Viva la democracia
Viva la democracia
Поставям отворения въпрос : Трябва ли декадентния дегенерат с интернет псевдоним "Motorolaz" , да напусне чистия и свят, високо културен ,полузатворен интелектуален кръг, неопетнен от пошли слова и дребнави сплетни, тоест форума на PCM в цялата му трансцедентална прелест.
Ако дадете шест гласа за "да" ще се освободите от моето присъствие навеки(The Wolf не е хомосапиенс,затова гласа му не се брой,но при точно 6 i'm out).
Имате мъжката ми думата
хи-хи-хи
no but seriously
Ако дадете шест гласа за "да" ще се освободите от моето присъствие навеки(The Wolf не е хомосапиенс,затова гласа му не се брой,но при точно 6 i'm out).
Имате мъжката ми думата
хи-хи-хи
no but seriously
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Re: Viva la democracia
Добре ли си бе момче ?
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Гласувайте по указаните параметри моля.
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Тоя пък. Нахейтваха го малко и набрави драма.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Това прозвуча романтичнонелегален написа:не
в тоя форум няма излишни хора
има само излишни постове
от време на време
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
kingcrimson
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Аз ти казах - в темата за пичките много те бива, концентрирай се върху нея и стига простотии.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
mazda написа:Щом от значение е резултатът само от едната опция за гласуване, другата е излишна в случая, което води до извода, че целта на анкетата е завоюване на форумна слава.
И какво се оказва сега сериозния и повелителен тон е бил просто преструвка, ние не мислехме какво пишем просто искахме да те обидим ...Свинтуси я по консеквентно дявол да ви вземе,всичката ви е такава.
не забравяйте, когато се обиждате, че зад всеки аватар, монитор и акаунт, се крие истински човек, който може да има някакви чувства 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Аз държа моторолката да остане във форума, защото не е някакъв скучен трол и е забавно да му четеш разсъжденията на 13 годишен тийн с много тежък пубертет 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Рано или късно всеки прави такава тема за напускането си от форума, някои потребители дори няколко пъти
Моторлаз главно го знам от темата с полуголите девойки, в смисъл повече му гледам мненията, отколкото ги чета
Гласувах с "не"![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Моторлаз главно го знам от темата с полуголите девойки, в смисъл повече му гледам мненията, отколкото ги чета
Гласувах с "не"
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator

Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Моторолката няколко пъти вече е напускал, напълно безсмислена анкета. И да си тръгне ще се върне с нов акаунт и прероден, не му е за пръв път
А говори за демокрация. Не му се хващайте на въдицата 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
izlez
тоя волфа и той да си обира багажа.
аре ве момчета,
аз пишех по-смислени постове от вас.
тоя волфа и той да си обира багажа.
аре ве момчета,
аз пишех по-смислени постове от вас.
WeAreGettingClose
- Till.Lindemann
коравосърдечници такива !denik написа:не забравяйте, когато се обиждате, че зад всеки аватар, монитор и акаунт, се крие истински човек, който може да има някакви чувства
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Моторлаза ми следи клипчетата във вебокс
Колкото и да ме дразни няма как да гласувам за изключване 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Аз гласувах с НЕ , демек Моторолката да си остане във форума ...Motorolaz написа:И какво се оказва сега сериозния и повелителен тон е бил просто преструвка, ние не мислехме какво пишем просто искахме да те обидим ...Свинтуси я по консеквентно дявол да ви вземе,всичката ви е такава.
Но след като написа тази глупост която съм цитирал, явно ядоса хората и натрупа негативни гласове. Гледам вече е събрал 8 на брои.
Най-честно и справедливо ще е : Мобифона да си остане у форума , а тоя глупак Волфа да се разкарва на секундата !
Only god can judge me , is that right ?
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Като човек, който е тук от едва три години, не се познавам с никого от тук пишещите. За нелегалния научих това-онова, голям пич е. Другите имат забавна страна и сериозна страна. Моторолаз е много добър в разсъжденията и има вкус за жени. Да остава, и без това сме има-няма десет човека. И да не обиждате вълка - той е супер отворен, готов да се отзове, абе, душата на компанията. Даже пише обемни ЯКИ мнения за изиграни от него игри, за НАС! Моля ви са, стига.