Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 24 Юни 2015 19:08

така е бате, ама до сега Батков наливаше пари (от Чорни, разбира се), а сега от де ше дойдат? е тва ми е въпроса, до сега каквото стане- Батков ше плати, да ама не, немаго вече Батко Тодоров и кой ше плаща? Тонев ли? дет за хуй не стаа, уж довел нов споснор, дето щял да осигури 'нам колко си милиона за следващите 3 сезона. Айде, дано ! Ма надали.
Много се надявам Левски да се върне към силата която беше, когато бях малък (05-07)
обаче както вървят така нещата, силно ме съмнява

дееба тоа Везалов, дееба

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 24 Юни 2015 21:16

Аз като човек, интересуващ се живо от отбора, мога да хвърля малко светлина в дадената ситуация. Иво Тонев по настоящем е 1/3 собственик на отбора. Обърнете внимание и на другите двама. Това са господата Александър Ангелов и Николай Иванов. Знаете, че двама много влиятелни политици са фенове на Левски и има твърдения, че тези двамата са техни наместници. Заговори се, че се очаква до няколко дни и договор с мощен спонсор. Предстои да видим ще се случи ли. По селекцията ще разберем и колко силен ще бъде състава ни. Досега сме взели само Наско Курдов, но аз съм доволен, че ще играе за нас.

Почти всяко ново начало(като изключим това от А окръжна) е за добро. Батков изчерпа потенциала си. Имаше златна възможност след 1/4 финала и групите на ШЛ да направи Левски европейски гранд, но се провали. След загубената титла в последния кръг пък ръцна кранчето и от тогава сме на изкуствено дишане. Имахме един Аниете през последния сезон и ако не беше той щяхме да сме на 10 място вероятно.

Тонев няма да е този, който дава парите. Везалов е голяма гад и трябваше да бъде съден. Играл е за Разград и като нищо може да е взел известна сума за този "случаен" автогол. Дори нищо да не се бе случило тогава и да бяхме взели титлата, абсолютно нищо нямаше да се промени. Само щеше да се удължи агонията ни - пак отпадаме от анонимник в Европа, а Батков ни е направил шампиони и е спечелил доверие за още поне 5 години управление. Въпреки мъката, имала е и полезна страна тази загуба.

И в скоро време не очаквайте да достигнем успехите и качеството на отбора 05-07 година, заради фактора Лудогорец. Докато на Кирил Домусчиев му се занимава с футбол, друг отбор до титлата няма да припари. Всяка година той си увеличава приходите и влага все повече средства в проекта си. Ако ние разполагаме с 6-7 милиона, Лудогорец разполага с по 20 на сезон. Следете и Берое! Уж случайност, че са завършили на второ място, но дали е така? Не - държавата ги подкрепя и налива доста средства в този отбор. Събраха приличен състав и постепенно ще заемат мястото на ЦСКА в елита. Ще откраднат и от феновете им малка част. Оформя се нов гранд...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 25 Юни 2015 23:45

The Wolf написа:
Аз като човек, интересуващ се живо от отбора, мога да хвърля малко светлина в дадената ситуация. Иво Тонев по настоящем е 1/3 собственик на отбора. Обърнете внимание и на другите двама. Това са господата Александър Ангелов и Николай Иванов. Знаете, че двама много влиятелни политици са фенове на Левски и има твърдения, че тези двамата са техни наместници. Заговори се, че се очаква до няколко дни и договор с мощен спонсор. Предстои да видим ще се случи ли. По селекцията ще разберем и колко силен ще бъде състава ни. Досега сме взели само Наско Курдов, но аз съм доволен, че ще играе за нас.

Почти всяко ново начало(като изключим това от А окръжна) е за добро. Батков изчерпа потенциала си. Имаше златна възможност след 1/4 финала и групите на ШЛ да направи Левски европейски гранд, но се провали. След загубената титла в последния кръг пък ръцна кранчето и от тогава сме на изкуствено дишане. Имахме един Аниете през последния сезон и ако не беше той щяхме да сме на 10 място вероятно.

Тонев няма да е този, който дава парите. Везалов е голяма гад и трябваше да бъде съден. Играл е за Разград и като нищо може да е взел известна сума за този "случаен" автогол. Дори нищо да не се бе случило тогава и да бяхме взели титлата, абсолютно нищо нямаше да се промени. Само щеше да се удължи агонията ни - пак отпадаме от анонимник в Европа, а Батков ни е направил шампиони и е спечелил доверие за още поне 5 години управление. Въпреки мъката, имала е и полезна страна тази загуба.

И в скоро време не очаквайте да достигнем успехите и качеството на отбора 05-07 година, заради фактора Лудогорец. Докато на Кирил Домусчиев му се занимава с футбол, друг отбор до титлата няма да припари. Всяка година той си увеличава приходите и влага все повече средства в проекта си. Ако ние разполагаме с 6-7 милиона, Лудогорец разполага с по 20 на сезон. Следете и Берое! Уж случайност, че са завършили на второ място, но дали е така? Не - държавата ги подкрепя и налива доста средства в този отбор. Събраха приличен състав и постепенно ще заемат мястото на ЦСКА в елита. Ще откраднат и от феновете им малка част. Оформя се нов гранд...

В съвременна България думата гранд е много спорна. Ние нямаме грандове, нито играчи, просто ни върви. Ако се замислиш, Лудогорец е първият отбор с класни играчи, които се сработват. Любимият на всички българи Левски, който беше добър в ШЛ - първо, някои легенди доизиграваха последните си дни тогава и второ, Малийският ЗВЯР се оказа скрит диамант, но при нас трасферите са така - ако намериш нещо, което е добро - намериш...

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2015 12:11

Не знам вече какво трябва да стане, за да въведат техническа помощ на футболното съдийство. Скандалното изгонване на Кавани беше просто подигравка с футбола, а санкцията уникално неадекватна. Гледах няколко мача от Копата, но вече дори няма да следя и резултатите. Кофтито е, че латиноамериканските шушумиги си пренасят приомите и в Европа, преди десетина години такива явни симулации бяха голяма рядкост.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2015 12:15

Абе какво става с ЦСКА, нали Божков беше собственик, а тая сутрин чета нещо за Ганчев и някъв друг ?

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Юни 2015 15:31

Комар, ще взема да си помисля, че си някакъв цесекар :D Изопачаваш фактите около Левски, но допускам, че може и да не си запознат. Какви легенди са изигравали последни мачове за Левски освен Дани Боримиров при 1/4 финала в Уефа, след което не игра в ШЛ? Йовов не го слагай при ветераните толкова бързо, защото той си игра до скоро за Левски и изкара още петилетка, ако не и повече след славните мачове във ШЛ. А дори не си спомням дали по това време не играеше в Литекс и май чак после го взехме. Гонзо също. Той беше на сравнително добра възраст тогава, но многото контузии, които му се насъбраха го извадиха от строя предварително. Иначе щеше да си играе с Йовов до 2013 година и в бг. първенството щяха да мачкат. Научени футболисти бяха. Всички други бяха юноши. Ние нямахме средствата на Лудогорец. Имахме един Ричард Еромоигбе за резерва, а другите бяха сравнително млади момчета като Мариян Огнянов, Живко Миланов, Владо Гаджев, Никито Михайлов и Дарко Тасевски(македончето). Имахме само един добър чужденец - Седрик Бардон, който връзваше цялата игра. Ако не го бяха изгонили на 1/4-а, сега щяхме да имаме и ние 1/2 във визитката и то в този век :wink: Къде го пъхна Гара Дембеле в този тим, нямам идея, но е пълна глупост - Гарата дори не стана шампион в България, камо ли да е играл с нас в ШЛ. Единственото, което записа тук беше голмайстор за 2012. Той дойде много по късно в Левски и не е участвал изобщо в славните мачове от едно време. Там бяхме представени почти изцяло от българи.

По въпроса дали Левски е все още гранд? Да, такъв е. Един от най-успешните бг. отбори и с най-много публика в страната. Дори само това е достатъчно. В малките държавици, като нашата, понятието за гранд е по различно. Пюник е гранд в Армения, защото печели почти всяка година първенството, въпреки че няма никакви евро успехи. Партизан, колкото и да е жалък в момента също е гранд в Сърбия. Това са непреходни неща. А Берое винаги е бил със стабилна подкрепа, след умишленото убиване на ЦСКА, доста фенове ще се откажат от тях и ще си търсят кого да подкрепят. Берое остава симпатичен отбор, който биха подкрепяли. Ето ти нов гранд.

