Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 12 Юни 2015 23:08

нелегален написа:
Corvo написа:
С новия пач се е появил един отвратителен бъг. В алхимията не можеш да крафтиш съставки, които вече имаш веднъж в инвентара, защото "you already crafted this item". Което е голяма тесла, защото някои рецепти ти искат по няколко от една и съща съставка. Сега правя отвратителни гимнастики да си изкрафря Greater мутагени, като ги пускам на земята, за да си освободя инвентара, да изкрафтя нови, после и тях ги дропвам и като събера 3, ги взимам обратно от земята и ги крафтя в по-голям мутаген. Абе отврат. Преди не беше така. Дано го оправят.

Това дори не ми звучи като бъг, а по-скоро като нежелан фийчър.

В сми, че, ако беше бъг, нямаше да ти изкарва error, че вече има такава съставка. Много странно.

Бъг е,който ще бъде оправен с новия пач-http://forums.cdprojektred.com/threads/48523-Hotfix-1-06-on-the-way-(changelog-inside)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2015 20:51

пичаги, врътнах играта преди няколко дни, но не искам да свършва и сега съм 36-7 лвл и се мотая с надеждата да намирам още и още скрити куестове и местенца

някой попадал ли е на чудовища от 30 лвл нагоре, аз освен един-два базилиска и някъв паяк около 32 лвл не съм намирал

като цяло, всеки който е намирал някви интересни нещица off the beaten path, да споделя :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Юни 2015 00:04

Бе май излязоха някакви DLC-та вече?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 06:31

да, ама май не са нищо интересно

един куест, некви брони, wolf school gear, друга визия за трис и некви карти за гуента

малко meh

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 19:01

Ше се цитирам :
http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... ost4093203

Ако и другите куестове са така, въобще не са meh нещата. Нилфгаардската брония в момента ми спасява гъза, че съм на куеста (по главната история) с вещицата, дето уж Сири я е виждала, и в една пещера те отвежда дето е пъълно с гадове, пък току-що вдигнах 5-и левел и на трета трудност като ми изскочи някой с 2 левела над мен понякога ме гътва добре, та тез дрешки ме държат жив. И изглеждат доста по-добре от рандъм броните, които до този момент намирах и правят Гералт дебел.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 19:22

е нали се сещаш, че като съм 35 лвл ми е през кура за брони от длц-та от релийс дейта за първите нива :D

иначе съм ги сложил всичките де, но нали някои трябва да ''попаднеш'' на тях, като този за който си споменал в другия форум

той къде се взима ?

Бтв, попаднах на arch griffin 48 лвл на един остров, беше епик :D

Но други чудовища около това ниво, или куестове, не съм намирал.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 19:51

Guys, имам един малко(или може би доста)тъп въпрос. Та взимам таскове от ъъ дъските, но изглежда не ми се активират всички. За някои от тях съм сигурен, че са куестове(айде почти), ма пак нищо. И нали уж съм взел листовката от там, но не всички ми ги дава в инвентара...Нещо изпускам ли, бъг ли има или аз просто съм тъп ? :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 22:44

Е, те CDPR не са ги мислели за тея, дето ще я powerplay-нат за 2 дена ;) Бъзикам те.
Иначе тази броня е при търговеца във White Orchard дето е баш до моста до първото селце, дето пихте бири с чичето уичър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 23:18

Е, чак пък powerlevel :D

Мани, аз мислех, че ще я играя тази игра поне 3-4 месеца както имах 2-3 пъти в седмицата шанс да разцъкам за повече. В един момент осъзнах, че ако не си дам зор, ще мине време, ще ми мине и мерака, ще мине и хайпа и всички около мен, които я цъкат, ще са я изцъкали отдавна. Дадох си манко зор, последните уикенди ноу лайфнах стабилно и дори минах всички контракти, които съм срещнал, и всичко в куест лога ми като изключим конните състезания и няколко гуента.

Ма конните състезания и с пистолет в тила нема да ги пипна.

И най-якия момент в която и да е игра изобщо е, когато :

Spoiler for :
Гералт, Ламбърт и Ескел решават да си викнат курви чрез мегаскоупа на Йенефер, облечени в женски дрехи.

