oTYGiTs
sigh...дори не мога да повярвам, че ми се налага да ти показвам тези работи, след като уж си тренирал толкова време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 16:57

Na pochivka sum i s mobilnia e mn bavno youtubeto za tva nqma da gledam, no kendo nqma nishto obshto s realnia boi, a e totall fake. Prosto si prekaleno zabluden i za tova pishesh. Predlagam ti da se pozanimavash nqkolko godini i up sle pak da si pishema. Za sega si prosto prekaleno beznadejdno zaguben v internet prostranstvoto i sam ne mojesh da izvadish tova koeto tursish poradi totallnata ti noobshtina. I pak ti kazvam s gledane na klipcheta nqma da stane. Kolkoto i da gledash vse shte si si sushtia nurd daje po goliam she stavash. Ako iskash da razbirash zanimavai se.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 17:13

Преди да правиш глупави коментари, първо виж, че точно на кенджуцу съм ти пратил видеа, а не на кендо, където съвсем ясно демонстрират различни удари към главата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 19:21

Za neprosvetenia mn neshta izglwjdat ne takiva kakvito sa. Ne sluchaino dade primer s kendo shomenuchi vupreki che to ne e boino. Trqbvashe da ti obqsna za da pochnesh da davash primer s kendjuco. Sega trqbva da ti obqsnqvam kak neshtata v boiniye izkustva ne sa takiva kakvito izhlejday. Ti ako vidish makiuchi shye si kajesh che e udar po kaskata no vsushnost e udar v liceto. Kazah ti s praktika samo se razbira tehnikata. Nqma smusul da ti obiasnqvam. Tova e kato da obqsnqvam na kuc kak se ticha. Kato se vurna v sf shte ti pokaja klip ili izgledai tiva koeto sum postval v temata osobeno katori shintoriu kendjutco. I udari v glavata ima mnoho prosto ne sa otgore po kaskaya poneje tova ne bi naneslo porajenia, a dori moje da povredi ostrieto. To za tova e izkustvo, a ne hamalogiq.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2015 07:49

iddqd, да, разбрахме отдавна, че си сектантче. Може ли да отидеш да си проповядваш заблудения култизъм някъде другаде?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2016 16:10

Блейда беше яка игра, но още тогава си беше мега дървен контрола. Дървена игра с хубави битки, хубава атмосфера и графика. Не бих я играл само заради дървенотията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2016 09:17

нелегален написа:
Относно "квадратната графика" - сори, ама Blade of Darkness беше на върха на графичния прогрес по времето, когато излезе. Естествено, че от днешна гледна точка не изглежда впечатляващо, но... "квадратна"?? :|

Не е FF7 или Ocarina of Time квадрантна, ама пак е от 2001ва игра. Почти съм сигурен, че има хора в този форум, които са по-малки от тази игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 16:04

Пусни си блейд и ще видиш кво е дървен контрол. Окариана оф тайм примерно е типичен пример за не-дървен контрол. Блейд имаше маняшки битки деро режеш месо, но зелдичката си беше доста по-добра като игра.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 20 Юли 2016 00:38

Ами последно видях нов трейлър и две нови демота на кампанията...и често казано ми се струва скучновато. Или тези дето играят са пълни нуубове ддз :? Изглежда доста еднотипно. Според мен на ударите им липсва сила и нивата на gore са силно занижени. Като трепят "крийпове" нищо не се усеща :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юли 2016 08:06

За мен най-големия минус на тези двете демота е, че кампанията изглежда като игра с некомпетентни ботове и босовете са силно еднотипни. Не знам как ще е играта и като разнообразие - gameplay-а с всички изглежда силно еднотипен, според мен трябва да има по-голяма разлика в стила на игра между различните класове и ще се радвам да видя нещо за прогресия и специални умения на класовете или дори combo-та.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2016 18:34

нелегален написа:
нелегален написа:
Как е играта, мочмета, цъкате ли я? Нещо интересно?

Аре бе!

7 страници писане спретнахме преди да излезе играта, а след като излезе - нищо! :o

То тия 7 страници не бяха за играта ами спорене "Katana VS Longsword" :D
А и играта още май не е излязла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com