Волтаж, не си разбрал братле, Божинката не е говорил на сръбски, а на английски. Ако беше се случила ситуацията описана от теб, би могло да се подмине.

Ще има две, а може би и три ЦСКА. Божков стартира ново дружество с подкрепата на сектор Г и крайните ултраси от Офанзива и Анималс. Те са общо взето хората, които командват парада в агитката на червените. На Гришата обаче не му се изпускат базите и също иска да е собственик... или по скоро да строи в Борисовата :lol: За това се нагърбва да издържа старото дружество(със собственик Инджов), като така замазва очите на по непретенциозните и не навътре в случващото се фенове, които си мислят, че той оздравява истинския ЦСКА. Нищо подобно не става обаче - дружеството е фалирало и почва от В група. Дълговете си остават. И тук идва ключа за загадката. Защо на някой си бизнесмен ще му е да взима фалирало дружество и да изплаща 30 и няколко милиона? Защото е голям цесекар :lol: Боже, боже... Тъжно ми е колко са доверчиви хората в България. Ебават ги както си искат. Не, той няма да плати и лев! Защото няма да има нужда да погасява дълговете на отбора, ако той се състезава в аматьорските дивизии. Там няма нужда от професионален лиценз и никаква нужда да се покриват разходи. Ще ги държи във В група дълги години. Защото стигнат ли до промоция в Б група, този тим отново е със статут професионален и трябва да обслужва дълговете си! Сега ще се случи следното - Кралев му дава базите, след като това е истинския ЦСКА - задлъжнелия. Дори няма да има нужда да откупува история и марка. Строи си пича, каквото си поиска на територията на Борисовата, а ЦСКА крета във В група. След 5-6 години казва: "Пичуе, направих каквото можах, ама съм на огромна загуба от отбора, не успяваме да се доберем до Б група и прекратявам финансирането. Оставям управлението на клуба на феновете." Ето това е схемата. Божков има близки намерения до тези, но той има нужда от силен ЦСКА за проектите си в Борисовата, не е толкова смел, че да ги затрие.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2015 15:52

Извинявам се, не съм искал да пиша против Левски и изглежда съм омесил играчи от едно време с такива от друго, но така е, като пиша по памет.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Юни 2015 22:49

Офтопик, ама искам да питам нещо за волейбола.

http://gong.bg/volleyball/nacionalni-ot ... uba-334783

Как така хем днеска сме играли с Куба за световната лига (и сме ги били !), а утре пък играем финал на европейските игри и същевременно реванша с Куба?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 28 Юни 2015 00:11

Защото отборът ни е разделен на две в момента и имаме двама треньори. Момчетата, които играят в Баку, ги води Ники Желязков, а тези в Лигата - Пламен Константинов. Общо взето ветераните ни играят в Лигата - там са Жеков, Владо Тодоров (да, върна се за тия мачове), Теодор Тодоров, Виктор Йосифов, Милушев, Скримов, Ники Пенчев, Градинаров. Соколов поради контузия няма да играе до края на годината.

В Баку старшият е Тодор Алексиев, Ники Николов, играят още братята Братоеви, Добромир Димитров и още някакви момчета, които ги чувам за първи път, например синът на треньора - Жани Желязков, който се оказа много мощен диагонал.

Работата е, че всички европейски отбори са разделени в момента, играейки едновременно в двете първенства, като по-силните им играчи са в Лигата (не знам като престиж кой от двата турнира е по-високо, но Световната лига със сигурност е най-добре платеният такъв). Само Германия отказа да участва тая година в Лигата и концентрира всичките си усилия в Баку, поради което е и на финал в момента. Интересно е на Русия как не им върви в нито едно от първенствата впрочем, както и че Бразилия също не участва. На тоя фон ние се справяме повече от добре (примерно бихме полския втори отбор, т.е. младите им играчи, а те имат една от най-добрите младежки школи в света в момента), а якото е, че утре играем финал на Европейските игри и след това тия момчета ще могат да се присъединят към основния отбор в Лигата, която продължава и през юли - така всичките играчи ще са напълно обиграни и заменяеми и Константинов ще може да си направи пушка отбор, за да изринем. Ако наистина е кадърният треньор, който уж трябваше да бъде, защото поне с досегашните си мачове с националния не е показал нищо такова.