:D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 00:03

:cry: :cry: :cry:
Бе мисля, че го схванах - просто не всички обяви ти дават куестове - някои ти маркират локации по картата...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 01:04

shub niggurat написа:
Бтв, попаднах на arch griffin 48 лвл на един остров, беше епик :D
Но други чудовища около това ниво, или куестове, не съм намирал.

Сещам се за кой грифин говориш. Намира се на един от малките северни островчета на Скелиге. Разкрил съм всички питанки и това е най-трудната гад. По-висок левел не съм срещал.

DarkAvenger89, от писмата на таблата повечето са тралала текст и не ти дават нищо. Куестовите писма автоматично ти се задействат като куест или конкракт, като ги събереш. Обикновено са тези с по-хубав печат или шрифт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 01:07

А някой са и безполезни работи. Постоянно се респоунват, и мен объркват.
Ако не е жълто, няма куест. Пък и спрях да обикалям въпросчетата вече. Постоянно влезни в инвента, прочети бележка, или някакви мършави предмети, които мога да си ги купя от вендора, защото имам 15000 злато и само се покачва.
Играта добре ме измами с 3-4 светилища в първата зона и по-малко в 10 пъти по-голямата зона.
И аз искам 48-ми левел супергрифон.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 02:05

DarkAvenger89 написа:
:cry: :cry: :cry:
Бе мисля, че го схванах - просто не всички обяви ти дават куестове - някои ти маркират локации по картата...

И се почудих, поиграх, и май потвърждавам думите ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 04:18

Мерси за отговорите.
Бебе некрофейдж --->призрак, който те упътва = epic shit.
БТУ, научих че част от ОСТ-то на играта е български фолклор :
https://www.youtube.com/watch?v=FKJGezjQqrI
това вдига awesomeness левела на играта с още милион !
БТУ2, бе чудя се дали след 10тилв(сега съм едва 6ти след около 15 часа игра O.O)да не си пусна мод за Хп : http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/ ... %3D2&pUp=1
Четох някви страшни работи за хора, които са играли по 70 часа и са още 17лв o.O от максимум 70

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 13:36

OMFG как не съм се заслушал досега :О Good find.
Иначе и аз 12-13 часа и тъкмо вдигнах 5-и левел, но мен ме кефят игри, в които всяка точка experience я взимаш с труд. Само дето мога да крафтвам неща 17-и левел вече примерно, а имам да чакам до тогава маса време :S

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 15:44

в началото е така, имаш чувството, че ще прекараш седмици докато вдигнеш няколко левъла, а в един момент се оказва, че разните отделни части от некой главен куест дават по едно стабилно левъл и половина хр, така че ... като се впуснете в историята, няма да се усетите кога сте 25+

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 18:02

Не знам само защо има толкова висок левел кап и изисквания за някои брони. По мои сметки ако изпълниш всички куестове, контракти и хънтове, горе-долу стигаш 38-39 левел. Не виждам с какво друго можеш да качиш XP освен с нови куестове от ДЛС или експанжъни. Другото е хиляди часове да трепеш като луд мобове, от които пък много мъчно се качва XP.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 18:35

Дават по 2-3, ама пак не става за вдигане на левели. Общо взето минавам като бързия влак покрай чудовища.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 19:32

Някой пробвал ли е дали на последна трудност мобовете дават повече хр ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 23:11

Yeah, някво подтискащо е като имаш дизайните на някви супер яки мечове и брони и имаш ресурсите за тях и кат погледнеш - 27,28,30+лв..
Също ми беше неприятно да узная, че като махнеш глиф от предмет, той се маха завинаги.Има логика де(sort of), но ...бе тъпо е, след като си махнал 10тина глифа така тънещ в невидение...И като стана въпрос за глифове, кога ще оправят чернобога бе ?! имам 2 greater такива, които ми дават 0 damage :shock:
А за левълвънето куестовете му е майката - ако ще и да отидеш да се изпикаеш, стига да ти е куест, ше ти даде доста Хп, иначе кур.Фарменето не е фактор в тая игра във всеки случай.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost