Автор |
Съобщение |
hyper'
|
 |
|
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 22 Юни 2015 08:39
С пачовете се оправя чернобог руната. Ако си ги сложил и още ти е 0 дмг - не знам тогава. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 22 Юни 2015 18:18
^ мацката ме кефи, ама тоя изглежда все едно всеки момент е готов да си сложи въжето :Д :Д " това не е американска сапунка - емоциите трябва да са автентични " най-якото нещо евър ! Чудно дали с пачовете са оправили и това : 26.20 https://www.youtube.com/watch?v=H6QoEUqadW4 ???
|
|
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 22 Юни 2015 20:22
Свещите и плуването ги пооправиха с пач 1.05 мисля. А аз искрено се забавлявах колко ийстър егове са наблъскали в играта. Направо не е истина: -bring out the gimp; zed's dead (pulp fiction) -Durden the Tailor (fight club) и какво ли още не от филми, книги и игри: http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_3_Easter_Eggs
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 22 Юни 2015 22:19
Понеже вече като вали и няма облаци (бъг в бъга) и ми писна на дедовия, щото аз съм от хората, които се кефят на малките детайли и такива глупости са immersion-breakers, колкото и да не ми се иска си давам пауза от играта, барем го закърпят това, и почвам първата книга най-после.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 25 Юни 2015 23:46
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 27 Юни 2015 20:26
Само мен ли таз тъпа Цензура ме дразни супер много ?! Мамка му, мразя я. Още от книгите ме отвращава(но да си призная там и Гералт не мога да понасям след втората книга)всъщност от книгите не харесвам абсолютно никой. Може би само магьосника дет го водиха като лош(тоя който преби от бой Гералт) и ловеца на глави, който преби от бой Сири(няколко пъти). Сега именно заради главния куест в Скелиге с Йенифър не съм пипнал играта от 2дена,а преди това играех по средно 10 часа на ден. FUCK THAT BITCH. По дяволите, надявам се да мога да направя нещата така, че да гори на кладата накрая, дори и да трябва да се съюзя с Радовид за това.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 27 Юни 2015 21:03
Наистина странно.
Да харесваш арогантното лайн Вилгефортц и психопата Лео Бонхарт... А да не харeсваш Йен и Гералт :O !!??
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 27 Юни 2015 21:41
Абе има и много добри страни и много лоши. Като истински човек (преживял много) е.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 00:02
От друга страна не са малко психично болните, дето точат на такива кучки.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 00:40
Макар и несъгласен, то трябва да призная, че и двамата не са нормални (психически) 
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 08:09
Гералт не го харесвам само в книгите.Защо : емиии там е идиот.Най-просто казано.Постоянно изобщо не разбира какво се случва около него и защо, всеки го взима за посмешище и нищо не може да свърши като хората .Общо взето единственото нещо за което го бива е да коли, а имайки предвид, че опонентите му са някви жалкари, това също не е някво голямо постижение - още първия му сериозен опонент го счупи(буквално)от бой.Което е доста жалко, щото в първите две книги беше много bad ass. Вилгефортц го харесвам щото винаги са ми допадали тези роли на скрити в сенките кукловоди.А пък Бонхарт най-вече щото изби плъховете(бандата на Сири), а не можех да ги трая тея. И да, винаги предпочитанията ми към литературните герои са били странни 
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 08:43
Вилгефорц е боен магъосник, уж ветеран от много воини. Трениран именно хора да убива (не чудовища). А и той чисто и просто си чиитваше с някакъв вид физическа магия по време на битката. Бонхарт е просто психо убиец. И мен ме радваха, но това не са хора, с които бих седнал да пия  (най-много да им покажа защо 5.45x39 > магия ама това е друг конфликт  )
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 09:20
Виж, не го упреквам за това, че мага го наби.И за мен това си беше абсолютно нормално.Просто отбелязах, че не демонстрира абослютно нищо впечатляващо като бойни умения в книгите.Всъщност най-голямото му бойно постижение през всичките 8 книги(мисля че толкова бяха)беше още в самото начало : първия разказ на първата книга - историята с вампира.През останалото време просто бие хора, повечето от които дори не са толкова тренирани...а и да не забравяме, че едно дяволче му разказа играта с някакви си стоманени топчета(не, че не боли с тях де, ама все пак...уичър е по дяволите) А до колко се стреми да пази неутралитет не го знам. В действителност от всички вещери той е единственият, който си пъха носа дет не му е работа.Може и да се стреми да пази неутралитет, ама не му се получава много(пример : битката на моста). За съжаление чел съм книгите доста отдавна, за да давам някакви по-конкретни примери.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 14:43
Като си дам сметка, че в повечето фентъзи, дето съл чел, главния герой е толкова безумно силен и готин, че ме кара да се запитвам в сексуалната ориентация на автора, некадърните изцепки на Гералт понякога ми пълнят душата.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 19:42
Хаха, да, така е. Затова почти съм се отказал от фентъзи жанра.Единственото, което ми харесва последните години от този тип е Влад Талтош поредицата - силно препоръчвам впрочем БТУ, тая ме мята от няколко километра в езерото и Гералт се извинява на нея wtf бе ?!? I wanna slap that bitch 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Юни 2015 20:56
Покрай играта се хванах и аз да чета книгите, да видим толкова ли ще се вкарам във филма.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 29 Юни 2015 00:07
Като ви е писнало героите да са някакви убер оувърпауъръд копелдаци с непоклатими крепости от морална самоувереност вместо глави, четете на Джо Абъркромби книгите.
всичките имат *баце Морко's seal of approval*
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Юли 2015 18:06
ПФфф, за мое огромно съжаление най-сетне превъртях играта...поне основният куест, но по дяволите не исках да свършва.За щастие имам сумати witcher contracts в Скелиге, които ми остават да свърша. Та няма да се занимавам да пиша нещата, които ми харесаха в играта, защото смятам, че вече са повторени десетки хиляди пъти, ами вместо това ще спомена нещата, които не ми харесаха или можеха да са по-добре,игнорирайки техническите проблеми, защото при толкова голяма игра са си неизбежни и евентуално ще се поправят. Та: 1 Бойната система можеше да е по-добре - по някаква причина са решили да я опростят максимално, което определено не е добре.Най-малкото можеше да добавят напълно различен боен стил с двата меча - сребърния и стоманения.Струва ми се напълно логично(даже задължително) и не виждам причина защо това го няма при положение, че още в първата игра беше така до колкото помня.Допълнително на това, няма никакъв смисъл да се играе играта, освен ако не е а последната трудност.Дори и на предпоследната трудност след първите 10 часа играта става прекалено лесна - реално предизвикателство изпитвах единствено, когато се бих с чудовища с по 7,8 нива над мен.Освен ако не са разбира се глутница бели вълци, които ти ебават майката отвсякъде.Srsly вълците и hag-овете са единствените гадове, които ми бяха какъвто и да е проблем. Трябваше след 20+ часа игра да започна наново на последна трудност, за да мога наистина да се насладя на геймплея, щото подготовката за самата битка - пиене на поушънки, правилното олио( :Д :Д)за меча, мениджмънта на токсисити нивото, скиловете,които да ползвам и дори коя храна да ям по време на битката ми доставяха също толкова удоволствие, колкото и самата битка после, особено когато е много тежка и знам, че без тази подготовка нямам никъв шанс да победя. А тогава пък срещнах друго нещо, което не ми хареса - битките срещу хора. В тях губих пълното усещане, че съм вещер и абсолютен майстор на меча, просто защото парирането в играта е счупено.Това да тръгнеш да парираш срещу повече от 2,3 протиника си е безумство.За около 100 часа игра единствено съм парирал срещу щитоносци и то само онея елитните, които не можеш да "изтощиш" с тежки удари. 2 - Скил системата - това, че се иска да инвестираш еди колко си точки в един клон от уменията, за да отключиш следващите скилове в този клон е просто тъпо.Теоретично е добра идея, но в случая е реализирано по лош начин.Поне на мен не ми харесва особено.Трябваше или да намалят броя на нужните инвестирани точки или просто да получаваш повече по някакъв начин. Емии общо взето това са ми оплакванията към играта и въпреки тях съм изиграл(и още играя)над 100 часа от нея и се кефих на всяка шибана секунда ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Юли 2015 23:21
Парито е за путки. Скок настрани от меча/щита и сечене в гърба. Зеленото дърво чупи играта на коляно.
Иначе да, трябваше да направят 2 различни бойни стила.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|