edit: brazilcite wsyschtnost uchastvat v ligata, deeba :(

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2015 16:06

България изрина игрите в Баку. Айде сега и на евроквалификациите до края по три точки всеки път.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2015 23:58

След като стана почти сигурно, че Швайнщайгер ще премине в Юнайтед, реших да напиша някои от по-интересните трансфери в големите първенства през този прозорец.
Инфото ест го превеждам от друг сайт :Д

Към Англия

Петър Чех - Челси -> Арсенал 14 (милиона евро)
Радамел Фалкао - Монако -> Челси (под наем)
Йохан Кабай - ПСЖ -> Кристъл Палас втф 14
Джеймс Милнър - Ман Сити -> Ливърпуул свободен агент
Натаниел Клайн - Саутхемптън -> Ливърпуул 17.7
Тоби Алдервийрелд - Атлетико Мадрид -> Тотнъм 16
Мемфис Депай - ПСВ -> Ман Юнайтед 27.5
Бастиан Швайнщайгер - Байерн -> Ман Юнайтед (почти сигурно, за около 20-30м)

Към Испания

Джаксън Мартинес - Порто -> Атлетико Мадрид 35
Арда Туран - Атлетико Мадрид -> Барселона 34
Рафаел Ван Дер Ваарт - Хамбургер -> Бетис фрий
Фабио Ешпиньо - Лудогорец -> Малага (лол) фрий
Алваро Негредо - Ман Сити -> Валенсия 30
Родриго - Бенфика -> Валенсия 30
Евген Коноплянка - Днипро -> Севия (фрий)

Към Германия

Дъглас Коща - Шахтьор -> Байерн 30
Жуниор Кайсара - Лудогорец -> Шалке 6
Матия Настасич - Ман Сити -> Шалке 9.5

Към Италия

Карлос Бака - Севия -> Милан 30
Андреа Бертолачи - Рома -> Милан 20
Джофри Кондогбия - Монако -> Интер 30
Шердан Шакири - Байерн -> Интер 16 (а почти беше подписал със Стоук до преди седмица :Д)
Пауло Дибала - Палермо -> Ювентус 32
Марио Манджукич - Атлетико Мадрид -> Юве 19
Симоне Заза - Сасуоло -> Юве 18
Сами Кедира - Реал -> Юве (фрий)
Пепе Рейна - Байерн -> Наполи 2

Турция

Лукаш Подолски - Арсенал -> Галатасарай (около 10-15)
Симон Кяер -Лил - Фенербахче (7.65)
Нани - Ман Юнайтед -> Фенербахче (~6)
Робин Ван Перси - Ман Юнайтед -> Фенербахче

Това е до момента, но сме още доста рано в прозореца.

Големите слухове са за Стърлинг от Пуул в Сити за рекордна сума. Спекулира се около Погба също, но надали. Сега след като Юнайтед взеха Швайни, това означава, че най-вероятно Шнайдерлин ще отиде в Арсенал. Също има разни (почти невероятни) спекулации за Лаказет и дори за Бензема в Арсенал.

Общо-взето, мега големите и скандални трансфери все още не са се случили и все още няма разместване на статуквото сред суперзвездите. Има време де, ще видим.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 11 Юли 2015 00:43

бате, как ще пропуснеш Луис Алберто от Ливърпул под наем в Ла Коруня :?

Майтапът настрана, тоя дето прави селекцията на Ливърпул требе да го уволнят. Два пъти.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2015 00:45

Не разбирам

Да не се води някой огромен вундеркинд, който е минал под радара ми?

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 11 Юли 2015 15:08

ubav post, didko
inache
#spasdelevgloriousmasterrace
#nemamoenematvoe

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2015 19:21

Какво става? Турците нещо много вдигнаха нивото... някога Гърция беше предпочитана дестинация за големи имена на Балканите, вече е Турция. Стига купуваха! Ще вземат да върнат и Дрогба в Анадола и ще се ядосам.
Update: На играчи като Рахим Стърлинг трябва да се отнемат състезателните права. Ама че леке. Да го купуват от Сити, да им скъса нервите и на тях и да забрави вече интереса от сериозните отбори. 20 годишни не би трябвало да имат изисквания за заплатата си. Факт е също, че сегашните цени, които се поставят на разни играчи, са напълно надценени, в пъти. Бейл не струва сто милиона. Дори Роналдо не трябва да струва повече от 50 млн. Но не, хайде да спекулираме, че струва 150. Мега сбъркан е днешният футбол.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2015 20:55

Анталияспор взеха и Ето'о :D
Рахим Стърлинг отиде в Сити за 50м паунда.
Spoiler for "размисли":
В последните години гаврата с английските играчи е неконтролируема. В момента английския национален отбор е може би най-слабият в историята им въобще. А същевременно се случват извращения като това със Стърлинг, това с Бейл (който дори не е баш англ., но е от острова), Каръл преди няколко години, Кейн в момента и една камара анонимници, дето вървят за по 20-25 милиона, което е абсурдно.

Независимо дали са добри или не, то с масовата инвазия на чужденци в Англия, всеки един клуб се бори за английски играчи, тъй като трябва да си попълват задължителната квота за home-grown players. И веднага щом се появи един по-добър, веднага почва адско надценяване. Да не говорим и колко дивиденти носи самото му име като "най-голямата надежда на английския футбол и спасителя на националния отбор, който ще ни доведе до така мечтаната титла от световно първенство, тъй като все пак ние сме измислили тая игра и просто няма как да сме средняци още дълго"

В крайна сметка, много добра сделка за Ливърпул. Отърваха се от едно мрънкало, което щом на 20 години проявава такава алчност без покритие, кариерата му много лесно може да тръгне надолу. Въпреки това, момчето наистина има талант и е въпрос на 1-2 сезона да видим кво ще стане с него наистина.

Касияс отиде в Порто
Потвърдиха трансфера на Швайнщайгер в УТД и на Ван Перси във Фенер

Относно Спаслето Делев
Винаги съм го оценявал :D Жалко, че беше един от "големите" таланти, който не успя да се доразвие и реализира. Радвам се за него в момента и стискам палци на Берое!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2015 22:04

Личната ми теория за отбора на Англия.
До 2010 г. направиха голямо израстване, очевидно отидоха в Юар нахъсани. Но просто не им беше ден. Ключови защитници, вкл. Рио Фърдинанд, бяха контузени. Грийн ги закопа в първия им мач и заслужено му показаха вратата. Харесвам го, но такива грешки са недопустими на световно. После се случи катастрофата "Германия", където всъщност бях впечатлен от Англия, но Дейвид Джеймс беше неадекватен (слаб вратар по принцип), а отменянето на брилянтния гол на Лампард спря всякакви шансове на островитяните да обърнат мача, което беше доста възможно до едно време. После те просто се отказаха - смени на треньори, всеки вика който на него му харесва (Керъл и Уелбек на върха на атаката! England, pls! Керъл никога не е бил нещо особено, а Уелбек беше прекалено млад цялата нация да се уповава на головите му умения; сега е стабилен). За мен Англия е имала само един добър нападател в последните години и това е мега подценяваният Крауч. Само му вижте статистиките - ако беше играл още Англия щеше да печели повече, но уви, човекът каза "чао" през същата 2010 г. на представителния отбор на страната си. След 2010 г. англетата не могат да изградят състав и стратегия за големи победи, в резултат на което са средняци. Тъжната истина. А на големите първенства силно се надявам да са скрита лимонка. А сега като от отбора се отказаха "големите" - Лампард, Тери, Джерард, Фърдинанд, всичко хубаво ще умре. Някакви таланти, като Рос Баркли, са светлина в тунела, но дотам.

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 15 Юли 2015 16:58

deeba toq lodokorec
tap
nishto ne napraiha

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2015 17:56

Лудогроец са в криза от вече повече от половин година по мое мнение и вината не е в треньора :arrow: Резултатът е напълно логичен :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2015 18:17

Не мога с думи кратки :arrow: Затова надълго по-късно :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми